- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
korkuyorummmama korkunun da ecele faydası yokmuş. gel kız buraya
Tatlım öyle olmasaydı bugün kesin artı çikardim. Biliyorum kendimi benim motorlar durdu. Yersem kilo veremem. Çok denedim. İyi hissediyorum kendimi merak etme sen.Yemek yemeyi unutmussun abla bu nasil bir menu
Sağol kuzum birazdaha iyiyimGünaydın ablanasilsin
Yokkızlar bordo ruj önerisi olan var mi belki kullanan vardır
gun erken başladı deseneSağol kuzum birazdaha iyiyim
Geç yattim, erken kalktim
Kalkmisken torunlari yuvaya ben gotureyim dedim
Sen nasilsin
Kedicik iyilestimi
GünaydınlarGunaydinnnnnnn
masterfitin kendi güzel, kalbi güzel kadinlari
Not:Eksik olanlar gunaydin mesaji yazmayanlardir
Bende açlık otu aldım bugün deneyecektim dışarı çıkarsam diye vazgeçtim.Kuzum geçen dediydim sana
Ketentohumu yagi iyi geliyor
Hocam yemek nerde yok ki,yememişsin sende.Perşembe menüsü
10.00 Bir avakado püresi , bir kızarmış ekmek , çay
13.00 Bir elma
17.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki greyfurt
Bitki çayları, iki litre su
Zipzip- @MaYa_MiLa
Benden fena baksanaYemek yemeyi unutmussun abla bu nasil bir menu
aynı şeyi yazacaktım
zipzip sen cok yaşa kuzum
Cok yasamasaydim daha iyiydi yaaayni şeyi dicektim
sağol canımAh canım bende geçen gün mantar çorbası içtim diye kaynanam söylenip durdu
Dedi ki aç kaldı bu mantı bile yemedi
Diyette oldugumu biliyor
Kırılıyor
Eşimde ayıp oluyor çagiriyorlar yemiyorsun diyor
Evet diyetimi bozmak zorunda degilim
Kulak asma he deyip geç
Kilo verince çekemiyor herkes aynı
Yeter diyor
Ama şu ki bence alınma nasıl uyguluyorsan onu yap
Ben neden kilo veremedigimi biliyorum
Herşeyi dinleyerek dedikleri yaparak kilo veremedim
Ve seni gayet iyi anlıyorum .
hadi bakalım kazamız mübarek olsun. sen tabi ara verdin enerjiksin ben veremiyorum diye bugün biraz hüzünlüyüm ama olsun. rekabet deyince canlanırım inşallahCordelia yaz bizi eheheh
rakibiz ama en nihayetinde dostuz suyu yesilcayi bildirim olarak hatirlatiriz
Öyle oldugun erken başladı desene
kedicik iğne yedi daha iyi zaten sahiplendigimjz yerden bir kedi daha sahiplenmiş biri onda da aynı şeyler olmuş sanırım orda kaptı
3 ay daha masaj tedavisine devam edecekmişiz ablacımBal0ncuk senin kizin gözü nasil oldu cnm
Üzgünüm tatlım ya dün özellikle yemedim. Yılbaşı gecesinden sonra 1.900 gr fazlalık vardı. Fazladan çiğ köfte ve künefe yedim. Biraz da sıcak pide...bir hafta boyunca kivrandim durdum yakmak için pes artık...abi bu nedir? Ben böyle kaplumbağa metabolizma görmedim. Sanırım bir de önceki haftalarda iki buçuk kilodan fazla kilo verdim. Vücut korkmaya başladı. Kendini korumaya aldı. Neyse gözünü kotkuttum çekinsin benden di mi...Günaydınlar
Bende açlık otu aldım bugün deneyecektim dışarı çıkarsam diye vazgeçtim.
Hocam yemek nerde yok ki,yememişsin sende.
Kendi yesinsağol canım
yani insan haftada bir kere minicik bir kaçamak yapabilir
fakat her gün her gün ısrar etmek surat asmak nedir ? hatta eşimin ağzına tıkıyor bana yapamıyor da. veya "ayyy yemedi yiyemedi, vah vah ne yedi ki şimdi, aç kaldı, rengin kaçtı, şekerin düşecek" deyip deyip üzülmüş gibi yapıyor.
aslında yapması gereken "aferin size sağlıklı olmaya çalışıyorsunuz tebrik ederim" demek. e kendisi yiyor ya pastaları börekleri tatlıları kendine suç ortağı arıyor zannımca.
kendi rahatsız oluyorsa olsun bunu bana yansıtmasına cısları gözüme gözüme sokmasına gerek yok yani.
Çok kolay değil baya bir yasaklı listesi ve yemek kuralları varO kişiyi okudum bakarken,bir nevi arınma gibi biley herhalde kolaya benzemiyıor sanki bazı yasaklar varmış yeme konusunda.
fazlasıyla korkmuştur yazııkkÜzgünüm tatlım ya dün özellikle yemedim. Yılbaşı gecesinden sonra 1.900 gr fazlalık vardı. Fazladan çiğ köfte ve künefe yedim. Biraz da sıcak pide...bir hafta boyunca kivrandim durdum yakmak için pes artık...abi bu nedir? Ben böyle kaplumbağa metabolizma görmedim. Sanırım bir de önceki haftalarda iki buçuk kilodan fazla kilo verdim. Vücut korkmaya başladı. Kendini korumaya aldı. Neyse gözünü kotkuttum çekinsin benden di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?