Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hep sıkıntı varmiydi wc konusunda yoksa diyette mi basladi abla
Aslinda kefir icebilirsin,kuru kayisi tuketebilirsin
Olsun yavas yavas vereceksin abla
Onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Çok önceden vardı düzeldi sonra,sigarayı bıraknadan önce sabah içerdim direk tuvalete giderdim.
Diyete başlayınca böyle oldu,yemiyorum ki birde mide boş tabi ancak sulu şeyleri tükettim hep.
B,rde sigarayı bırakınca böyle oldu,açlık otu varmış nette gördüm onu alıp deneyeceğim bir kere bakalım faydası olacakmı onunda müsil tarzsı bişeymiş oda.

Gözünüz basen görsün

Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Anaaaa resme sigmamis. Basene bak. Bu benim göbeğim gibi gizli basen.
.çok güzel zayıfsın maşallah.

Aa evet sigaranin bazı kişilerde boyle etkisi var abla
Salatayi ve yesillikleri artir posali yiyecekler ye
Her gun ayni saatte wc ye gidip beklemek bile wc yi düzene sokuyormus..
Aclik otunun oyle bir ozelligi varmis ama hic kullanmadim abla
Ramazan ayi disinda genelde problem yaşamıyorum
Sabahlari ekmekde ekleyebilirsin belki oda wcyi etkiler

Gözünüz basen görsün

Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Maşallah çok güzel fiziğin var.sen basen gormemissin minyonsun kız çok güzelsin sen

Canim ne diyeyim. Biliyorum haklısın da ne diyeyim. Ne desem bana yakışmıyor. Bir insana yakışmıyor. Ama onlar kendilerine yakıştırıyor.

Gözünüz basen görsün

Hani nerede basen sen basen gormemissin harikasin hayalimdeki fizik.
Göbeğim nasil toparlancak hiç bilmiyorum...

Zeynep_Nihal uyudu ben uyuyamıyorum. Yarın erkenden once okula sonra hastaneye gideceksin.. Uyu Cordelia uyu. Allah başka dert vermesin. Uyu ve unut.
Yok canım hiç uyurmuyum ben saat en son 5 ti.aksam gelip okuyup çıktım.annenin ameliyatı inşallah çok iyi geçer.rabbim size bağışlar inşallah haber ver canim

Cidden sigara twetikliyor wc durumunu.
Salta filan yiyorum ne olduysa yemekten uzaklaştım resmen .
Akşam eşimde dedi çok az yedin diye dedim yeter.
Ot olayını okudumda haftada 2 gün flan olacakmış aynı müsil gibi yani.
Ekmek olarak çavdarlı alıyorum önce 1 dilim yerken şimdi yarıma düştü bazen onuda yemiyorum akşam hiç yemiyorum ekmeği.

Yelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve oldu o kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir

Eklentiler

• Screenshot_20220106-111839.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220106-111817.webp
    19 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…