100 canimKaptanım bugün kaç zipzip yapıyoruz
Volkan olup patlariz biz...Ateşimizde biraz erirsiniz dua edeceksiniz bize şişkolar
Bence yaparız let's walk walk walk12 dedik ama 15 yapabilir miyizaypare ackerman
şuan 9800deyim12 dedik ama 15 yapabilir miyizaypare ackerman
Canını yirim seninHahahaahah koptum
İnşallah elhanimmm el ele 38 bedeneeeCanını yirim senin
Gule güle çıpçıtır olacağız inşallah.
Sagol canim. Kizim cok heves etti. Baska cocuklari izliyordu hepHemen begendim
Maşallah minnoş aileaile vlogları çok seviyorum
Bide gurbetçi aile de izliyorum
İnşallah bebeğim.İnşallah elhanimmm el ele 38 bedeneee
Hosbulduk canimDeryaOnDiet hoşgeldin canım
Oyle ne yazik ki. Daglarda bu sogugu arayacagiz orda en az eksi 12-13 olur.Tabi canım illaki gidecek, biraz da sabırsızız
valla yaptım, spordan sonra duşa girdim
Senin yüzünden 1 saat tempolu yürüş yaptım. Hemen de gaza geliyorum
Eline sağlık canım
Tebrik ederim canım
Amanııın çooook soğuuuk
Hoşbulduuuk
Bugün tek öğün ve 15binle başlıyorum kuzucuğumİnşallah bebeğim.Ayyy heyecan bastı ateşim yükseldi 20 gr kesin erimiştir
Bugünden asılalım.
Aye aye captaincağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz
@Cordelia
fesang
DeryaOnDiet
@pastel34
@oya17
Elhan
@Busra 17
@dolunaydagel
Sagol canim. Amin cumlemizinkiniçok tatlisınız allah esirgesin bebiş cok sirin
Tatlim tebrik ederim. Her türlü olumsuzluklara rağmen güzel bir haftaydi. Kardeş kardeş yarıştık. Öpüyorum gül yüzünden.
Ahh insallah darisi basimaBen sildim seni bekliyorum 6 lara
Ben de seninkine benzer bir öğün ve salata ile bitireceğim günü. 15.000 zor akşam dersim var ama 10.000 tamamlarım sanırım.Bugün tek öğün ve 15binle başlıyorum kuzucuğum
indirimler ne alemdebugün sabah bildirim yapıp kahvaltı yaptım ve dışarı çıktım. hem güzel yürüyüş oldu hem de gezmiş oldum. ama yalnız pek tadı olmadı. salgından dolayı da bir yere oturmadım. indirimlere baktım.
burayı merak ettim ama ne yalan söyleyeyim. dedim acaba hangi takım kazandı. mavişleri görünce çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?