- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Heheeeh ben kaptım kiiii
Aynen bindik Bi alameteeeMasalla rakip olmustu
Kaptım canım. Aynı takimdayız bu arada
Gözün aydın mı desekBugün hap içmeme gerek kalmadı
7 ocak menü
Sabah diyet milkshake (icinde whey olan)
Öğlen 2 tost 1/2 haşlanmış patates
Akşam diyet milkshake
Gün boyu 3 lt su ve yeşilçay
5000 de adım bugün günü olmadığı için resim
Geç kaldımHeheeeh ben kaptım kiiii
Aynen bindik Bi alameteee
Kaptım canım. Aynı takimdayız bu arada
Çok güzel canım.. inşallah haftasonunu güzel geçirelim.7 ocak menü
Sabah diyet milkshake (icinde whey olan)
Öğlen 2 tost 1/2 haşlanmış patates
Akşam diyet milkshake
Gün boyu 3 lt su ve yeşilçay
5000 de adım bugün günü olmadığı için resim atmadım
Zipzip- Aomine Daiki
Amannn o adamın Bana gram faydası yok bu kadar yürüyorsun zayıfla işte demiYanio adım değil baya büyümüş koskocaman adam olmuş
Sen karıştırıyosun , o benim. Büyük bir başarıyla 0 gr verdimAmannn o adamın Bana gram faydası yok bu kadar yürüyorsun zayıfla işte demi
Kac sayfa gecmis varmisBu kadar geçmiş yapılır mı? Hadi iyi oynayalım. 1-2-3 tıp.
Banene banane iki dakka gelmişim şuraya susamamBu kadar geçmiş yapılır mı? Hadi iyi oynayalım. 1-2-3 tıp.
Gel sarılıp ağlayalım ortiSen karıştırıyosun , o benim. Büyük bir başarıyla 0 gr verdim
Kız sen öğretmen misin?Selam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Hayirli aksamlar canim ❤Hayırli akşamlar kızlar nasılsınız benim üzerimden kamyon geçmiş gibi , çocuklar çok mutlu oldu güzel ve yorucu bir gün oldu
Aynen canım çocukları öyle görünce hastalık falan kalmıyorHayirli aksamlar canim ❤
Hastaydin yorucu olmustur canim cocuklarin mutlu olmasi cok guzel ❤❤❤❤
Sagol canimKız sen öğretmen misin?
Bunlar çok tatlı. 41 kere maşallah.
hayırlı akşamlarHayırli akşamlar kızlar nasılsınız benim üzerimden kamyon geçmiş gibi , çocuklar çok mutlu oldu güzel ve yorucu bir gün oldu
Maşallah canım kilon zaten baya iyi. Bu aralıkta zor olur vermek.Amannn o adamın Bana gram faydası yok bu kadar yürüyorsun zayıfla işte demi
TabikiiiiiiBen dimi
Diyin valla ohhh :)))Gözün aydın mı desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?