İnşallahhhhh. Ben de 61 altı istiyorum yine bakalimÖnümüzdeki cuma gününe hedefim -1kg güç bende yapacağım
menemen yapabilirsinYarın sabah okula tam buğday lavaşa dürüm yapıp götüreceğim. Ama okuldan dönünce ne yiyeceğim bir fikrim yok.
Bana yemek önerir misiniz??
En büyük matruşka benimRica ederim.Kurtulalim kilolardan diye matruşka sistemi getirdik..
Ayyy havaya gircem yeminle. Ne tatlı dilli hatunsun.Her tespitinin altına imzamı atarım. Müthiş bir hatunsun vesselam
Bende -1,5 kiloÖnümüzdeki cuma gününe hedefim -1kg güç bende yapacağım
Menemeni yanında karbonhidratsiz yiyemiyorum ama mercimek ekmegim var belki onunla yiyebilirim tamammenemen yapabilirsin
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar
Sabah 9 bucuk peynir zeytin iki yumurta bir dilim ekmek 2 kupa sekersiz çay
Banane ben seni bırakmam
Afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah 9 bucuk peynir zeytin iki yumurta bir dilim ekmek 2 kupa sekersiz çay
Ara bir muz iki ceviz içi
Akşam fırında tepsiye basma kıyma patates yemeğinden bir tabak bir küçük tabak bulgur pilavı
Su 2 litre
8 de akşam 2 kupa cay
Sagol cnm devamını yazacaktım cavaplaya basmisim hemen düzelttim ama yakalamissin senAfiyet olsun canım.
Ugurcum iki tostu okuyunca gözüm belerdi ama boyut olarak minik olabilirler değil mi7 ocak menü
Sabah diyet milkshake (icinde whey olan)
Öğlen 2 tost 1/2 haşlanmış patates
Akşam diyet milkshake
Gün boyu 3 lt su ve yeşilçay
5000 de adım bugün günü olmadığı için resim atmadım
@Zipzip- @Aomine Daiki
Duramazsan bir bardak süt ve ayran iç canım. Niyet sıvılarla bozulmazmışBu gece kahvaltiya kadar birşey yememeye niyet ettiminşallah durabilirim. Bayağı zorlayacak
Nescafe icicem abla. Cocuklardan fırsat olmadiDuramazsan bir bardak süt ve ayran iç canım. Niyet sıvılarla bozulmazmış
Afiyet olsun bitanemNescafe icicem abla. Cocuklardan fırsat olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?