- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Al kahveni gel guncelden devamHiç geçmiş yapmadım.(kaç aydır burdayım ilk defa yapamadım)var mı bir durum sıkıntı.
Şeker cok etkili. Annem bir sene oruçtan sonra birden gormez oldu. Tahlil yaptirdi şeker 400lerdeEltimin annesi korona olmustu sekerle birlesmis ve gozunun biri tamamen digeride %80 gormuyormr sonucu temiz cikmis ama ne zaman duzelir belli degil. Bunu da ilk defa duydum
Amin canim yasida kucuk daha 50 yasinda gorup sonradan gorememkte buyuk sorunŞeker cok etkili. Annem bir sene oruçtan sonra birden gormez oldu. Tahlil yaptirdi şeker 400lerdeinsulin baslayinca 1 ay sonra gözlük numarasi düştü
Allah şifa versin
ay geçmiş olsun bende 3 kere vurdumDün başıma gelenlergercekten başıma. İki kez vurdum. Ama ikincisi cok feci oldu. Komidine resmen kafami gecirdim. Karanlikta farkedemedim koskoca komidini. Alnimla burnumun birleşim yerini vurdum. Şişti hâla aciyor. Egildikce sizi giriyor
gecmis olsunEltimin annesi korona olmustu sekerle birlesmis ve gozunun biri tamamen digeride %80 gormuyormr sonucu temiz cikmis ama ne zaman duzelir belli degil. Bunu da ilk defa duydum
Sagol.kuzumgecmis olsun
Canim inan hemen toparlanamiyor insan o yorgunluk bir sure devam ediyorbu hafta katılmayarak mantıklı bir seçim yapmışım. Hala inanılmaz yorgun hissediyorum.
Sanada geçmiş olsun canımay geçmiş olsun bende 3 kere vurdum
Hastasin şuan. İnşaallah çabucak toparlabu hafta katılmayarak mantıklı bir seçim yapmışım. Hala inanılmaz yorgun hissediyorum.
Eltimin annesi korona olmustu sekerle birlesmis ve gozunun biri tamamen digeride %80 gormuyormr sonucu temiz cikmis ama ne zaman duzelir belli degil. Bunu da ilk defa duydum
Hiç onlara bulaşmayimpsikologa gitmeden önce baya kotuydum. Burda da soyluyodum. Şimdi daha iyiyim arada bagrinsam da kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum
Eline sağlık bitanem
Rakipler Belli oldu. En çok kilo veren Yüzde kazanacak. Cuma günü açıklayacağız. Hayırlı olsun. şimdiden başarılar dilerim.
Kilo bildirmeyenler Yarışmak istemiyor diye rakip belirlemedim.
Zipzip-
Rakipler MasterFit Yarışması 17. Etap 07.01.2021 Cuma Ay Işığı aypare ackerman Kırmızı 58,40Ay Işığı @masal_19 Kırmızı 58,10Dünya @limonlutarcinlikek Yeşil 59,40Dünya @Emma3 Yeşil 57,70Güneş pastelfit Mavi 68,20Güneş Elhan Mavi 67,70Jüpiter @Sonsuz umut Yeşil 63,50Jüpiter @eceboce Yeşil 66,50Mars @60kiloyum Kırmızı 84,10Mars @dolunaydagel Mavi 86,00Merkür @DeryaOnDiet Mavi 73,25Merkür North River Yeşil 73,90Neptün @ugurbocuuu Kırmızı 63,80Neptün @sardunya1038 Kırmızı 65,20Pluto @aytozuvegece Kırmızı 82,90Pluto @sara_28 Kırmızı 98,40Satürn @Aomine Daiki Kırmızı Kaptan 61,50Satürn K KarlarKralicesi Mavi Kaptan 65,30Uzay @Tutku44 Yeşil 80,20Uzay Ankee Yeşil 57,20Venüs @Migim Kırmızı Sarı 69,90Venüs @oya17 Mavi 69,80yıldız Cordelia Mavi 60,60yıldız fesang Mavi 62,60Amine Busra Mavi Sarı @Bal0ncuk Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi
Afiyet olsun ablaZipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
7 Aralık Cuma
Kahvaltı 09.00
1h yumurta
Beyaz peynir zeytin
1 tk pekmez
1 d ekmek
Ara 2 lokum
Öğle 13.00
3 köfte
2 biber turşusu
1 d ekmek
Ara
2 wasa üstüne fıstık ezmesi bal
Akşam 17.15
5 köfte
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Ara 2 lokum
Su 2 lt
Adım 9366
Tunaydin masallah saglam uyumussun ablaTüüüüünaydııııın
Uyku rekoru kırdım. Dün akşam 9,5’da uyuyup bugün 11,5’da kalktım
3 de 1 fiyatina dinlerim ben senibenim de gitmem lazım ama devlete gidip önce bi ilaç mı alsaaaam, yoksa iyi bi doktor bulup şöyle ilaçla ayda 1 gibi gitsem mi bilemedimhem iyi bir doktor da bulamadım, iki doktor sordum birinin 30 dksı 1.500 tl imiş gerçi 30 dk yeterli oluyor ama bin beş yüz teleee mi?? nooo kalsın dedim tabi ki...diğeri de aman aman bi doktor değil gibi geldi o da seansı 1.000 miş. çok uçuk değil mi bu rakamlar allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?