Afiyet olsun6 Ocak spor ve menu
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim
Tebrikler canımInanmiyorum kızlar geçen cuma tam 66 kiloydum sonra pazartesine kadar hafif diyet yaptım alıştırma yani pazartesi ödemimi atmıştım 65.4 geldim
Ve bu pazartesiden cumaya 63.8 geldim zaten akşamları kıvranıyordum açlıktan biliyordum zayıflayacağımı müzik açıp oynamak istiyorum cumadan 2.2 kg ama pazartesiden 1.6 kg hangisini kabul edersek artık
Eki Görüntüle 2983192 Eki Görüntüle 2983193
evt edeceğim artık eskisi gibi büyük eksilerim olmuyor metabolizmam mı yavaşladı acaba daha önceki diyetlerimde 500den aşağı eksim olmazdıGünaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim
MasterFite devam edecej misin canim
Etkisi olabilir canim olsun yavas olsun ama eksi olsunevt edeceğim artık eskisi gibi büyük eksilerim olmuyor metabolizmam mı yavaşladı acaba daha önceki diyetlerimde 500den aşağı eksim olmazdı
iyiym bende yıllar oldu özleştikiyim canım sen nasılsın
Hamile kalmadan önce konuşuyorduk değil mi bebek istediğimiz zamanlar mıydıiyiym bende yıllar oldu özleştik
tabi ki önemli olan gitmesiEtkisi olabilir canim olsun yavas olsun ama eksi olsun
evt cnmHamile kalmadan önce konuşuyorduk değil mi bebek istediğimiz zamanlar mıydı
verirsin haftaya eksi gelAltmışikinoktaaltı. Pazartesiden bugüne birnoktabir kilo almışım.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Pazartesi 61.6 ydin yani 1 kilo almissinAltmışikinoktaaltı. Pazartesiden bugüne birnoktabir kilo almışım.
Guzel eksi tebrik ederim ablacimGeçmişi sonra okurum. İmza varmış okula çağırdılar sonra bildirim yapamayabilirim. Hemen ekliyorum.
Eki Görüntüle 2983214
Geçen cuma 68.00
Bugün 67.7
Fark -300
Zipzip- Ankee pastelfit
Hayirli sabahlar ,hayirli cumalar canimGünaydın Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?