Benim o saatlerde hiç katkım olmadı canım...Bu kadar geçmiş yapılır mı? Hadi iyi oynayalım. 1-2-3 tıp.
Adamın kel kafası hareketlerden daha çok dikkati mi çekti nedense
Amaaaaa yaaa ben çok kıskanıyorum böyle kar görünce.. bura'da hava 16 derece soğuk bile yok
Buyurun sizi -27lerde misafir edelimAmaaaaa yaaa ben çok kıskanıyorum böyle kar görünce.. bura'da hava 16 derece soğuk bile yok
Buyurun sizi -27lerde misafir edelim
Kaptanım o nasıl bir derece öyleBuyurun sizi -27lerde misafir edelim
bir anda fazla yükleme oldu
Kız korkutma beni ,
Bitanesin.Benim o saatlerde hiç katkım olmadı canım...
Kendini erzurum sanan adana derecesiKaptanım o nasıl bir derece öyle
Ahmet Apa mıydı bu mail at bize niye bağırıyon. Biz de serbest.Yitik şifada kabak yasakmışeneeee ben aldım bugün kabak zayıflatır neden yasak yaaa nedeeennn
Tatlım nolur beni nüfusuna al
Aaaaaa geçen de konuşmuştuk arkadaşım var nur oda Adana'da çok şaşırmıştım nasıl bu kadar farkediyor çok ilginçaslında herşey normal buranın sıcağıyla ünlü adana sınırları içinde olması dışında
Kilosu 6 TL idi ona ağlamıştirAhmet Apa mıydı bu mail at bize niye bağırıyon. Biz de serbest.
Canım ben her akşam yemeyeceğim dedim. İyi gidiyorum. Sütlü kahve içiyorum. Bazen meyveli soda. Ama yemek kesinlikle yasak. İstersen dene canım. Kahveye şekerde koyabilirsin. Maksat yiyecekten uzak durmak.Bu gece kahvaltiya kadar birşey yememeye niyet ettiminşallah durabilirim. Bayağı zorlayacak
Tabi ki de soğumuzu paylaşmak bizi de mutlu ederTatlım nolur beni nüfusuna al...bu böyle olmayacak.
Çok güzel bir yerde yaşıyorsun.
Teşekkür ederim paylaşım için. EnfesssKar prensesimmm
6 ucuz kız. 6 TL ye sakız yok. K.v ye versin. Onlar yer.Kilosu 6 TL idi ona ağlamıştir
Evt gerçekten çok farklı adana merkeze 3.5 saat mesafe deAaaaaa geçen de konuşmuştuk arkadaşım var nur oda Adana'da çok şaşırmıştım nasıl bu kadar farkediyor çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?