Hic makyaj yapmiyorum ki canimkızlar bordo ruj önerisi olan var mi belki kullanan vardır
ohoo bu ne kiAy ne cins insanlar var oğluyla evlendin diye her şeye karışacak sanki haspam
Geldim canım bugün kızın okuma pastası var baya yoğun geçiyor
Günaydın ablacim hayırlı cumalar
65 e 4,9 kaldı o hedefe az kalmışken sıkı tutayımMigi cok tebrikler cnm, 6 lara hosgeldin
Madem bi rüzgar yakaladin, yolundan sapma, aynen devam et
ben de hiç makyaj yapmıyorumHic makyaj yapmiyorum ki canim
bu gün eşim ev de olunca ancak açabildim pc yi geçmişe hızlıca göz atayım yarı da kalmazsa benimkiler yüzünden :))))Günaydın ablacim hayırlı cumalar
yaaa tabi ki muhteşem olur, insanlık olur, özgürlük olur ... hiç öyle gelin kendi haline bırakılır mı ? itinayla huzursuz edilirOnlar istediklerini yesinler ama sana karismasalar ne guzel olur
İnandirici gelmemisti ama yaşayarak gördümGeçen gün konuşmuştuk hatırlıyormusun... devam et az da olsa Spor yap.
sana zindelik vericek bir süre sonra kendin duramayacaksin yerinde enerji tavan
ayyy sağol tatlım yaaaCanim az mi ayda 2 kilo olsa ne guzel. Onemli olan eksi gelmen, tebrikler
Öp benim yerime minnoşu annesi3 ay daha masaj tedavisine devam edecekmişiz ablacım
sonra gözlemlenecek bi süre
duruma göre hareket edilecek
Bendede oluyor şu anda nerdeyse 700 gram fazlalık var bir ada verdim bir anda durdu işte.Üzgünüm tatlım ya dün özellikle yemedim. Yılbaşı gecesinden sonra 1.900 gr fazlalık vardı. Fazladan çiğ köfte ve künefe yedim. Biraz da sıcak pide...bir hafta boyunca kivrandim durdum yakmak için pes artık...abi bu nedir? Ben böyle kaplumbağa metabolizma görmedim. Sanırım bir de önceki haftalarda iki buçuk kilodan fazla kilo verdim. Vücut korkmaya başladı. Kendini korumaya aldı. Neyse gözünü kotkuttum çekinsin benden di mi...
Çok sabır isteyen bir diyet herhalde.Çok kolay değil baya bir yasaklı listesi ve yemek kuralları var
Aynı evdemi yaşıyorsunuzohoo bu ne ki
eskiden söylenmediği şey yoktu
ama alttan alttan laf sokar hiç anlamazsın
sanki benim için üzülüyormuş , beni çok düşünüyormuş gibi yapar. üzüldüğünü hiç sanmıyorum hele beni düşündüğünü asla...çok iyi düşünceli bir insan hallerinde yani
İnsallah çabuk düzelir cnm3 ay daha masaj tedavisine devam edecekmişiz ablacım
sonra gözlemlenecek bi süre
duruma göre hareket edilecek
Canım rakibim ilk kez üzüldüm sanaZipzip- @Cordelia @60kiloyum Elhan
Yine bir kiloda takıldım, ben bu filmi daha önce görmüştüm
Geçen Cuma 68,2
Bu Cuma 68,2
Merhaba efenim.clara hoşgeldin canım ben de 1 hafta oldu katılalı yenileri bilemiyorum tam
ıkızler mı canım? annaaaaammm buyuyunce de dertleri bitmiyor8. Sınıf. Lise sınavına girecekler.
Sagol kaptanimGuzel eksi tebrik ederim canim
Tebrikler canimCuma 63,90
Bugün 63,50
Fark -400
Senlik bir durum yoktu canim yine sabitsin ne guzelkızlar çok üzgünüm çok kötü bir haftaydı benim için. İlk kaptanlığımda facialar üst üste geldi ama şaşırtıcı biçimde regl olmama ve sağlık açısından mecbur yememe rağmen aynıyım
Bu arada inanılmaz bir kanamamam oldu bu sefer sanırım üst üste geldi diye. Spor yapamadım bu hafta, kilom tamı tamına aynı.
Oo rakibem 650g fark attin bana bu hafta ikimizde 72 yi goruyor muyuz ben ucundan ancak gorurum insallah
Tebriklwr canim
Tatlim bakma onlara sen . 2 gun oncede esim ve tatli krizi neymis agiz tadiyla yiyemiyormus ben yemeyince tamam dedim agiz tqdiyla yiyelim sen simdiden bana xl kiyafetler al o zaman . Tamam tamam yemezsen yeme diyorMerhabalar güzel ve fit hanımlar
Geçen cuma: 67.1
Güncel : 66.5
Fark : - 600
Aaah ah sündü de sündü
Halbuki 65.7 yi gormüştüm 4 hafta önce 2 tane şey yedim diye insan kilo vermede 6 hafta geriye gitmez ki
Haftada 500-600 gr vermekle benim ömrüm böyle diyetle geçer herhalde
Zıkkımın pekini ve kökünü yesem bile kilo alacağıma neredeyse eminim artık
Eki Görüntüle 2983287
Tesekkur ederim kaptancim. Artik haftaya geelsiin 72North River senin bildirimini gormedim. Bekliyorum
Tebrikler guzel eksi canim
Baslangicin hayirli olsunGünaydınlar
Benim ki belliKızlar bu hafta ikili rekabet belirlemek istiyorum katılmak isteyen rakibini seçip beni etiketlesin siz secmezseniz ben belirleyeceğim mecburen bilgilerinize arz ederim.
@fesang ben seni seçtim.
Gunaydin , hayirli cumalar canimHerkese günaydınhayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin geçmiş yapıp geliyorum
Abla ama 1900 u verip ustune 300 g eksidesin daha ne olsunAma bebeğim gerçekten bir hafta çok uğraştırdı beni perşembe sabahı hala +100' dü. Bak sabah dünkü menümü yazacaktım unuttum. Hemen yazayım.
Gunaydin ablacimGunaydinnnnnnn
masterfitin kendi güzel, kalbi güzel kadinlari
Not:Eksik olanlar gunaydin mesaji yazmayanlardir
Cik cik cik eppege avakado koymus bidePerşembe menüsü
10.00 Bir avakado püresi , bir kızarmış ekmek , çay
13.00 Bir elma
17.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki greyfurt
Bitki çayları, iki litre su
Zipzip- @MaYa_MiLa
Ciks esimin kirmizi ,siyah ve bordo ruj yasagi varkızlar bordo ruj önerisi olan var mi belki kullanan vardır
Korkar tabiiÜzgünüm tatlım ya dün özellikle yemedim. Yılbaşı gecesinden sonra 1.900 gr fazlalık vardı. Fazladan çiğ köfte ve künefe yedim. Biraz da sıcak pide...bir hafta boyunca kivrandim durdum yakmak için pes artık...abi bu nedir? Ben böyle kaplumbağa metabolizma görmedim. Sanırım bir de önceki haftalarda iki buçuk kilodan fazla kilo verdim. Vücut korkmaya başladı. Kendini korumaya aldı. Neyse gözünü kotkuttum çekinsin benden di mi...
Gunaydin abla hayirli cumalar
Hayirli olsun canim . Bizim sinif hep hasta karne gunune kalmasin dedik ama kalacak gibiGeldim canım bugün kızın okuma pastası var baya yoğun geçiyor
Kilo seysini bebek cizelgesine mi cevirsen artikEki Görüntüle 2983390
Zipzip- bu hafta beni muaf tutalım kaptanimeksik menüleri akşam yazicam inşallah şimdi çıkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?