O pastane nerde kiCanım bu soğuk baklavayı aslında ilk çıkaran Ankarada Victoria Pastanesi. Ondan çok beğenilince herkes yapmaya başladı ama malesef onun gibi yapamıyorlar. Ben heryerde denedim yok yani. Oranın yaptığını yediğinde kesinlikle kesmiyor. Ankarada olan fırsatı imkanı olan ankaraya gittiğinde mutlaka denesin. Victoria pastanesindeki adı sütlü bitter.
Çok geçmiş olsun canımKızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Ankarada canım dikmende keçiörende şubeleri var. Google victoria pastanesi ankara diye yazsan çıkar.Ben ankaradayken çalıştığım kuruma alıyorduk. Başka numunelerde geliyordu ama asla onunkini tutmuyordu. Deneyince ne demek istediğimi anlayacaksınızO pastane nerde ki
Daha önce denemedim canim bir bakayimAnkarada canım dikmende keçiörende şubeleri var. Google victoria pastanesi ankara diye yazsan çıkar.Ben ankaradayken çalıştığım kuruma alıyorduk. Başka numunelerde geliyordu ama asla onunkini tutmuyordu. Deneyince ne demek istediğimi anlayacaksınız
Biliyormusum burayi 4 km uzaklikta gidip gelsem miDaha önce denemedim canim bir bakayim
Keciorende nerdeymis
temizlik yapamıyorum diye deliriyorum gitseler de her yeri silip supursemGünaydın Kırmızı Güllerimnasılsınız gününüz nasıl geçiyor. Kaçamak yapmıyoruz dimi suyumuzu adımlarımızı unutmayalım canlar 8000 e tamamlayalım. Cuma buranın tozunu attıralım.
60kiloyum ugurbocuuu aytozuvegece sardunya1038 sara_28 aypare ackerman menekse_kokusu Wilma11
soğuk baklava aşkınaBiliyormusum burayi 4 km uzaklikta gidip gelsem mi
Fıstık ezmesi, bal, lokum hayirdirZipzip- @Cordelia @Korkuluanne
7 Aralık Cuma
Kahvaltı 09.00
1h yumurta
Beyaz peynir zeytin
1 tk pekmez
1 d ekmek
Ara 2 lokum
Öğle 13.00
3 köfte
2 biber turşusu
1 d ekmek
Ara
2 wasa üstüne fıstık ezmesi bal
Akşam 17.15
5 köfte
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Ara 2 lokum
Su 2 lt
Adım 9366
bırak yesin yaFıstık ezmesi, bal, lokum hayirdir
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım
Yimesinbırak yesin ya
Kolay gelsin canimBende birazdan çıkıp çarşıda işlerimi halledicem akşama sadece plates yaparım.diyet devam
Fıstık ezmesi 1 tk, bal 1 çk serbest onda sorun yok. Lokum sorunFıstık ezmesi, bal, lokum hayirdir
Ne olduAmine Busra hayırdır ne oluyor? Bir daha da bir şey demiyorum...
Sağol canımKolay gelsin canim
Soğuk baklava nasıl güzel değil yaaaSoğuk baklava güzel değil yaa.belkide serbetle aram yok ondan da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?