- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
haydaaBir iki yıl önce kabak diyeti ile artı gelmiştimHerkes gülmüştü
Beni de seviyo musunDuyanlara duymayanlara ben onu çok seviyor seviyor seviyoruuuumcok seviyorummm
Hep çöpüz hepBiz onursuzlar
+1 in ustune mutlu musun sen soyle brutusSıvıdan bişey olmaz dediniz çikolatalı süt içiyorum mutlu musunuz şimdi
afiyet olsun bak simdi canim cektiSıvıdan bişey olmaz dediniz çikolatalı süt içiyorum mutlu musunuz şimdi
Aktif olup kilo bildirmeyen arkadaşlar Onur üyesi.Onur uyesi ne kiz aha birsey daha ciktiRakibim @DeryaOnDiet
Ya onu niye hatırlattın hahahahaah+1 in ustune mutlu musun sen soyle brutus
Cordelia Cook mutlu. Ama kafası karışık. Çünkü mavi takımdayız. Buna bir çözüm bulacak. Şuan duygu durumu karışık diyelim.Sıvıdan bişey olmaz dediniz çikolatalı süt içiyorum mutlu musunuz şimdi
Çöp geri dönüşüme gidip işe yarıyor bebem .Hep çöpüz hep
Bunu ben de dedim içimden.hAy senin yitik ssifana be
Cordelia Cook mutlu. Ama kafası karışık. Çünkü mavi takımdayız. Buna bir çözüm bulacak. Şuan duygu durumu karışık diyelim.
Yok canim normal tost küçük değil içtiğim shake ler 200 kalori lik tostlar toplamda 600 kalori bile olsa yediklerim 1000 kalori ancak eder bazal metabolizmam 1400 emzirdiğim için en az +500 1900 oğlum çok emiyor bu yediklerim çok az bir de yakinim rahatsızdı akşam gittim ona yardim ettim evine işine öyle bir ter atmışım elim ayağım titredi açlıktan duşumu aldım oturdum i sallan uykum gelirUgurcum iki tostu okuyunca gözüm belerdi ama boyut olarak minik olabilirler değil miAfiyet olsun. Milkshake özel sanırım...bazen ben de yapıyorum kendime muz, çilek vs harika oluyor.
Yavrum mevzuyu hep mi yanlış anlayacağız.Sıvıdan bişey olmaz dediniz çikolatalı süt içiyorum mutlu musunuz şimdi
Kendim ettim kendim buldum gittim kendi takımımdan rakip buldum eyvahhhh eyvahhh eyvahhh.Bu ışıltılı hayatı sen seçtin cordişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?