Burda hava kapali yagmur yarin yagacak galiba hava durumu öyle diyorsabahtan beri yağmur yağıyor biraz dindi gene yağıyor
Oo maşallah tamamlamissin canim ben 10200 deyim
Akşam çocuğun ödevi yemek Faslı falan vakit bulamam diye erken bitireyim dedim kuzum. Sen de çoğunu bitirmişsinOo maşallah tamamlamissin canim ben 10200 deyim
Iyi yapmissin adimlari erken bitirmek guzel oluyorAkşam çocuğun ödevi yemek Faslı falan vakit bulamam diye erken bitireyim dedim kuzum. Sen de çoğunu bitirmişsin
Bizim de durumumuz ayni olacak. Sadece ailemuz izliyorİnşallah canım bu hafta güzel kilo verelim çok istiyorum
Hahahaha çok tatlısınız benim oğlumun da YouTube kanalı var video çekip duruyor ama kimse izlemiyor çok üzgün :))))
Sizin yine iyiymiş bizde sadece babası ve ben izliyoruz :)) birkaç tanıdığı abone ettirdik ama onlar da videolara bakmiyorlar tabiBizim de durumumuz ayni olacak. Sadece ailemuz izliyorkizim hergun soruyor kac kisi izlemis 10-15 o kadar cok zor ya fazla kisiye hitsp etmek
Ben de izliyorum ama hep cok iLenenleti izliyorum kendim de. Zor profesyonel videolar cekmek. Bizimki eglencesineKeyifli izliyoruz bizde çok seyrettiğim videolar var youtube'da güzel bir vlog olmuş sizinkide çok beğendim.
Bazı youtuber'lar iyi kazanıyor herhalde tanınmakta önemli orada.
Maşallah çocuklarada çok tatlılar
Benim isyerimden arkadaslar, komsular dede anane teyze dayi oyleSizin yine iyiymiş bizde sadece babası ve ben izliyoruz :)) birkaç tanıdığı abone ettirdik ama onlar da videolara bakmiyorlar tabi
Oooooo takım Süper olmuşcağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz
Cordelia
fesang
DeryaOnDiet
pastelfit
@oya17
@Elhan
@Busra 17
dolunaydagel
cay kahve içmelik havaBurda hava kapali yagmur yarin yagacak galiba hava durumu öyle diyor
oo masallah .. çok güzel adım atmışsın
Ben dimiOooooo takım Süper olmuşen bi sevdiklerim varmış
Sağol canım benim artık olduğu kadar 12bin de gayet iyi oluroo masallah .. çok güzel adım atmışsın
15 yapamam Bugün ama 12 olur :))
aynen hedefimiz 10 bindi bu hafta böyle gidicez bakalimSağol canım benim artık olduğu kadar 12bin de gayet iyi olur
benim de kazaklarım, hırkalarım, ceketim var. az kilo verince pantolonlara da oldum ama kotların bacak araları gitti. ayrıca kışlık pijama istiyordum. kot ve pijama aldım.şu ara kendime tayt aldim bi tek
ee tabi yen ciciler seni bekliyorbenim de kazaklarım, hırkalarım, ceketim var. az kilo verince pantolonlara da oldum ama kotların bacak araları gitti. ayrıca kışlık pijama istiyordum. kot ve pijama aldım.
az daha zayıflasam bile diğer giyecekler dolapta beni bekliyorrrryeni almaya gerek yok yani. gel de giy diyorlar artık bana sallanmayayım da geleyim bari
YaniSenin gözünde devasal adım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?