Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla hep söylerim, birşeyleri sevmeyen insanlar rahat zayıflar. Ben herşeyi seviyorum yaa
Yok hiç öyle değil.ben hamur işini çok severim.mesela şu anda kalkıp hamur yogursam gözleme ve patlıcanlı çörek yapsam

Bir tanesini görmezsin iki tanesini görmezsin hatta görmek istemezsen hiçbirini görmezsin... Görür de kaale bile almazsın bazen de.
Görmemiştir balım. Senin içine dert olmuş. Sen de bazen benim mesajlarımı görmüyon gııı. Güzelim esprilerim çöp oluyo valla
Zaten demin gördüm geçmiş olsun diyecektim alıntılamayı unuttum. Dün akşam iki kere kafasını çok kötü vurmuş

temizlik yapamıyorum diye deliriyorum gitseler de her yeri silip supursem
Ayy Allah kolaylık versin canım. Misafirlerin mi vardı. Bizde eşimle her haftasonu ufak bir kriz yaşıyoruz temizlikle ilgili Beyim haftasonu hiç birşey yapmayacak yan gelip yatacak peki ben müsade eder miyim.. asla
Evet patron hiç merak etme o iş bizde
Teşekkürler tatlı uğurbocuğum

@Busra 17 hayırdır ne oluyor? Bir daha da bir şey demiyorum...
bildirim çok ya canım bazen alıntılar ya da etiketler fark edilmiyor. hatta buradayken bile bazen mesajlar atlanabiliyor. görmemiştir canım mesajını, ondandır.

Amin canım. Teşekkürler. Hiç konuşmak istemiyorum. Boşver.

Başimizi yaktı senin niyetin Sag olsak nolur olmasak nolur bu saatten sonra...ah Büşram herkes gibi oruca niyetlensen güzel bacım

Korkma hemen
Sıvı şeyler niyeti bozmaz demiştim ya sana ...bizim Fesang sen git çikolatali süt iç Esprinin kurbanı oldun birazcik .

Aksamki mesajıma cevap yazdin mi okumadım tatlım. Fesangin çikilatli kahvesini çözdün di mi..aman yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak üzmek istemem bebem

@Busra 17 hayırdır ne oluyor? Bir daha da bir şey demiyorum...
Allah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..
pastelfit tatlım doğru söylüyorsun çok mesajları kaçırıyorum ama siz uyardiginiz zaman da deli gibi gidip araştırıp buluyorum. Atladigim zaman da sizinle yazişmam normal devam ediyor ama...Triplere çok takintiliyim ve kaldıramıyorum. Hatam olduğunda yüzüme söyleyin haklı veya haksizsam da özrümü dilerim...ama ama lütfen trip yapmayın arkadaşlar...ben gidiyorum canım sıkkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…