Günaydın Karlar Kraliçem canım kaptanım.Günaydın cağnım kızlar
Sagol canimAfiyet olsun canım.
Abla benide al yaninaBende de aynısıEki Görüntüle 2984527 vardı ...şimdi denizle doyuruyorum kendimi
Neyse ki dur demissin kendine canim buraya basladiginda 81-82 ydin o kiloya gelmemissinŞimdi tartıldım 74.500 olmuşum kendime inanamiyorum ama şu son üç hafta yedim çok stresliyim. Bu dakka itibariyle bitti yasaklar
Hukuki yollardan mi yalanciktan mi karar ver tabi ki alırım bebem.Abla benide al yanina
Hangi yol olursa ne güzeldir simdi deniz kenarinda yurumekHukuki yollardan mi yalanciktan mi karar ver tabi ki alırım bebem.
Uuuuu sensin o güzel prensesGünaydın güzel prensesim.
Kızı arabayla dershaneye bırakıp geldim koca bardak kahvemi aldım ohh misKahve.
Afiyet olsun canimUuuuu sensin o güzel prenses
Kızı arabayla dershaneye bırakıp geldim koca bardak kahvemi aldım ohh mis
Yazınca laf olsun diye gözüküyor ama gel beraber olsun.fal bakiyorsan kesin gel.Afiyet olsun canim
Hic anlamam fal bakmaktanYazınca laf olsun diye gözüküyor ama gel beraber olsun.fal bakiyorsan kesin gel.
Ben diyetin basindan beri emziriyorumYoğurda ekle içine biraz hurma ve ceviz koy küçük küçük ben emziren anne olmama rağmen tatlı isteğim olmuyordu
Doğru söyle makinede mi ocakta miHic anlamam fal bakmaktan
Ama guzel kahve yaparım bol köpüklü
Gidip arastircam bakalim fark varmiPazarda tadına bakabilirsin. Ayrıca marketteki peynirden pazardaki peynir dağa güzel ama maalesef orada da pahalı.
Toz tarçın hiç güzel olmuyor suda ama çubuk tarçın daha çok özünü veriyor canımBen diyetin basindan beri emziriyorumçok tukettim tarcin. Epeydir yapmiyodum ondan bu krizler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?