Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
aaa bu ile siz misiniz çoook tatlısınız maşallahhhh hele bebiş bal kaymakkkk

Evet bugün tatil olsun, gerçekten sinir oldum. Çünkü benim vücut biyerde direnç gösterirse onu kırmak baya vakit alıyo

Yok canımın içi ben ağrı vs konusunda hiç sıkıntı çekmedim

hadi bakalım kazamız mübarek olsun. sen tabi ara verdin enerjiksin ben veremiyorum diye bugün biraz hüzünlüyüm ama olsun. rekabet deyince canlanırım inşallah
olsun bak ben de alıp alıp geliyorum veririz elbet dert etme
Öyle oldu

Neyseki daha iyiymiş cnm
şükür ablacim
hayırlı cumalar abla
Hic makyaj yapmiyorum ki canim
Ben evin icinde bile ruj sürüyorum halama cekmisim
ayy ben olsam yeter be derim sen gene iyi dayaniyorsun

Bu direnç kilo uzun süre kalıyorsa bir gün abartmamak kaydıyla karbonhidrat alinabilirmis.vucut şaşırıp ayy bana ne oluyor diyip şaşırıyormuşsonra kilo verimi tekrar sinyal alıp devam ediyormuş.siz yinede bir araştırın derim

yok neyse ki aynı evde yaşamıyoruz ama 2,5 ay kalacak bu defa
aynı şehirde bile değiliz . yaşlı diyorum eşimin annesi diyorum asla saygıda kusur etmiyorum. ama dolmuşum 20 senedir demek ki. iyice yaşlanınca biz bakıcaz tabi ki sonuna kadar bakarım sahip çıkarım.
aynı evde (11 ay) ve aynı şehirde yaşadığım zamanlar da oldu12 sene kadar .artık hal ve hareketleri hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor. yemin bile etse beni çok sevdiğine çok düşündüğüne hiç inanmam. ama dışarıya karşı hep öyle bir tablo çiziyor. görseniz zaten nasıl mazlum sefil nasıl hanımefendi nasıl iyi yürekli bir insan dersiniz. ben de öyle sanmıştım ilk başta ama 1 sene içinde tamamen gerçek yüzünü gördüm
hep bir soğuk savaş insanı aslında ve bundan da keyif alıyor. inanılmaz siyasi. bizim bütün siyasileri sulu götürür susuz getirir. ben görevimi yaparım bir gelin olarak o kadar. özel hayatıma müdahale etmeye çalışmasına sinir oluyorum. ama tabi ancak müdahaleye çalışır icraata dökemez bundan sonra. lakin 13 yıl layıkıyla yaptı bu işi eşim izin verdiği için ve ben salak olduğum için. artık maymun gözünü açtı ama olan benim sinirlere oldu.
inşallah birbirimize muhtaç olmayız. bunu hiç istemem doğrusu.

Evet canım, ben sabahtan beri diyet dışı bişeyler yiyiyorum.
Çünkü 7 haftam bitiyo diyette, vücut alıştı herhalde.
Hergün de spor yapıyorum, be insafsız 100 gr vereydin.
Bugün sadece adım tamamlıycam. Bi rahat bırakayım bakalım Pazartesi’ye nolacak

Kendi yesin
Hiç alınma diyecekleri ne dese desin
Buna Takınca sende yiyorsun kulakları tıkla devam et
Darılırsa darılsın boşver diyete devam et
Sağlıklı olmak daha önemli
kesinlikle katılıyorum tatlım.
evde herbirşeyin olması da nefsimi çok zorluyor
hayırlısı... ocağın sonunda gidiyor inşallah

Selam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Maşallah sübhanallah çok tatlılar.ben küçük çocukların böyle konusmalarina bayılıyorum

Hadi inşallah işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…