Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Guzel eksi tebrik ederim canim
MasterFit e ekliyorum

Pazartesi 61.6 ydin yani 1 kilo almissin

Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Teşekkürler kaptişim inşallah haftayada aynı istikrarı gösterebilirim. Bugün diyetisyen randevum var. Bakalım ona göre kaç kg vermişim. Benim tartımda 1 ayda 3,8 kg vermişim. Ki benim hedefim aylık 3,5-4 arası.göreceğiz

MasterFit e devam ediyor musun
Teşekkür ederim canm
Ama ben seviNemedim eksime
Çok uzun zamandır bu kadar eksim olmamıştı biliyorsun sende acaba yalancı eksimi diye düşünmüyor değilim
Evet devam ediyorum haftaya daha net belli olur gerçek verip vermediğim

verirsin haftaya eksi gel
İnşallahhhhh
MasterFit e ekliyorum

Pazartesi 61.6 ydin yani 1 kilo almissin

Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Zıpzıp benim matematikte sorun var sürekli yanlış hesaplıyorum hahaha
Verirsin merak etme bende bile nereyse 600 gram fazla çıktı bugün,yemiyorum birde yesem tamam diyecemde ..
Bende durdu resmen inmiyor hiç.
Ablacım inşallah ya, ikimiz de haftaya verirz

Verirsin merak etme bende bile nereyse 600 gram fazla çıktı bugün,yemiyorum birde yesem tamam diyecemde ..
Bende durdu resmen inmiyor hiç.
En üzücü olan da bu canım...kızların menulerine bakıyorum onları yesem her gün kilo alırım. Çok çaba sarf etmemiz gerekiyor. Yemekten değil de spordan verebiliriz ancak. İnşallah sen de artılarını temizlersin. Çok kilon olmadığı için vücudun direnc gösteriyor bence. Çok üzülme tamam mı

Gerçek eksi olabilir canim menulerin cok kotu degildi adimlarin guzeldi

Mesajını çok anlamadım tatlım...niye sebinmedin ki hem niye yalancı eksi olsun. eksi eksidir her hafta aynı olmuyor. Bazen çok uğraşıyoruz yine olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…