Ben şerbetli tatlıları pek sevmiyorum.kirk yılda bir yerim.sutlu tatlı candırSoğuk baklava nasıl güzel değil yaaa
Valla hep söylerim, birşeyleri sevmeyen insanlar rahat zayıflar. Ben herşeyi seviyorum yaaBen şerbetli tatlıları pek sevmiyorum.kirk yılda bir yerim.sutlu tatlı candır
Bu benValla hep söylerim, birşeyleri sevmeyen insanlar rahat zayıflar. Ben herşeyi seviyorum yaa
Yok hiç öyle değil.ben hamur işini çok severim.mesela şu anda kalkıp hamur yogursam gözleme ve patlıcanlı çörek yapsamValla hep söylerim, birşeyleri sevmeyen insanlar rahat zayıflar. Ben herşeyi seviyorum yaa
Tamam sustumYok hiç öyle değil.ben hamur işini çok severim.mesela şu anda kalkıp hamur yogursam gözleme ve patlıcanlı çörek yapsam
Dün gece bir espri yaptım hatta hiç sevmediğim halde aciklamasini da yaptım arkadaşa ...direkt yazdığım mesajlara cevap vermiyor Büşra ...canım sıkıldı...Ne oldu
Görmemiştir ablaDün gece bir espri yaptım hatta hiç sevmediğim halde aciklamasini da yaptım arkadaşa ...direkt yazdığım mesajlara cevap vermiyor Büşra ...canım sıkıldı...
Afiyet olsun canım. Sen sorun etmiyorsan ben de etmem.Fıstık ezmesi 1 tk, bal 1 çk serbest onda sorun yok. Lokum sorun
Yok sorun değil. Lokum ama nişasta şeker o her zaman sorunAfiyet olsun canım. Sen sorun etmiyorsan ben de etmem.
Bir tanesini görmezsin iki tanesini görmezsin hatta görmek istemezsen hiçbirini görmezsin... Görür de kaale bile almazsın bazen de.Görmemiştir abla
Evet patron hiç merak etme o iş bizdeGünaydın Kırmızı Güllerimnasılsınız gününüz nasıl geçiyor. Kaçamak yapmıyoruz dimi suyumuzu adımlarımızı unutmayalım canlar 8000 e tamamlayalım. Cuma buranın tozunu attıralım.
60kiloyum ugurbocuuu @aytozuvegece @sardunya1038 @sara_28 aypare ackerman @masal_19 @Migim
Yeni gördümm
Görmemiştir balım. Senin içine dert olmuş. Sen de bazen benim mesajlarımı görmüyon gııı. Güzelim esprilerim çöp oluyo vallaBir tanesini görmezsin iki tanesini görmezsin hatta görmek istemezsen hiçbirini görmezsin... Görür de kaale bile almazsın bazen de.
Ayy Allah kolaylık versin canım. Misafirlerin mi vardı. Bizde eşimle her haftasonu ufak bir kriz yaşıyoruz temizlikle ilgilitemizlik yapamıyorum diye deliriyorum gitseler de her yeri silip supursem
Teşekkürler tatlı uğurbocuğumEvet patron hiç merak etme o iş bizde
bildirim çok ya canım bazen alıntılar ya da etiketler fark edilmiyor. hatta buradayken bile bazen mesajlar atlanabiliyor. görmemiştir canım mesajını, ondandır.@Busra 17 hayırdır ne oluyor? Bir daha da bir şey demiyorum...
Amin canım. Teşekkürler. Hiç konuşmak istemiyorum. Boşver.her dakika burada olman gerekmiyor canım. gün içinde bir kere gelen arkadaşlar da var. hem daha önce takımdaydın yaparsın sen. aktiflik olunca motivasyon da yüksek oluyor.
@Migim seviyelerde kabak var canım. dün yazacaktım sana, atlamışım. kabak olmaz olur mu hiç. sen yanlış okumuşsun.
geçmiş olsun canım. instagramda barış muslu var. takip etmeni ve incelemeni öneririm. her gece canlı yayın yapıyor. kitapları var. uygulayanlar çok iyi sonuç alıyor.
Allah huzur versin yuvanıza tatlımtartışma mı çıkarıyor hergün bu adam yaa?
ben duydum. ama benim duyduğum kişinin gözleri hala görmüyor ve üstelik şeker hastası da değilRabbim cümlesine şifa versin
yorgunluğun haricinde başka birşey var mı canım? dinlen iyice.
Başimizi yaktı senin niyetinSag olsak nolur olmasak nolur bu saatten sonra...ah Büşram herkes gibi oruca niyetlensen güzel bacım
Korkma hemen
Sıvı şeyler niyeti bozmaz demiştim ya sana ...bizim Fesang sen git çikolatali süt içEsprinin kurbanı oldun birazcik .
Aksamki mesajıma cevap yazdin mi okumadım tatlım.Fesangin çikilatli kahvesini çözdün di mi..aman yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak üzmek istemem bebem
Allah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..@Busra 17 hayırdır ne oluyor? Bir daha da bir şey demiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?