Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım

Ben buranın hızına yetişemem tatlım
Yoksa kilo vermeye ihtiyacım var
her dakika burada olman gerekmiyor canım. gün içinde bir kere gelen arkadaşlar da var. hem daha önce takımdaydın yaparsın sen. aktiflik olunca motivasyon da yüksek oluyor.
Bence bir daha bak bal kabagi olmasin o
Wilma11 seviyelerde kabak var canım. dün yazacaktım sana, atlamışım. kabak olmaz olur mu hiç. sen yanlış okumuşsun.
geçmiş olsun canım. instagramda barış muslu var. takip etmeni ve incelemeni öneririm. her gece canlı yayın yapıyor. kitapları var. uygulayanlar çok iyi sonuç alıyor.
Benim eşim var kocaman kötü bir şey. Önemli olan sağlık canım benim ki önemli değil.
Allah huzur versin yuvanıza tatlım tartışma mı çıkarıyor hergün bu adam yaa?

Eltimin annesi korona olmustu sekerle birlesmis ve gozunun biri tamamen digeride %80 gormuyor mr sonucu temiz cikmis ama ne zaman duzelir belli degil. Bunu da ilk defa duydum
ben duydum. ama benim duyduğum kişinin gözleri hala görmüyor ve üstelik şeker hastası da değil Rabbim cümlesine şifa versin
bu hafta katılmayarak mantıklı bir seçim yapmışım. Hala inanılmaz yorgun hissediyorum.
yorgunluğun haricinde başka birşey var mı canım? dinlen iyice.

çok uçuk rakamlar

afiyet olsun
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı
Canım bu soğuk baklavayı aslında ilk çıkaran Ankarada Victoria Pastanesi. Ondan çok beğenilince herkes yapmaya başladı ama malesef onun gibi yapamıyorlar. Ben heryerde denedim yok yani. Oranın yaptığını yediğinde kesinlikle kesmiyor. Ankarada olan fırsatı imkanı olan ankaraya gittiğinde mutlaka denesin. Victoria pastanesindeki adı sütlü bitter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…