Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün abartabilirim yitik şifayi benimsemişim bozmak istemiyom iki gün iyi gitti 4 gün toplam biri bozdum ah ah mantar çorbası
Canım benim bende yitik şifayı yaptım ve 40 günde 5 kilo verdim ve özellikle akşam yemeğinde patlayana kadar yiyordum. Ki çok faydasınıda gördüm ama tekrar yapmak istediğimde bir türlü istikrar sağlayamadım. Belki 58 leri görünce tekrar başlarım

benim kv de zamanın da ben dikkat ediyorum az yiyorum diye , onun evindeyken yemekte ,bizden tiksiniyor da yemiyor v.s. ortalığı karıştırmaya başlayınca eşim hemen ekim evde de aynı onun bir düzeni var o hep öyle yiyor v.s. diye diye durulttu arada yine de laf söylerdi de yemekleri hep ben yapıyordum yoksa benim yaptığımı yemiyor tiksiniyor v.s. dili durmaz canı sağ olasıcanın , geçtiğimiz sene kaç kere ölümlerden döndü azıcık hali olsun dili herkesi sokuyor (eşimin tabiri) :)) yani can çıkar huy çıkmaz bazısın da, çok da umursamamak ben böyle istiyorum demek mi lazım ne :)

ben de hiç makyaj yapmıyorum
yapasım varsa bile yapmıyorum
birileri kendine veya oğluna güzel görüneyim diye yaptığımı düşünmesin diye
aaaa bu doğru mu sence , canın istediğin de yap gitsin be gülüm başkalarını düşünerek o şunu mu bunu mu düşünür diye içinden geldiği gibi makyajını da yapamıyorsan , sen kim için yaşıyorsun?

Gel rakibem gel birlikte geride birakalim once su 73u sonra da 70i silelim hayatimizdan

Evet biraz bişeyleri değiltirmek gerek demek oluyor bu
ıkızler mı canım? annaaaaammm buyuyunce de dertleri bitmiyor aynı sınıftalar mı?
Evet ilizler aynı sınıftalar

aaa gercekten mı estetik mı yaptırdın? ben de mı yaptırsam ya emzırme donemınden sonra yuzune bakılacak hal kalmadı
fesang daha iyi bilir ama çok ağrılı oluyormuş iyileşme dönemi eskiden bir kaç hatunla bir sayfamız vardı orda ki kızlardan biri yaptırdı baya sıkıntılı geçti ağrısı çok oluyordu ,aşırı büyük olup sırta yük bindirip duruş bozukluğuna sebep olmuyorsa , emzirme bitince , sporla da az toparla yoksa da yaşasın destekli iç çamaşırlarııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…