Ah o totisi cimdikliyorum bazen yumrukluyorum dövüyorum git başımdan diyeBir çimdik totişe atmayı unutmuyoruz
Maşallah emeğimizin karşiligini almak mutlu ediyor.
Benim var da noluyorOğlum da yok ki alayım seni.tatlim bu devirde ocakta yapan kız bulmak zor
Abla herşey pahalı.en iyisi evlenmeyelim diyorlar.Benim var da noluyorşimdiki gençleri evliliğe razı edemiyorsun ki
Aaa olur mu ihtiyacımız var onlaraAh o totisi cimdikliyorum bazen yumrukluyorum dövüyorum git başımdan diye
Dötleri yemiyorAbla herşey pahalı.en iyisi evlenmeyelim diyorlar.
Doğru cevap buydu ablaDötleri yemiyor
Abla senin çocuklar kucuk ama yoksa kacirmazdimBenim var da noluyorşimdiki gençleri evliliğe razı edemiyorsun ki
Muhammedle bir görüntülü konuşmam lazım...en üzgün en minnoş halimi takinayim önce..hep bi gulme geliyor tühhh yaHangi yol olursa ne güzeldir simdi deniz kenarinda yurumek
Üçün beşin lafı olmaz tatlım ya...Abla senin çocuklar kucuk ama yoksa kacirmazdim
Konus da abla benim yasi ne yapacağızMuhammedle bir görüntülü konuşmam lazım...en üzgün en minnoş halimi takinayim önce..hep bi gulme geliyor tühhh yaher sabah gezdiririm seni sen tek iste Elifimmmm
Yaştan önce evlilik fikrine ikna etmem lazım...ne zaman konuyu açsam anne iş çıktı deyip kapatıyor telefonu.Konus da abla benim yasi ne yapacağız
23 mu desen
Cocuk mu abla 33 olacağım 6 ay sonraYaştan önce evlilik fikrine ikna etmem lazım...ne zaman konuyu açsam anne iş çıktı deyip kapatıyor telefonu.
Yaşında ne varmış dünkü çocuksun sen
Kolay gelsin Afiyet olsun.Uuuuu sensin o güzel prenses
Kızı arabayla dershaneye bırakıp geldim koca bardak kahvemi aldım ohh mis
Öbür fotoğrafa da bak tatlım...denize girmiş iki genç gördüm...gidip izin alıp görüntülerini aldım...Kırgız veya Tatar Türklerine benziyorlardi. Bayıldım imrendim hallerine ...Harikasın.
Evet güne yaymak lazım. Ben yarım saate hafiften başlıyacağım, yoksa bugün de akşama kalırBirazdan dışarı çıkacağım ben de. Evde yürünmüyor canım ya ... yağmur yağınca benim için sıkıntı.
Kilo alınca daha çok bunalirsin. Light takılanlar var listede. Ufak tefek bir şeyler yaparsın kendin için. Olmadı sohbete katılırsın. Özledik seniİyiyim bnde canım napiyim sizi özledim
Ablam benim ya valla düşünuyorumda artık diyet yapmaktan bunaldım biliyomusun
Biz dışarda kahvaltı etmeyi sevmiyoruz. Ev iyidir. Zaten 10.30’ta ders başladı öyle istediğimiz gibi çıkamıyoruz. Bu sene haftasonları da canlı ders ve okul oluyor.Cocuklari al dışarıya çik güzel bir kır kahvaltısı yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?