aaa gercekten mı estetik mı yaptırdın? ben de mı yaptırsam ya emzırme donemınden sonra yuzune bakılacak hal kalmadı
Tamam canim guzel eksi tebrik ederimEki Görüntüle 2983390
Zipzip- bu hafta beni muaf tutalım kaptanimeksik menüleri akşam yazicam inşallah şimdi çıkmam lazım
Tamam canim yesile ekliyorum
hocam ne kadar az yemişsinizPerşembe menüsü
10.00 Bir avakado püresi , bir kızarmış ekmek , çay
13.00 Bir elma
17.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki greyfurt
Bitki çayları, iki litre su
Zipzip- @MaYa_MiLa
Canım benim bende yitik şifayı yaptım ve 40 günde 5 kilo verdim ve özellikle akşam yemeğinde patlayana kadar yiyordum. Ki çok faydasınıda gördüm ama tekrar yapmak istediğimde bir türlü istikrar sağlayamadım. Belki 58 leri görünce tekrar başlarımBugün abartabilirimyitik şifayi benimsemişim bozmak istemiyom iki gün iyi gitti 4 gün toplam biri bozdum ah ah mantar çorbası
Artilari atip eksiye geçmişsin tebrik ederim canim
benim kv de zamanın da ben dikkat ediyorum az yiyorum diye , onun evindeyken yemekte ,bizden tiksiniyor da yemiyor v.s. ortalığı karıştırmaya başlayınca eşim hemen ekim evde de aynı onun bir düzeni var o hep öyle yiyor v.s. diye diye durulttu arada yine de laf söylerdi de yemekleri hep ben yapıyordum yoksa benim yaptığımı yemiyor tiksiniyor v.s. dili durmaz canı sağ olasıcanın , geçtiğimiz sene kaç kere ölümlerden döndü azıcık hali olsun dili herkesi sokuyor (eşimin tabiri) :)) yani can çıkar huy çıkmaz bazısın da, çok da umursamamak ben böyle istiyorum demek mi lazım ne :)sağol canım
yani insan haftada bir kere minicik bir kaçamak yapabilir
fakat her gün her gün ısrar etmek surat asmak nedir ? hatta eşimin ağzına tıkıyor bana yapamıyor da. veya "ayyy yemedi yiyemedi, vah vah ne yedi ki şimdi, aç kaldı, rengin kaçtı, şekerin düşecek" deyip deyip üzülmüş gibi yapıyor.
aslında yapması gereken "aferin size sağlıklı olmaya çalışıyorsunuz tebrik ederim" demek. e kendisi yiyor ya pastaları börekleri tatlıları kendine suç ortağı arıyor zannımca.
kendi rahatsız oluyorsa olsun bunu bana yansıtmasına cısları gözüme gözüme sokmasına gerek yok yani.
aaaa bu doğru mu sence , canın istediğin de yap gitsin be gülüm başkalarını düşünerek o şunu mu bunu mu düşünür diye içinden geldiği gibi makyajını da yapamıyorsan , sen kim için yaşıyorsun?ben de hiç makyaj yapmıyorum
yapasım varsa bile yapmıyorum
birileri kendine veya oğluna güzel görüneyim diye yaptığımı düşünmesin diye
Insallah canim yaa. Inan acliktan uyuyamiyorum ama yine de yook yemek yookValla gerçekten okumadan yazdim
Umarım ulaşırsın hedefe
Gunaydin canikGunaydinnnnnnn
masterfitin kendi güzel, kalbi güzel kadinlari
Not:Eksik olanlar gunaydin mesaji yazmayanlardir
Ne guzel veriyirsun masallahayyy sağol tatlım yaaa
sizler de olmasanız hiç kilo veremezdim
iyi ki varsınız
Gel rakibem gel birlikte geride birakalim once su 73u sonra da 70i silelim hayatimizdanSagol kaptanim
Tebrikler canim
Senlik bir durum yoktu canim yine sabitsin ne guzel
Oo rakibem 650g fark attin bana bu hafta ikimizde 72 yi goruyor muyuz ben ucundan ancak gorurum insallah
Tebriklwr canim
Tatlim bakma onlara sen . 2 gun oncede esim ve tatli krizi neymis agiz tadiyla yiyemiyormus ben yemeyince tamam dedim agiz tqdiyla yiyelim sen simdiden bana xl kiyafetler al o zaman . Tamam tamam yemezsen yeme diyorhepsi ayni
geliyorum geliyorum ensendeyim
Tebrikler guzel eksi canim
Baslangicin hayirli olsun
Benim ki belliDeryaOnDiet
Gunaydin , hayirli cumalar canim
Abla ama 1900 u verip ustune 300 g eksidesin daha ne olsun
Gunaydin ablacim
Cik cik cik eppege avakado koymus bide
Ciks esimin kirmizi ,siyah ve bordo ruj yasagi var
Korkar tabii
Gunaydin abla hayirli cumalar
Hayirli olsun canim . Bizim sinif hep hasta karne gunune kalmasin dedik ama kalacak gibi
Kilo seysini bebek cizelgesine mi cevirsen artik
Gel rakibem gel birlikte geride birakalim once su 73u sonra da 70i silelim hayatimizdan
Evet biraz bişeyleri değiltirmek gerek demek oluyor buAmin canim
Hehe hicbirsey yememis tabi yatarsin
Tebrikler guzel baslangic
Yilbasi sonrasi guzel toparladik
Supersin canim tum emojiler senin olsun
Abla öluyorum tarti kotu diyorsun gene eksi geliyorsun masallah koyayim suraya
Gunaydin canim hayirli cumalar
Abla sasirtacak birseyler yapsan 2 gunluk kabak gibi
Guzel eksi canim demek ki artilarin henuz yag degilmis niye yalanci olsunn moralimizi yuksek tutalim
Zor zamanlarda olur oyle hadi yola devam
1590 da bende
Olsun canim filmi geri sarariz takildiginda neler ise yariyor bi bskariz
Oyyy minnak daha
Evet ilizler aynı sınıftalarıkızler mı canım? annaaaaammm buyuyunce de dertleri bitmiyoraynı sınıftalar mı?
fesang daha iyi bilir ama çok ağrılı oluyormuş iyileşme dönemi eskiden bir kaç hatunla bir sayfamız vardı orda ki kızlardan biri yaptırdı baya sıkıntılı geçti ağrısı çok oluyordu ,aşırı büyük olup sırta yük bindirip duruş bozukluğuna sebep olmuyorsa , emzirme bitince , sporla da az toparla yoksa da yaşasın destekli iç çamaşırlarıııııaaa gercekten mı estetik mı yaptırdın? ben de mı yaptırsam ya emzırme donemınden sonra yuzune bakılacak hal kalmadı
Gebertelim onlari geri gelmeye korkdunlarrro is bizim isimiz agzini burnunu kiralim bu 7lerin bi daha gelemesinler
Evet canım geçen sene büyüttüm kendim için yaptığım en iyi şey oldu. Düşünüyorsan hiç beklemeaaa gercekten mı estetik mı yaptırdın? ben de mı yaptırsam ya emzırme donemınden sonra yuzune bakılacak hal kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?