Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah canım bu hafta güzel kilo verelim çok istiyorum

Hahahaha çok tatlısınız benim oğlumun da YouTube kanalı var video çekip duruyor ama kimse izlemiyor çok üzgün :))))
Bizim de durumumuz ayni olacak. Sadece ailemuz izliyor kizim hergun soruyor kac kisi izlemis 10-15 o kadar cok zor ya fazla kisiye hitsp etmek

Bizim de durumumuz ayni olacak. Sadece ailemuz izliyor kizim hergun soruyor kac kisi izlemis 10-15 o kadar cok zor ya fazla kisiye hitsp etmek
Sizin yine iyiymiş bizde sadece babası ve ben izliyoruz :)) birkaç tanıdığı abone ettirdik ama onlar da videolara bakmiyorlar tabi

Ben de izliyorum ama hep cok iLenenleti izliyorum kendim de. Zor profesyonel videolar cekmek. Bizimki eglencesine

Sizin yine iyiymiş bizde sadece babası ve ben izliyoruz :)) birkaç tanıdığı abone ettirdik ama onlar da videolara bakmiyorlar tabi
Benim isyerimden arkadaslar, komsular dede anane teyze dayi oyle kendi kendimize.
Bizimkiler de her zaman izlemezdi belki ama uzaktayoz da bizi ozledikce videolarimizi izliyorlwr

şu ara kendime tayt aldim bi tek
benim de kazaklarım, hırkalarım, ceketim var. az kilo verince pantolonlara da oldum ama kotların bacak araları gitti. ayrıca kışlık pijama istiyordum. kot ve pijama aldım.
az daha zayıflasam bile diğer giyecekler dolapta beni bekliyorrrr yeni almaya gerek yok yani. gel de giy diyorlar artık bana sallanmayayım da geleyim bari

ee tabi yen ciciler seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…