- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Heves edip basladik su youtube isine ama cok zaman aliyor ya. Annelik iznim de bitti 17sinde isbasi. Bakalim vakit buldukca cekecegiz bideo gerci kizima da eglence oluyor. Kimse izlemese Turkiyedeki ailem izliyor biz ailecek oturup izliyoruz. Degilse youtubedan para kazanmak coook zor.Çok tatlı bir ailesiniz maşallah diyimm
12 de yeter canim
aynen öyle bugünlük 12 bin atalım yeter12 de yeter canim
Bu hafta 10 bin adim 100 zıpzıp yapalim yeter :))
ehh işte arada var. pentide % 50 indirim vardı. pijama takımı falan baktım. kotlara baktım. öyle yani. ihtiyacınız olan birşey varsa yine de bakın arda denk geliyor. yoksa dediğin gibi herşey zamlı.indirimler ne alemdebindirim üstüne indirim
İnşallah canım bu hafta güzel kilo verelim çok istiyorumBen de seninkine benzer bir öğün ve salata ile bitireceğim günü. 15.000 zor akşam dersim var ama 10.000 tamamlarım sanırım.
Hahahaha çok tatlısınız benim oğlumun da YouTube kanalı var video çekip duruyor ama kimse izlemiyor çok üzgün :))))Sagol canim. Heves edip basladik su youtube isine ama cok zaman aliyor ya. Annelik iznim de bitti 17sinde isbasi. Bakalim vakit buldukca cekecegiz bideo gerci kizima da eglence oluyor. Kimse izlemese Turkiyedeki ailem izliyor biz ailecek oturup izliyoruz. Degilse youtubedan para kazanmak coook zor.
şu ara kendime tayt aldim bi tekehh işte arada var. pentide % 50 indirim vardı. pijama takımı falan baktım. kotlara baktım. öyle yani. ihtiyacınız olan birşey varsa yine de bakın arda denk geliyor. yoksa dediğin gibi herşey zamlı.
Afiyet olsun canim7 ocak menü
Sabah diyet milkshake (icinde whey olan)
Öğlen 2 tost 1/2 haşlanmış patates
Akşam diyet milkshake
Gün boyu 3 lt su ve yeşilçay
5000 de adım bugün günü olmadığı için resim atmadım
Zipzip- Aomine Daiki
Teşekkürler canımAomine Daiki K KarlarKralicesi kızlar hayırlı olsun kaptanlığınız
hadi bakalım güzel bir hafta olsun
Aaa zıpzıp mı vardı unuttum neyse yemek yedim biraz vakit geçsin1 hafta 100 ile devam edelim
Zipzip yok aslinda abla da aypare ile yapalim dedikAaa zıpzıp mı vardı unuttum neyse yemek yedim biraz vakit geçsin
Keyifli izliyoruz bizde çok seyrettiğim videolar var youtube'da güzel bir vlog olmuş sizinkide çok beğendim.Sagol canim. Heves edip basladik su youtube isine ama cok zaman aliyor ya. Annelik iznim de bitti 17sinde isbasi. Bakalim vakit buldukca cekecegiz bideo gerci kizima da eglence oluyor. Kimse izlemese Turkiyedeki ailem izliyor biz ailecek oturup izliyoruz. Degilse youtubedan para kazanmak coook zor.
Tamam , hem biraz daha yürürüm. Bugün çok yedim, yükleme yaptım eriteyim.Zipzip yok aslinda abla da aypare ile yapalim dedik
Sonra Aomine dakide katıldı
Sende katilmak istersen bekleriz
bizim zipzip herkese bulaştıZipzip yok aslinda abla da aypare ile yapalim dedik
Sonra Aomine dakide katıldı
Sende katilmak istersen bekleriz
Buraya yazmanin etkisi bencebizim zipzip herkese bulaştı
Zip zip ne canimbizim zipzip herkese bulaştı
ipsiz olduğumuz yerde ip atlar gibi zıplıyozZip zip ne canim
bence deBuraya yazmanin etkisi bence
Baska sporlarida ekleriz
50 mekik
50 squat gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?