Baya uzakmis adanayla ilgisi yok oranın artık,,Evt gerçekten çok farklı adana merkeze 3.5 saat mesafe de
Bana ne demeli kıyamet kopacak Kırmızı oldum seçilerekCordelia Cook mutlu. Ama kafası karışık. Çünkü mavi takımdayız. Buna bir çözüm bulacak. Şuan duygu durumu karışık diyelim.
Yatalim bence yoksa herkes sute gidecek
Korkma hemenNe oldu ben anlayamadim
elimle hayatta öldüremem helal olsunAz önce elimle sivrisinek yakalayıp avcumun içinde öldürdüm. Fotosunu çekip size aticaktim iştahınız kaçsın diye, ban yerim diye vazgeçtim
Siz sanki o fotoyu görmüş gibi igrenin ve yemeyin bu saatten sonra.Cordelia hariç
sende iç abla bitaneKorkma hemen
Sıvı şeyler niyeti bozmaz demiştim ya sana ...bizim Fesang sen git çikolatali süt içEsprinin kurbanı oldun birazcik .
Valla hayatta en becerikli olduğum mesele bu olabilirelimle hayatta öldüremem helal olsun
Karlı kraliceli piremsesli yaylali bir şeyler olsun annem noluuuurIlk kızım.doğduğunda üye olmuştum sanırım korkularım vardı O zaman haklisin değiştireyim
Valla hayatta en becerikli olduğum mesele bu olabilirhayır bi de Ocak ayında sivrisineğin ne işi var
Canım ya işte rakip falan deyince iç dedim ama bir yandan da aynı takimdayiz. Kafamda deli sorularask olsun yaaa
Baharatlı yeşil çayımı içiyorum sıcak sıcak ohhhh...bir bardak bittikten sonra üzerine tekrar sıcak su koyup içmeyen bizden değildir.sende iç abla bitane
Canım ya işte rakip falan deyince iç dedim ama bir yandan da aynı takimdayiz. Kafamda deli sorular
baharatlı nasıloluyor ablaBaharatlı yeşil çayımı içiyorum sıcak sıcak ohhhh...bir bardak bittikten sonra üzerine tekrar sıcak su koyup içmeyen bizden değildir.
Aman sizin rakipliğinizden nolucak 58 kiloluk rakipler mi olurCanım ya işte rakip falan deyince iç dedim ama bir yandan da aynı takimdayiz. Kafamda deli sorular
Benim yarın sınav görevim var ama zibarip yatacağıma takılıyorum telefonlaBu saatte ard arda 3 hesaptan getir den sipariş verdik.. durmadan kurye geliyor. Kurye trafiği bitsin uyuyacam inşallah
kuponla miBu saatte ard arda 3 hesaptan getir den sipariş verdik.. durmadan kurye geliyor. Kurye trafiği bitsin uyuyacam inşallah
Ben de ikinci kez maviye seçildim. Bir de maviye transfer oldum. Bu hafta değişik bir hafta.Bana ne demeli kıyamet kopacak Kırmızı oldum seçilerek
oluyo işte Allahın işi napacanAman sizin rakipliğinizden nolucak 58 kiloluk rakipler mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?