Abla durmuştu kilom hatta almaya başlamıştım o kadar dikkat ettiğim halde o yüzden gerçek mi değil mi bilemedim haftaya belli olur artıkMesajını çok anlamadım tatlım...niye sebinmedin ki hem niye yalancı eksi olsun.eksi eksidir her hafta aynı olmuyor. Bazen çok uğraşıyoruz yine olmuyor.
Bunlar yeni o zaman ilk çıktıpında vitamin ve enerji için alıyorduk hep.Gözler için alıcam abla
Veririz bencede tıkandım ben nresmen 3 gündür de leslie yapıyom sıvı bişilerde yapıp içiyorum dukan birasıda yapıyorum 4 gündür.İnşallahhhhh
Zıpzıp benim matematikte sorun var sürekli yanlış hesaplıyorum hahaha
Ablacım inşallah ya, ikimiz de haftaya verirz
Hocam noluyor böyle diyorum dün akşam midem kötüydü şişlik ve gaz vardı resmen.En üzücü olan da bu canım...kızların menulerine bakıyorum onları yesem her gün kilo alırım. Çok çaba sarf etmemiz gerekiyor. Yemekten değil de spordan verebiliriz ancak. İnşallah sen de artılarını temizlersin. Çok kilon olmadığı için vücudun direnc gösteriyor bence. Çok üzülme tamam mı
Afiyet olsun canim patates salatasi arti yapmış olabilir6 ocak menum
9.30
Tavada 2 yumurta tereyagli
Biraz peynir biraz tahinli pekmez
2 dilim ekmek
Ara
4 hurma
13.00
1 tabak patates salatasi
Ara
2 hurma
3 4 badem
cay
18.30
3 tavuk kanat
2 kasik garnitur patetes
Bol salata
1 kase yogurt
Cok az su ictim dun
Zipzip-
Günaydın ablaGüüüünaydın
Masterfite mi katilacaksin canimGecen cuma:58.5
Bu cuma:59.4
+900 gram
Koruyayim derken kilo aliyorum
Insallah bu hafta daha cok dikkat edecegim
Zipzip-
Katilayim canim yarismaya
Günaydın. Anaaaa sensiz yapmayız öyle şeyler.yine ortalığı karıştırmışsınız ben yokken ya....
hiç yakıştıramadm size
günaydın
Tebrikler bitanemSevinçten deli olman dileğiyle...hep böyle sürmesini dilerim daydaycim
Tebrikler canım kilona göre çok güzel bir eksi
Darısı bana İnşaAllah
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarHarika eksi tebrikler dayday
2244Tartıda erken gelmiş olabilirim ama 2000 adım attım
Yok canım espri yaptım ablası değilimAa ne güzeldaha önce yarıştığım bir takımda daha vardı böyle abla/ kardeş.
Dur kulaklarını çınlatayım @gezegenfeza neredesin aşkitom
Bak ne güzel vermişsin hayatım. Ben yarım gr vermemişimGeçmişi sonra okurum. İmza varmış okula çağırdılar sonra bildirim yapamayabilirim. Hemen ekliyorum.
Eki Görüntüle 2983214
Geçen cuma 68.00
Bugün 67.7
Fark -300
Zipzip- @MaYa_MiLa pastelfit
Ayyy düzelttim canımSabit olmanda guzel abla
62 lere çabuk gelmissin
Cidden mi yeni öğrendim bunu ne güzel abla kardeş aynı sitedesiniz.Hoşgeldin canım benElhan ‘ın ablasıyım
Dedim ama değilmişCidden mi yeni öğrendim bunu ne güzel abla kardeş aynı sitedesiniz.
İkiz değil misiniz?Hoşgeldin canım benElhan ‘ın ablasıyım
canım canım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın. Anaaaa sensiz yapmayız öyle şeyler.Yapmamışızdır.
Tartı resmi attın mı canım m küçük te olsa görüyoruz ki.Altmışikinoktaaltı. Pazartesiden bugüne birnoktabir kilo almışım.
Haftasonu 10 bin hafta içi 15 bin atıcamHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarbunu buranın motivasyonuna özellikle adım yarışlarına borçluyum
Hayatım bir espri yapayım dedim herkes inandıDedim ama değilmiş
Geçen gün konuşmuştuk hatırlıyormusun... devam et az da olsa Spor yap.Dün iftar yaptiktan sonra biraz şiştimyatip dinlendim. Sonra kalkip step yaptım baya acıktım, ama bir sey yemedim gece 11-12 oldu diye aç uyudum
Ama stepten sonra bi enerji geldi, büyük bi istekle mutfagi topladım
Zipzip- Kahve __Kokusu
Tartı fotosu çekemedim bitanem tartilip hemen hazırlandım çıktımTartı resmi attın mı canım m küçük te olsa görüyoruz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?