Harikasın. Afiyet olsun.Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin 1 incecik dilim peynir
Öğlen 2 kaşık pilav 5 10 tane patates kızartması
Akşam 2 kase çorba
Aralarda kalori değeri olmayan yeşilçay şekersiz kahve
Gün boyu 2 litre suyu tamamladım
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
oh afiyet olsunBen de durumlar tersi. Yeni geldim yemek yiyorum. 7.186 adım olmuş.
annecigine bol şifa diliyorum kardeşine de kolaylıklar gelsin.Hastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Oldu bile biz yaştan kazanmıştık şlk başladığında ondan yani.5. Doz muu. O kadar doz oldu mu ya.
Pek umudumda yok gerçide bakalım artık ne olacak..Habire aşı inşallah şifa olur.
iyi akşamlar görüşürüzİyi akşamlar hanımlar görüşmek üzere
Afiyet olsun canim ❤Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin 1 incecik dilim peynir
Öğlen 2 kaşık pilav 5 10 tane patates kızartması
Akşam 2 kase çorba
Aralarda kalori değeri olmayan yeşilçay şekersiz kahve
Gün boyu 2 litre suyu tamamladım
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Gecmis olsun Allah sifa versin canim ❤Hastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Iyi aksamlar ablacim ❤İyi akşamlar hanımlar görüşmek üzere
Güzel soru.@Tutku44 pazartesi sali adimin var mi
Sorma ya bu ıspanak beni hayattan soğutuyor. İsveç diyetinde ıspanak var.ispanak yeterli olmustur
Liste yapabilecek misin canim ben yapayim mi yarın sabahGüzel soru.
Anladim canim. Insallah hafif gecer asidan sobrasiOldu bile biz yaştan kazanmıştık şlk başladığında ondan yani.
Pek umudumda yok gerçide bakalım artık ne olacak..
Evet bence degismelisin kaptanımDegiselim mi
Cuma gunu ekleyeceğiz canimKaptanlarım liste mi var ben listeye eklendim mi
Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile.
hayvanlar üstünden kim nasıl hakaret etti hep Fransız okuyorum su yorumlariCanım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile.Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.
Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben.
Sen üzme kendini canim ❤❤❤❤❤❤Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile.Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.
Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben.
İşin ilginç tarafı ben de. Neden diyorum bu yorum bu tepki uzaylı gibi bakıyorum. Salla gitsin.hayvanlar üstünden kim nasıl hakaret etti hep Fransız okuyorum su yorumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?