Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazartesi tartısında wc ye çıkmıştım. Daha tık yoktu çok fenaydım. Herhalde öğlen salatama koyduğum chia ve keten tohumu sağladı 1 saattir wc den çıkamıyorum. Bir ortası yok mu acaba
Ay keşke benim de olsaaaa. Ben en son pazartesi sabaha karşı çıkmıştım 5 gün olacak yine pofffff

Canım sabah bir tartilayim olumlu sonuç alırsam takımlarla devam edeyim. Olumsuz olursa tek başıma bir şeyler yapmam lazım...şu an önümü göremiyorum...
ne fark eder ki canım devam et bence. öyle de böyle de diyet yapacaksın.

dışarıdaydım yani kontrole gittim. eve gelince az yulaf lapası yaparım ya da kuruyemiş falan gibi bir şeyler yerim gibi düşünmüştüm. ama eve gelince hazırda kısır gördüm oturdum yedim. abartı yemesem de bulgur midemde şişlik yaptı

Ellerine saglik canim

Moral bozmaya gerek yok hepimiz aynı gemideyiz
aynen valla napalım. ben de 83.8 den bir haftada 85.1 e çıktım. moralim çok bozuktu. üstelik gelmeyen reglle başladım. ama napalım yavaş yavaş tekrar gidecek. girmesem daha zor olacaktı. buraya menü spor yazınca uyuluyor az çok. kaçaklar olsa da daha ayarlı oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…