Giciklar o zaman ne sporu yapıyorsa bende onunla yapayım bari dedimProlari göremiyoruz onlar saklanabiliyor
Eva yapiyordur simdiGiciklar o zaman ne sporu yapıyorsa bende onunla yapayım bari dedim
Ben onu yapamam belime bir şey falan olur yooo benlik değil ben ne yapsam acepEva yapiyordur simdi
Gecen yaptigin videoa nasildi zorlamiyorsa onu yapabilirsin canimBen onu yapamam belime bir şey falan olur yooo benlik değil ben ne yapsam acep
İlk seyrettim basit dedim.bu ne bana koymaz dedimGecen yaptigin videoa nasildi zorlamiyorsa onu yapabilirsin canim
Himm yakinmisKilolariniz esit değil ama yakinlar
Emma 57.7 kilo sen cuma 59.4 gelmiştin
@Cordelia ayarladı ekipleri
Aynen dun menu paylasmadin canimDun menumu yazmadim sanirsam yine kacamakli bir gundu
Afiyet olsun canim gunu erken kapatmissin iki öğün oldugu icin oglen cok gelmedi bana8 ocak cumartesi menum
Kahvalti 10 civari
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarim sucuklu kasarli tava
1 tk tahinli pekmez
1 tk kaymak
2 3 zeytin
Cay
15.00 civari
1 lahmacun
1 kucuk ispanakli borek
Cay
1tk pekmez
Aksam ogunum yok kacirdim diye aksam yemedim sadece cay ictim
1 l su
Zipzip-
Afiyet olsun canimEsim 1 haftaligina goreve gitti
Cocuklar hasta ve son gunumuz diye kahvaltiya gittik oyun alani olan bi yere
Belki cocuklarin havasi degisir diye iyi oldu sanki baya oynadilar az cocuk vardi
1 hafta cocuklarla yalnizim
9 ocak menum
11 civari
Kahvaltida ne varsa yedim
3 dilim ekmek eşliginde
Gunu kapattim
Yatana kadar 3 l su
Zipzip-
Bilmem ki bana cok geldi hamur isi diye aksam yeseydim hazimsizlik yasardim diye yemedim aslinda esimle aklimizdan neler neler gecti ama ben vazgecirdim :)Afiyet olsun canim gunu erken kapatmissin iki öğün oldugu icin oglen cok gelmedi bana
Suyu 2 lt icsen guzel olurmus
pialtes olarak hangi videoyu yapiyorsunBen yaptıııım
35 dk pilates
25 dk kardio
Sise ile su icmek daha kolay oluyorBilmem ki bana cok geldi hamur isi diye aksam yeseydim hazimsizlik yasardim diye yemedim aslinda esimle aklimizdan neler neler gecti ama ben vazgecirdim :)
Yaklasik 1 kilo fazlam var dikkat etmezsem daha da alicam
Suyu azalttim farkindayim
Azalttigimdan beri cok yiyorum
Ama kendime yeni bir sise alicam onu doldurup doldurup icicemZipzip- cim
3500 :)adimlar ne alemde kızlarrrrr
95003500 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?