Teşekkür ederim canımAfiyet olsun abla
Tunaydin masallah saglam uyumussun abla
Hoşbuldum canımşimdiden hosgeldin
Geçmiş olsun canımDün başıma gelenlergercekten başıma. İki kez vurdum. Ama ikincisi cok feci oldu. Komidine resmen kafami gecirdim. Karanlikta farkedemedim koskoca komidini. Alnimla burnumun birleşim yerini vurdum. Şişti hâla aciyor. Egildikce sizi giriyor
Mutlu hafta sonlari canim
Merhaba tatlım
5500 adimdayimHerkes yürüyor galiba
Bana göre cok iyi şuan. Kizlarla oyun oynuyoruz5500 adimdayim
Uyuyan güzel günaydın.Tüüüüünaydııııın
Uyku rekoru kırdım. Dün akşam 9,45’da uyuyup bugün 11,5’da kalktım
Daha erken tamamlarsin canimBana göre cok iyi şuan. Kizlarla oyun oynuyoruzdaha odev yapcaz, yemek yapcam, adimlar var
her dakika burada olman gerekmiyor canım. gün içinde bir kere gelen arkadaşlar da var. hem daha önce takımdaydın yaparsın sen. aktiflik olunca motivasyon da yüksek oluyor.Ben buranın hızına yetişemem tatlım
Yoksa kilo vermeye ihtiyacım var
Bence bir daha bak bal kabagi olmasin o
geçmiş olsun canım. instagramda barış muslu var. takip etmeni ve incelemeni öneririm. her gece canlı yayın yapıyor. kitapları var. uygulayanlar çok iyi sonuç alıyor.Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Allah huzur versin yuvanıza tatlımBenim eşim var kocaman kötü bir şey. Önemli olan sağlık canım benim ki önemli değil.
ben duydum. ama benim duyduğum kişinin gözleri hala görmüyor ve üstelik şeker hastası da değilEltimin annesi korona olmustu sekerle birlesmis ve gozunun biri tamamen digeride %80 gormuyormr sonucu temiz cikmis ama ne zaman duzelir belli degil. Bunu da ilk defa duydum
yorgunluğun haricinde başka birşey var mı canım? dinlen iyice.bu hafta katılmayarak mantıklı bir seçim yapmışım. Hala inanılmaz yorgun hissediyorum.
çok uçuk rakamlarbenim de gitmem lazım ama devlete gidip önce bi ilaç mı alsaaaam, yoksa iyi bi doktor bulup şöyle ilaçla ayda 1 gibi gitsem mi bilemedimhem iyi bir doktor da bulamadım, iki doktor sordum birinin 30 dksı 1.500 tl imiş gerçi 30 dk yeterli oluyor ama bin beş yüz teleee mi?? nooo kalsın dedim tabi ki...diğeri de aman aman bi doktor değil gibi geldi o da seansı 1.000 miş. çok uçuk değil mi bu rakamlar allah aşkına?
Maşallah canım ne güzel aynı istikrarla devamDün 9310 adım atmışım
Canım bu soğuk baklavayı aslında ilk çıkaran Ankarada Victoria Pastanesi. Ondan çok beğenilince herkes yapmaya başladı ama malesef onun gibi yapamıyorlar. Ben heryerde denedim yok yani. Oranın yaptığını yediğinde kesinlikle kesmiyor. Ankarada olan fırsatı imkanı olan ankaraya gittiğinde mutlaka denesin. Victoria pastanesindeki adı sütlü bitter.afiyet olsun
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?