Ocakta canim makine yok evdeDoğru söyle makinede mi ocakta mi
O yüzden ipleri ele almak lazimMinik minik birikiyor bir bakmışsın on kilo almışsın.
Oğlum da yok ki alayım seni.tatlim bu devirde ocakta yapan kız bulmak zorOcakta canim makine yok evde
Bende gecen sene öğrendimOğlum da yok ki alayım seni.tatlim bu devirde ocakta yapan kız bulmak zor
Kahve ve çay candır yaa birde pahalı artık şimdi canımı da götürüyorBende gecen sene öğrendim
Babam sürekli kahve istiyordu
Kahve icmesem aklima gelmiyorda cok fazla cay iciyorumKahve ve çay candır yaa birde pahalı artık şimdi canımı da götürüyor
Onlari icmezsek kola,maden suyu,ayran, şalgam içsek daha kalori o yüzden çay ve kahveye devamKahve icmesem aklima gelmiyorda cok fazla cay iciyorum
Günaydın canımHayırlı pazarlar canlarımmm
Hayirli pazarlar canimHayırlı pazarlar canlarımmm
Harika görünüyor ablaBende de aynısıEki Görüntüle 2984527 vardı ...şimdi denizle doyuruyorum kendimi
Kolay gelsin canimBizim de bitti kahvaltı faslı şimdi ev toplamaca sonra da dışarı çıkmaca
Güzel atlattım kahvaltıyı hafif geçirdim şimdi su çay yeşil çay zamanı kahveyi de anneme gider orda icerim
Huzur veriyor bitanemHarika görünüyor abladenizi seyretmeyi çok severim üniversiteyi iki sene Mersin'de okudum her gün oturur uzun uzun izlerdim
Antalya'yi hiç görmedim inşallah nasip olurHuzur veriyor bitanemMersin güzel ama hele Antalya doyumsuz bir şehir ..
Kilo verme yollarını biliyoruz. Sağlık olsun gerisi kolay tatlım yaO yüzden ipleri ele almak lazim
Bir çimdik totişe atmayı unutmuyoruzBu arada ben sabah tartıldım dayanamayıp o kadar titriyorum akşamları boşa gitmiyor eksilmeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?