- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Günaydın canım.Gunaydin kizlar
O senin güzel gören gözün kuzummmHani nerde basen
Cok guzel ve zayıf gorunuyorsun canim
Canımsın abla var basenim ne yazık ki, eve gidince ölçü alıp yazayım
fiziğin çok güzel ve çok hoş gorunuyorsunGözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Çok önceden vardı düzeldi sonra,sigarayı bıraknadan önce sabah içerdim direk tuvalete giderdim.Hep sıkıntı varmiydi wc konusunda yoksa diyette mi basladi abla
Aslinda kefir icebilirsin,kuru kayisi tuketebilirsin
Olsun yavas yavas vereceksin abla
Onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Sosyapat insanlar çok ablaTespit tecrübeyle sabit
42 yaşıma kadar kullanıldım, en son öyle birine denk geldim ki, resmen insanlara bakışım değişti onun sayesinde. Çok kötü insanlar var maslesef
Anaaaa resme sigmamis. Basene bak. Bu benim göbeğim gibi gizli basen.Gözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Aa evet sigaranin bazı kişilerde boyle etkisi var ablaÇok önceden vardı düzeldi sonra,sigarayı bıraknadan önce sabah içerdim direk tuvalete giderdim.
Diyete başlayınca böyle oldu,yemiyorum ki birde mide boş tabi ancak sulu şeyleri tükettim hep.
B,rde sigarayı bırakınca böyle oldu,açlık otu varmış nette gördüm onu alıp deneyeceğim bir kere bakalım faydası olacakmı onunda müsil tarzsı bişeymiş oda.
Hiç te yok basen filan gayetnormal yani bende ölçeyim hemen kaç çıkacakCanımsın abla var basenim ne yazık ki, eve gidince ölçü alıp yazayım
Maşallah çok güzel fiziğin var.sen basen gormemissin minyonsun kız çok güzelsin senGözünüz basen görsün
Canim ne diyeyim. Biliyorum haklısın da ne diyeyim. Ne desem bana yakışmıyor. Bir insana yakışmıyor. Ama onlar kendilerine yakıştırıyor.Naapıyonuz yavrum sizCordelia
Yok öyle birşey, her insan değerli değil
İnsana haketmediği değeri verirsen tepene çıkar
İyisindir., seni salak sanıp kullanırlar
Sen farkedip uzaklaşınca da herkese seni kötü gösterirler
Tek çare uzak durmak
Hani nerede basen sen basen gormemissinGözünüz basen görsün
Yok canım hiç uyurmuyum ben saat en son 5 ti.aksam gelip okuyup çıktım.annenin ameliyatı inşallah çok iyi geçer.rabbim size bağışlar inşallahZeynep_Nihal uyudu ben uyuyamıyorum. Yarın erkenden once okula sonra hastaneye gideceksin.. Uyu Cordelia uyu. Allah başka dert vermesin. Uyu ve unut.
Cidden sigara twetikliyor wc durumunu.Aa evet sigaranin bazı kişilerde boyle etkisi var abla
Salatayi ve yesillikleri artir posali yiyecekler ye
Her gun ayni saatte wc ye gidip beklemek bile wc yi düzene sokuyormus..
Aclik otunun oyle bir ozelligi varmis ama hic kullanmadim abla
Ramazan ayi disinda genelde problem yaşamıyorum
Sabahlari ekmekde ekleyebilirsin belki oda wcyi etkiler
Düşünme artık canim ❤❤❤Canim ne diyeyim. Biliyorum haklısın da ne diyeyim. Ne desem bana yakışmıyor. Bir insana yakışmıyor. Ama onlar kendilerine yakıştırıyor.
Amin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.Yok canım hiç uyurmuyum ben saat en son 5 ti.aksam gelip okuyup çıktım.annenin ameliyatı inşallah çok iyi geçer.rabbim size bağışlar inşallahhaber ver canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?