- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Verirsin merak etme bende bile nereyse 600 gram fazla çıktı bugün,yemiyorum birde yesem tamam diyecemde ..Altmışikinoktaaltı. Pazartesiden bugüne birnoktabir kilo almışım.
Enerji vitamini değilmi o.Arkadaşlar pharmaton vitamily kilo yapar mı
Guzel eksi tebrik ederim canim
Teşekkürler kaptişim inşallah haftayada aynı istikrarı gösterebilirim. Bugün diyetisyen randevum var. Bakalım ona göre kaç kg vermişim. Benim tartımda 1 ayda 3,8 kg vermişim. Ki benim hedefim aylık 3,5-4 arası.göreceğizGuzel eksi tebrik ederim canim
MasterFit e ekliyorum
Pazartesi 61.6 ydin yani 1 kilo almissin
Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Gözler için alıcam ablaEnerji vitamini değilmi o.
Tebrikler bitanemGeçen CUMA: 62,4
Pazartesi: 62,7
Bu CUMA : 61,5
Pzts göre fark : -1,2
Cumaya göre fark : -0,9
Hangi sevinç emaresini kullanayım bilemedim.
@MaYa_MiLaZipzip- Cordelia
Teşekkür ederim canmGuzel eksi tebrik ederim canim
MasterFit e devam ediyor musun
İnşallahhhhhverirsin haftaya eksi gel
Zıpzıp benim matematikte sorun var sürekli yanlış hesaplıyorum hahahaGuzel eksi tebrik ederim canim
MasterFit e ekliyorum
Ablacım inşallah ya, ikimiz de haftaya verirzVerirsin merak etme bende bile nereyse 600 gram fazla çıktı bugün,yemiyorum birde yesem tamam diyecemde ..
Bende durdu resmen inmiyor hiç.
En üzücü olan da bu canım...kızların menulerine bakıyorum onları yesem her gün kilo alırım. Çok çaba sarf etmemiz gerekiyor. Yemekten değil de spordan verebiliriz ancak. İnşallah sen de artılarını temizlersin. Çok kilon olmadığı için vücudun direnc gösteriyor bence. Çok üzülme tamam mıVerirsin merak etme bende bile nereyse 600 gram fazla çıktı bugün,yemiyorum birde yesem tamam diyecemde ..
Bende durdu resmen inmiyor hiç.
Tebrikler canım kilona göre çok güzel bir eksiGeçen CUMA: 62,4
Gerçek eksi olabilir canim menulerin cok kotu degildi adimlarin guzeldiTeşekkür ederim canm
Ama ben seviNemedim eksime
Çok uzun zamandır bu kadar eksim olmamıştı biliyorsun sende acaba yalancı eksimi diye düşünmüyor değilim
Evet devam ediyorum haftaya daha net belli olur gerçek verip vermediğim
Mesajını çok anlamadım tatlım...niye sebinmedin ki hem niye yalancı eksi olsun.Teşekkür ederim canm
Ama ben seviNemedim eksime
Çok uzun zamandır bu kadar eksim olmamıştı biliyorsun sende acaba yalancı eksimi diye düşünmüyor değilim
Evet devam ediyorum haftaya daha net belli olur gerçek verip vermediğim
Harika eksi tebrikler daydayGeçen CUMA: 62,4
İnşaAllah canım yaa bi ara durmuştu vermem İnşaAllah kırmışımdir onu 60 görürüm bu seferGerçek eksi olabilir canim menulerin cok kotu degildi adimlarin guzeldi
Teşekkür ederim tatlımGuzel eksi tebrik ederim canim
MasterFit e ekliyorum
Ben kartalda dogup buyudum simdi ankaradayim canimBeth18 canım nerde oturduğumu sormuştun unuttum söylemeyi.
Ümraniye'de oturuyorum ben Anadolu yakasında. Evim işim yürüyerek 5 dk şükür. Sen nerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?