- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Günaydın canimGünaydın cağnım kızlar
Günaydın canimHerkese günaydın
Günaydın canımGünaydın canim
Evet canım devam aynen aynı şekildeAslinda saglikli beslenerek ve spor yaparak kilo verebilirsin canim kendini cok ac birakmadan
Ben yedim peynir zeytin 3 dilim ekmekleKahvaltı da neler var kızlar
Ohh afiyet olsunBen yedim peynir zeytin 3 dilim ekmekle
Sagol canim cok yemek istemedim saat 12 -1 gibi yemek yiyoruzOhh afiyet olsunkız insan yanına yumurta haşlar yada salatasını yapar nasıl durucan
Tamam o zaman yoksa çok az yediğinSagol canim cok yemek istemedim saat 12 -1 gibi yemek yiyoruz
Yedigimi de yemezdim ama sonra saat 11 gibi abur cubura saldiriyorumTamam o zaman yoksa çok az yediğin
O saldırı kötü oluyor yaa.bizim ömrümüz hep diyet hep dikkat etmeye geçicekYedigimi de yemezdim ama sonra saat 11 gibi abur cubura saldiriyorum
Sorma yaaO saldırı kötü oluyor yaa.bizim ömrümüz hep diyet hep dikkat etmeye geçicek
Günaydın canım benim. Çok sevindim.Günaydın
Dün 1 lt kabuk tarçınlı elmali su içtim. Çok iyi geldi. Bundan sonra tarçın tuketimini hiç birakmicam. Ya toz ya kabuk. Resmen tatli isteğimi dengelemem için aklimi kullanabiliyorum. Önceden gözüm dönmüş gibi yiyordum
Günaydın canım. Gel sohbet ederiz. Diyete takılma.İyiyim bnde canım napiyim sizi özledim
Ablam benim ya valla düşünuyorumda artık diyet yapmaktan bunaldım biliyomusun
Elsa anammmGünaydın cağnım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?