- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
supersin
aa sana da bulalım biseylerBen hic bisi olamadim bu hafta
Hahaha kır pidesi mi hey maşallah afiyet olsun canımİi akşamlar
Kahvaltı 06.30
2 yumruta içine 1 YK kıyma bir parça kaşar peyniri
Yeşillik salatalık domates havuç
Ara 10.30
1 sade kahve
Öğle 12
2 dilim tam buğday ekmeği tostu yanında bir tabak brokoli salatası ve normal salata
Aksam 17.30
Kıymalı pide (5 adet) bol salata
Çeyrek künefe
Su 3lt adım 11.500
Yok kuzum yılbaşı akşamı planlayıp ertelediğimiz etli ekmek partisini yaptıkHahaha kır pidesi mi hey maşallah afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Şu an o kadar açım ki o etli ekmeklere kafamı gömebilirimYok kuzum yılbaşı akşamı planlayıp ertelediğimiz etli ekmek partisini yaptık
Özür dilerimAfiyet olsun canım. Şu an o kadar açım ki o etli ekmeklere kafamı gömebilirim
Yarış içinde yarış muhteşem olmuş.
Rakipler Belli oldu. En çok kilo veren Yüzde kazanacak. Cuma günü açıklayacağız. Hayırlı olsun. şimdiden başarılar dilerim.
Kilo bildirmeyenler Yarışmak istemiyor diye rakip belirlemedim.
Zipzip-
Rakipler MasterFit Yarışması 17. Etap 07.01.2021 Cuma Ay Işığı aypare ackerman Kırmızı 58,40Ay Işığı @masal_19 Kırmızı 58,10Dünya @limonlutarcinlikek Yeşil 59,40Dünya @Emma3 Yeşil 57,70Güneş @pastel34 Mavi 68,20Güneş Elhan Mavi 67,70Jüpiter @Sonsuz umut Yeşil 63,50Jüpiter @eceboce Yeşil 66,50Mars 60kiloyum Kırmızı 84,10Mars dolunaydagel Mavi 86,00Merkür @DeryaOnDiet Mavi 73,25Merkür @EppekArasi Yeşil 73,90Neptün @ugurbocuuu Kırmızı 63,80Neptün @sardunya1038 Kırmızı 65,20Pluto @aytozuvegece Kırmızı 82,90Pluto @sara_28 Kırmızı 98,40Satürn @Aomine Daiki Kırmızı Kaptan 61,50Satürn K KarlarKralicesi Mavi Kaptan 65,30Uzay @Tutku44 Yeşil 80,20Uzay @MaYa_MiLa Yeşil 57,20Venüs @Migim Kırmızı Sarı 69,90Venüs O oya17 Mavi 69,80yıldız Cordelia Mavi 60,60yıldız fesang Mavi 62,60@Busra 17 Mavi Sarı Bal0ncuk Onur Üyesi Zeynep_Nihal Onur Üyesi
Harikasın canım.Geçen CUMA: 62,4
Pazartesi: 62,7
Bu CUMA : 61,5
Pzts göre fark : -1,2
Cumaya göre fark : -0,9
Hangi sevinç emaresini kullanayım bilemedim.
@MaYa_MiLaZipzip- Cordelia
İşte Elhan farkı.Geçmişi sonra okurum. İmza varmış okula çağırdılar sonra bildirim yapamayabilirim. Hemen ekliyorum.
Eki Görüntüle 2983214
Geçen cuma 68.00
Bugün 67.7
Fark -300
Zipzip- @MaYa_MiLa @pastel34
Hiçbir şey gayet güzel olacak.Benim ortim mavi takımda ne olacak
Sporda rekabet yapmıyorum abartılıyor. Ana kilo vermede rakibiz.Spor ortim cordişim. Hem spor hem kilo ortisi miyizCordelia ??
Evet canım. Seni mavi takım kaptanı ile rakip yaptım .Herkes katılıyormu cordeliacım
Yok canım ayni takımdan olmasi gerekmiyor.rakipleri aynıntakımdan mı seçiyoruzCordelia
Evet canım kilon. Yok. Haftaya inşallah rakip sistemine katılırsın.Ben bu hafta tartilmadigim icin rakip seçmiyorum. Zaten sadece adimda varim
Ben de özledim.fittanne yi özledim gelse artık keşke
Uyan kız toton açık kalmış.bir Kırmızı Takım yükseliyor ve sizi enkazı altina aliyor
Benim benim benim.Oooooo takım Süper olmuşen bi sevdiklerim varmış
Ben dimi
15 canım.Kac sayfa gecmis varmis
İyiyiz canım. Dinlen şimdi.Hayırli akşamlar kızlar nasılsınız benim üzerimden kamyon geçmiş gibi , çocuklar çok mutlu oldu güzel ve yorucu bir gün oldu
Ama ama ama.Tabikiiiiii
Kilo bildirmeyen, spor yapmayan konuk sanatçı arkadaşlar.Onur üyesi nedir
Açlık oyunları başlasin.Kırmızı takımın hanımları dikkat dikkat kaptanınız sesleniyormenüleri spor ve su bildirimlerini unutmuyoruz tamam mı bugün ödül yapmış fazla kaçırmış olabilirsiniz ki kaptanınız öyle yaptı Üzülmeyin herşeye yarın sil baştan başlıyoruz ve sizi kurtaracak iki önerim var. Biri detox menüsü. Bunu yapabilirseniz pazar ve perşembe günü yapmanızı tavsiye ediyorum Diğeride gün içinde içtiğiniz su için ödem atıcı alternatifler. Bunları değerlendirirseniz haftamız daha iyi olacak eminim. Adımlarımızıda atmayı unutmuyoruz kırmızı güllerim
60kiloyum @ugurbocuuu @aytozuvegece @sardunya1038 @sara_28 aypare ackerman @masal_19 @Migim
Evettt. Kutup yıldızı.
Sen her şeysin.Ben hic bisi olamadim bu hafta
Seni yenmek çok kolay olcak. Ye canım sen.Afiyet olsun canım. Şu an o kadar açım ki o etli ekmeklere kafamı gömebilirim
Kuzum ben kızımdan dolayı cıktm die bildirmemiştimHarikasın canım.
İşte Elhan farkı.
Hiçbir şey gayet güzel olacak.
Sporda rekabet yapmıyorum abartılıyor. Ana kilo vermede rakibiz.
Evet canım. Seni mavi takım kaptanı ile rakip yaptım .
Yok canım ayni takımdan olmasi gerekmiyor.
Evet canım kilon. Yok. Haftaya inşallah rakip sistemine katılırsın.
Ben de özledim.fittanne
Uyan kız toton açık kalmış.
Benim benim benim.
15 canım.
İyiyiz canım. Dinlen şimdi.
Ama ama ama.
Kilo bildirmeyen, spor yapmayan konuk sanatçı arkadaşlar.Zeynep_Nihal Bal0ncuk gibi.
Açlık oyunları başlasin.
Evettt. Kutup yıldızı.
Sen her şeysin.
Ya ne özürü aşkolsun canım benimÖzür dilerimdüşünme onları
Seviyorum seniiiiHarikasın canım.
İşte Elhan farkı.
Ben de özledim.fittanne
Benim benim benim.
15 canım.
Ama ama ama.
Kilo bildirmeyen, spor yapmayan konuk sanatçı arkadaşlar.Zeynep_Nihal Bal0ncuk gibi.
Açlık oyunları başlasin.
Evettt. Kutup yıldızı.
Sen her şeysin.
Sen de tabikiHarikasın canım.
İşte Elhan farkı.
Ben de özledim.fittanne
Benim benim benim.
15 canım.
Ama ama ama.
Açlık oyunları başlasin.
Evettt. Kutup yıldızı.
Sen her şeysin.
Hahahahahahahaahah göriciğizzzSeni yenmek çok kolay olcak. Ye canım sen.Kıyamam.
iyi dinlenmeler tatlım. evet haklısın telefon yoruyorYoruldum bugun canim biraz dinlenecegim
Cuma günleri daha cok telefonla bitisik yasiyorum oda yoruyor ister istemez
Rica ederim.Yarış içinde yarış muhteşem olmuş.
Bizi Güneş' le şereflendirdigin için teşekkür ederim bitanem
Her tespitinin altına imzamı atarım. Müthiş bir hatunsun vesselamHarikasın canım.
İşte Elhan farkı.
Ben de özledim.fittanne
Benim benim benim.
15 canım.
Ama ama ama.
Açlık oyunları başlasin.
Evettt. Kutup yıldızı.
Sen her şeysin.
Hayırlı olsun cnm ben elimden geleni yapacağımcağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz
Cordelia
fesang
@DeryaOnDiet
@pastel34
O oya17
Elhan
@Busra 17
dolunaydagel
Ne cezası canım . Öyle listeden çıkarmak istemedim seni. Gözümün önünde dur diye Onur üyesi yaptım.Kuzum ben kızımdan dolayı cıktm die bildirmemiştim
Abooo cezalı duruma düşmüşüm haberm yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?