Ekside olman guzel canim haftaya daha guzel olurGunaydin kizlar
Gecen hafta 82.9
Bu hafta 82.5
Giden 400 gr
Pazartesi de ayniydim o kadar da adim attim ama anlamadim niye böyle olduEki Görüntüle 2983419
Haftaya daha iyi olur canim katilacak misin yoksa sinavlarin var zor mu olurgecen cuma 79.5
bugun 80.2
malaesef 0.7 aldım
su az spor az misafirim cok oldu ve ben bu hafta basarisiz oldum herkesten cok ozur dilerim
@Cordelia
Zipzip-
@MaYa_MiLa
Afiyet olsun canimBugunku menumu yazacagim aksam cocuklarla uyuyakaliyorum
7 ocak
11.30
1 kepce bulgur pilavi
1 kase yogurt
1 kofte
Ara
Cay
3 badem
18.30
1 levrek
Bol salata
Zipzip-
6.000 :)5 bin adım
İyi vermişsin 40 günde 15-16 kilo verende varCanım benim bende yitik şifayı yaptım ve 40 günde 5 kilo verdim ve özellikle akşam yemeğinde patlayana kadar yiyordum. Ki çok faydasınıda gördüm ama tekrar yapmak istediğimde bir türlü istikrar sağlayamadım. Belki 58 leri görünce tekrar başlarım
Hedef kaç bin6.000 :)
Çok haklısın o duygu insanın gününü çok etkiliyor.derin bir nefes alıp besmele çekip sporumuzu yapıyoruz.sen daha yapmadın demi sporuİnşallah canım, çok takılmak istemesem de canım sıkıldı
12 belki 15 :)Hedef kaç bin
Isteyen istedigini yesin, içsin
Senin yedigine niye karisiyolar anlamadim
Diyet olarak degilde
Canim istemiyor yada canim şunu yemek istiyor desen...
Bende 10 bin12 belki 15 :)
Çok yüz verince yaramiyor boşverevet canım ben de yıllardır aman incileri dökülmesin diye hep kıvırdım... kırılacaklar incinecekler diye kendimden fedakarlık yaptım. pek bir işe yaradığı da söylenemez aslında
ama artık özel hayatıma ve tercihlerime saygı duyulsun istiyorum
saygı duymuyorlar bir de gerginlik oluşturuyorlar surat asıyorlar
neyse bundan sonra umrumda değil kimsenin suratı
5 bin adım
6.000 :)
Hedef kaç bin
12 belki 15 :)
Harikasınız hanımlarBende 10 bin
Hos bulduk.hosgeldin aramiza
Yok yapmadımÇok haklısın o duygu insanın gününü çok etkiliyor.derin bir nefes alıp besmele çekip sporumuzu yapıyoruz.sen daha yapmadın demi sporu
Hoşgeldin canımHos bulduk.
Gaza getirmeeeeeeHadi sende katıl maratona
evet canım haklısınÇok yüz verince yaramiyor boşver
He de geç kendine fedakarlık yap
Hos bulduk canim.Hoşgeldin canım
Gaza getirmeeeeee
inşallah canım hep beraberNe guzel veriyirsun masallahkendini iyi hissettigin kiloya kadar devaam durmak yook
aynen canımbenim kv de zamanın da ben dikkat ediyorum az yiyorum diye , onun evindeyken yemekte ,bizden tiksiniyor da yemiyor v.s. ortalığı karıştırmaya başlayınca eşim hemen ekim evde de aynı onun bir düzeni var o hep öyle yiyor v.s. diye diye durulttu arada yine de laf söylerdi de yemekleri hep ben yapıyordum yoksa benim yaptığımı yemiyor tiksiniyor v.s. dili durmaz canı sağ olasıcanın , geçtiğimiz sene kaç kere ölümlerden döndü azıcık hali olsun dili herkesi sokuyor (eşimin tabiri) :)) yani can çıkar huy çıkmaz bazısın da, çok da umursamamak ben böyle istiyorum demek mi lazım ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?