Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eltimin annesi korona olmustu sekerle birlesmis ve gozunun biri tamamen digeride %80 gormuyor mr sonucu temiz cikmis ama ne zaman duzelir belli degil. Bunu da ilk defa duydum
Şeker cok etkili. Annem bir sene oruçtan sonra birden gormez oldu. Tahlil yaptirdi şeker 400lerde insulin baslayinca 1 ay sonra gözlük numarasi düştü
Allah şifa versin

ay geçmiş olsun bende 3 kere vurdum

Hiç onlara bulaşmayim psikologa gitmeden önce baya kotuydum. Burda da soyluyodum. Şimdi daha iyiyim arada bagrinsam da kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum

benim de gitmem lazım ama devlete gidip önce bi ilaç mı alsaaaam, yoksa iyi bi doktor bulup şöyle ilaçla ayda 1 gibi gitsem mi bilemedim hem iyi bir doktor da bulamadım, iki doktor sordum birinin 30 dksı 1.500 tl imiş gerçi 30 dk yeterli oluyor ama bin beş yüz teleee mi?? nooo kalsın dedim tabi ki...diğeri de aman aman bi doktor değil gibi geldi o da seansı 1.000 miş. çok uçuk değil mi bu rakamlar allah aşkına?

Eline sağlık bitanem
Elhan güneş gibi doğmuşuz

Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi

7 Aralık Cuma

Kahvaltı 09.00
1h yumurta
Beyaz peynir zeytin
1 tk pekmez
1 d ekmek

Ara 2 lokum

Öğle 13.00
3 köfte
2 biber turşusu
1 d ekmek

Ara
2 wasa üstüne fıstık ezmesi bal

Akşam 17.15
5 köfte
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

Ara 2 lokum

Su 2 lt

Adım 9366

Eklentiler

• 5B474FDB-A2E7-4BE6-AB46-9295860987CC.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun abla
Tüüüüünaydııııın
Uyku rekoru kırdım. Dün akşam 9,5’da uyuyup bugün 11,5’da kalktım
Tunaydin masallah saglam uyumussun abla

3 de 1 fiyatina dinlerim ben seni evet ya cidden cok ucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…