Özelim ben dimiiYavrum mevzuyu hep mi yanlış anlayacağız.sen bir mavi boncuksun unutma özelsin
Bugün cuma ödülün olsun artık kusacak halin yok
Neyse bakarsın pazartesi ayrılırızKendim ettim kendim buldum gittim kendi takımımdan rakip buldum eyvahhhh eyvahhh eyvahhh.
Yatalim bence yoksa herkes sute gidecekafiyet olsun bak simdi canim cekti
Afiyet süt olsun canımYok canim normal tost küçük değil içtiğim shake ler 200 kalori lik tostlar toplamda 600 kalori bile olsa yediklerim 1000 kalori ancak eder bazal metabolizmam 1400 emzirdiğim için en az +500 1900 oğlum çok emiyor bu yediklerim çok az bir de yakinim rahatsızdı akşam gittim ona yardim ettim evine işine öyle bir ter atmışım elim ayağım titredi açlıktan duşumu aldım oturdum i sallan uykum gelir
No no no noooooooooo. Ayrılmayalım. Tatlı tatlı kapışıp kilo verelim. En çok ben vereyim.Özelim ben dimii
Neyse bakarsın pazartesi ayrılırız
Müdür WC' ye gitmiş bir saate çıkmaz oradan ..geç kağıdını unutsun bizim kız
Sen 60tan kurtul ben 61in altına ineyim mutlu mesut bitirelim ponçik savaşımızıNo no no noooooooooo. Ayrılmayalım. Tatlı tatlı kapışıp kilo verelim. En çok ben vereyim.
Canın cektiyse iç canım yaa yarasınafiyet olsun bak simdi canim cekti
Sagol ablaAfiyet olsun bitanem
Tabi ki boncukumÖzelim ben dimii
Neyse bakarsın pazartesi ayrılırız
Bu gidisle Cennet mahallesi gibi meydan savaşına girisicez hepimizCanın cektiyse iç canım yaa yarasın
Siz de aynı takımdasiňiz iki sn sonra bi pişmanlık geldi mi?Canın cektiyse iç canım yaa yarasın
Valla doyurmadı bile oglen beniAfiyet süt olsun canımkalorisini hesapliyorsan bir şey diyemem. Benim metabolizma ve sindirim sistemim buldugunu depoladığı için senin menünü görsün de utansın...gerçi yüz yok ki onda utanacak ..
Dun gece 5te neler yedim bilsen. Benim canavarim kimseye benzemezCanım ben her akşam yemeyeceğim dedim. İyi gidiyorum. Sütlü kahve içiyorum. Bazen meyveli soda. Ama yemek kesinlikle yasak. İstersen dene canım. Kahveye şekerde koyabilirsin. Maksat yiyecekten uzak durmak.
Başimizi yaktı senin niyetinSagol abla
Zaten her şey alışkanlık meselesi.Dun gece 5te neler yedim bilsen. Benim canavarim kimseye benzemezbu gece dayancam. 3 gün gunduzleri istedigimi yiyip gece yemicem. Geceye alisinca gunduzde duzene sokcam. Ayni ilk diyete basladigim gibi. Hic boylesine bozmamistim diyet surecinde
Kan değerlerim normal değerde canım. Baktiriyorum. Birazdan menümü yazacağım yine şaşkın ifadeler olacak utanıyorum.Valla doyurmadı bile oglen benisanki atıştırıp geçmiş gibi oldum
Sen hiç mi bisey yemiyorsun neden öylesin kan değerlerine baktırıyor musun
Ne oldu ben anlayamadimBaşimizi yaktı senin niyetinSag olsak nolur olmasak nolur bu saatten sonra...ah Büşram herkes gibi oruca niyetlensen güzel bacım
Valla ya Bi hırs geldiBu gidisle Cennet mahallesi gibi meydan savaşına girisicez hepimiz
Evet evet. Bi değişik oldu böyle... Aslında takımlar belirlendikten sonra rakip seçmek daha mantıklı olurmuşSiz de aynı takımdasiňiz iki sn sonra bi pişmanlık geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?