ders çalışıyordur. en son lozan antlaşmasını imzalamıştıPastelfitim nirde
Ben şimdi kabak almıyorum. Ama yazın bile 6-7 TL idi. Paris değil NewistanbulOra nere bacı Paris mibugün pazarda 6 TL idi
Allah'ım tam benlik yer geçim kaynağı ne göç edebilirimÖğle saatlerinde 32 filan oluyor güneş ama gölgesi buz mesela kapı pencere açık uyuma işi yaz boyunca 1 2 gün anca
Biz de imzaladık. Bugun sınava girdi ufaklık.ders çalışıyordur. en son lozan antlaşmasını imzalamıştı
canım nickin niye korkuluanne? daha pozitif bir isim bul bence. bu tarz şeylerin insanların hayatlarını çok etkilediğini söylüyor kişisel gelişimciler.
Ahahahah beni çiğ çiğ yemeye niyetlisin anlaşıldı bekle ben de düzenliyorum şimdi
Malesef çok tercih edilesi bir yer değil ama termik santral var orada çalışmayanlar genelde çevre illerde çalışıyor inşaat vs işlerdeAllah'ım tam benlik yer geçim kaynağı ne göç edebilirim
Cumhuriyeti kurup devrimlere geçmiştir.ders çalışıyordur. en son lozan antlaşmasını imzalamıştı
Bir iki yıl önce kabak diyeti ile artı gelmiştimBen şimdi kabak almıyorum. Ama yazın bile 6-7 TL idi. Paris değil Newistanbul
Ilk kızım.doğduğunda üye olmuştum sanırım korkularım vardı O zaman haklisin değiştireyimcanım nickin niye korkuluanne? daha pozitif bir isim bul bence. bu tarz şeylerin insanların hayatlarını çok etkilediğini söylüyor kişisel gelişimciler.
Ha ha hiç şansın yok. Beni bilen bilir hiç kaybetmedim ben.Ahahahah beni çiğ çiğ yemeye niyetlisin anlaşıldı bekle ben de düzenliyorum şimdi
Ben de lahana diyeti ile artı geldim. Açlıktan öldüm ama balon gibi şiştim.Bir iki yıl önce kabak diyeti ile artı gelmiştimHerkes gülmüştü
Hahahahaahha ben ilk düello mesajında sandım ki 15 bin adım falan aticaz ponçik ponçik takilicazHa ha hiç şansın yok. Beni bilen bilir hiç kaybetmedim ben.
Duyanlara duymayanlara ben onu çok seviyor seviyor seviyoruuuumVayy pastel yazılmış Profile. Ben de fesang yazayım.
Üzüldüm Allah yardımcıları olsun zorMalesef çok tercih edilesi bir yer değil ama termik santral var orada çalışmayanlar genelde çevre illerde çalışıyor inşaat vs işlerde
Yitik şifada kabak yasakmışeneeee ben aldım bugün kabak zayıflatır neden yasak yaaa nedeeennn
Aynen canım lahana, karnabahar, pırasa bende de çok şişkinlik yapıyor yemeye korkuyorum.Ben de lahana diyeti ile artı geldim. Açlıktan öldüm ama balon gibi şiştim.
Lahana yemiyorum diyette.
Onur uyesi ne kiz aha birsey daha ciktiHerkese Merhaba
Rakipler Belli oldu mu? Hele deyverin?
Rakipler MasterFit Yarışması 17. Etap
07.01.2021 Cuma Kırmızı Takım @Aomine Daiki Kırmızı Kaptan 61,5060kiloyum Kırmızı 84,10@uğurbocuuu Kırmızı 63,80@aytozuvegece Kırmızı 82,90@sardunya1038 Kırmızı 65,20@sara_28 Kırmızı 98,40Ay Işığı aypare ackerman Kırmızı 58,40Ay Işığı @masal_19 Kırmızı 58,10Venüs @Migim Kırmızı Sarı 69,90Mavi Takım K KarlarKralicesi Mavi Kaptan 65,30yıldız Cordelia Mavi 60,60yıldız fesang Mavi 62,60Merkür DeryaOnDiet Mavi 73,25Güneş @pastel34 Mavi 68,20Güneş Elhan Mavi 67,70Venüs @oya17 Mavi 69,80@dolunaydagel Mavi 86,00@Busra 17 Mavi Sarı Yeşil Takım @Bal0ncuk Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi @Sonsuz umut Yeşil 63,50Merkür North River Yeşil 73,90@limonlutarcinlikek Yeşil 59,40@Emma3 Yeşil 57,70@eceboce Yeşil 66,50@Tutku44 Yeşil 80,20@MaYa_MiLa Yeşil 57,20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?