aaa bu ile siz misiniz çoook tatlısınız maşallahhhh hele bebiş bal kaymakkkkSelam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Canım rakibim ilk kez üzüldüm sanasabit gelmene değil ama takıldım demişsin ya ona...her hafta eksi verilmiyor maalesef. Aslında doğrusu ve sağlıklı olanı bu da...biz hırs yapıyoruz biraz. Canımız sağ olsun. Ben artıları atamamaktan korktuğum için uğraştım. Boşuna almıştım çünkü...
Bakalım bu hafta yine rakip takımlarda mi olacağizbugunluk barış ilan edelim. Sonra kapismaya devam
Yok canımın içi ben ağrı vs konusunda hiç sıkıntı çekmedimfesang daha iyi bilir ama çok ağrılı oluyormuş iyileşme dönemi eskiden bir kaç hatunla bir sayfamız vardı orda ki kızlardan biri yaptırdı baya sıkıntılı geçti ağrısı çok oluyordu ,aşırı büyük olup sırta yük bindirip duruş bozukluğuna sebep olmuyorsa , emzirme bitince , sporla da az toparla yoksa da yaşasın destekli iç çamaşırlarııııı
Günaydın koleksiyonuGunaydinnnnnnn
masterfitin kendi güzel, kalbi güzel kadinlari
Not:Eksik olanlar gunaydin mesaji yazmayanlardir
o zaman büyük operasyona gerek yok , sadece airbang le iş hallolloluyor yaptırsın diyorsun :)Yok canımın içi ben ağrı vs konusunda hiç sıkıntı çekmedim
Evet ben hep geriye aldigim icin bu defa kesin gebertelimGebertelim onlari geri gelmeye korkdunlarrr
olsun bak ben de alıp alıp geliyorum veririz elbet dert etmehadi bakalım kazamız mübarek olsun. sen tabi ara verdin enerjiksin ben veremiyorum diye bugün biraz hüzünlüyüm ama olsun. rekabet deyince canlanırım inşallah
şükür ablacimÖyle oldu
Neyseki daha iyiymiş cnm
hayırlı cumalar abla
Ben evin icinde bile ruj sürüyorum halama cekmisimHic makyaj yapmiyorum ki canim
ayy ben olsam yeter be derim sen gene iyi dayaniyorsunohoo bu ne ki
eskiden söylenmediği şey yoktu
ama alttan alttan laf sokar hiç anlamazsın
sanki benim için üzülüyormuş , beni çok düşünüyormuş gibi yapar. üzüldüğünü hiç sanmıyorum hele beni düşündüğünü asla...çok iyi düşünceli bir insan hallerinde yani
hosgeldin aramizaMerhaba efenim.
Kisa hedefimi gerceklestireyim,
Uzun vadedeki hedefimi de gerçekleştirmek istiyorum
İzlerken üşüdümSelam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
yok neyse ki aynı evde yaşamıyoruz ama 2,5 ay kalacak bu defaÖp benim yerime minnoşu annesi
Bendede oluyor şu anda nerdeyse 700 gram fazlalık var bir ada verdim bir anda durdu işte.
Vücut korumaya alıyor kendini yavaş yavaş olacak bu işler hocam,yemek yememiz lazım dün dışardaydım eve zor geldim başım döndü düzlerim tutmadı resmen .
Çok sabır isteyen bir diyet herhalde.
Aynı evdemi yaşıyorsunuz
Evet canım, ben sabahtan beri diyet dışı bişeyler yiyiyorum.Bu direnç kilo uzun süre kalıyorsa bir gün abartmamak kaydıyla karbonhidrat alinabilirmis.vucut şaşırıp ayy bana ne oluyor diyip şaşırıyormuşsonra kilo verimi tekrar sinyal alıp devam ediyormuş.siz yinede bir araştırın derim
kesinlikle katılıyorum tatlım.Kendi yesin
Hiç alınma diyecekleri ne dese desin
Buna Takınca sende yiyorsun kulakları tıkla devam et
Darılırsa darılsın boşver diyete devam et
Sağlıklı olmak daha önemli
Bende 4 gün aç yattımInsallah canim yaa. Inan acliktan uyuyamiyorum ama yine de yook yemek yook
Maşallah sübhanallah çok tatlılar.ben küçük çocukların böyle konusmalarina bayılıyorumSelam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Hadi inşallah işe yarar canımEvet canım, ben sabahtan beri diyet dışı bişeyler yiyiyorum.
Çünkü 7 haftam bitiyo diyette, vücut alıştı herhalde.
Hergün de spor yapıyorum, be insafsız 100 gr vereydin.
Bugün sadece adım tamamlıycam. Bi rahat bırakayım bakalım Pazartesi’ye nolacak
İnşallah canım, çok takılmak istemesem de canım sıkıldıHadi inşallah işe yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?