Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet süt olsun canım kalorisini hesapliyorsan bir şey diyemem. Benim metabolizma ve sindirim sistemim buldugunu depoladığı için senin menünü görsün de utansın...gerçi yüz yok ki onda utanacak ..

Afiyet süt olsun canım kalorisini hesapliyorsan bir şey diyemem. Benim metabolizma ve sindirim sistemim buldugunu depoladığı için senin menünü görsün de utansın...gerçi yüz yok ki onda utanacak ..
Valla doyurmadı bile oglen beni sanki atıştırıp geçmiş gibi oldum
Sen hiç mi bisey yemiyorsun neden öylesin kan değerlerine baktırıyor musun

Canım ben her akşam yemeyeceğim dedim. İyi gidiyorum. Sütlü kahve içiyorum. Bazen meyveli soda. Ama yemek kesinlikle yasak. İstersen dene canım. Kahveye şekerde koyabilirsin. Maksat yiyecekten uzak durmak.
Dun gece 5te neler yedim bilsen. Benim canavarim kimseye benzemez bu gece dayancam. 3 gün gunduzleri istedigimi yiyip gece yemicem. Geceye alisinca gunduzde duzene sokcam. Ayni ilk diyete basladigim gibi. Hic boylesine bozmamistim diyet surecinde

İyi akşamlar hanimlar

7 ocak menüsü

Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe

Öğle
1 züber lokma
3 yk yulafla meyveli lapa
Çubuk kraker

Akşam
1 sucuklu kaşarlı tost
Peynir zeytin domates

2 adet küçük ekler

Baya karbonlu oldu içimdeki canavar dışarı çıktı

Su 1.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Zipzip- Cordelia

Dun gece 5te neler yedim bilsen. Benim canavarim kimseye benzemez bu gece dayancam. 3 gün gunduzleri istedigimi yiyip gece yemicem. Geceye alisinca gunduzde duzene sokcam. Ayni ilk diyete basladigim gibi. Hic boylesine bozmamistim diyet surecinde
Zaten her şey alışkanlık meselesi.

Valla doyurmadı bile oglen beni sanki atıştırıp geçmiş gibi oldum
Sen hiç mi bisey yemiyorsun neden öylesin kan değerlerine baktırıyor musun
Kan değerlerim normal değerde canım. Baktiriyorum. Birazdan menümü yazacağım yine şaşkın ifadeler olacak utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…