- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben kaptanimi dinliyeyim yapma dedi ben laf dinlerimYap yap kaslarin dinlenmesi lazim
Zorlanmazsan yap canim
Tek mi yasiyor canimbüyük ihtimalle kardesmin yanına taşınacam oda cok istiyor zaten
Abla sen yürüdün geldin şimdi bir güzel öğle uykusu yapAman yat uyu
2.574 oldu. 15.000 yapalım bugün.
Dinlendim canım kahve içiyorum. Hava bozdu. Çok şükür bitti adımım.Abla sen yürüdün geldin şimdi bir güzel öğle uykusu yap
Ne zaman ara vermistin cuma gunu mukızlar diyetime ara vermiştim tekraR dönüyorum sahalara
Ahah kuzum ya valla bir iki haftadır sadece dikkat ediyordum çok yemiyordum ama şimdi diyet olarak götüreceğim İnşNe zaman ara vermistin cuma gunu mu
Hedefin kac canimAhah kuzum ya valla bir iki haftadır sadece dikkat ediyordum çok yemiyordum ama şimdi diyet olarak götüreceğim İnş
kardeşim dediğime bakma benden büyükTek mi yasiyor canim
Senin okul ne oldu
57 canım biraz da pomeme başvurdum parkura falan yazıldım hızlıca gitsin istiyorum şu araHedefin kac canim
Tek yasiyorsa sende git canim destek olursunuz birbirinizekardeşim dediğime bakma benden büyük
Tek yaşıyor
okul da bu dönem bitiyorrr
Benim boy kisa basvuramiyorum oralara57 canım biraz da pomeme başvurdum parkura falan yazıldım hızlıca gitsin istiyorum şu ara
gel bana taşın dedi zaten ilçede yaşıyor 45dk sürüyor yol haftasonu geliyor normaldeTek yasiyorsa sende git canim destek olursunuz birbirinize
Boyun kaç ki Zaten her şey olsa bile çoğunlukla eleniyor insan bir hayaldi öyle başvurdum bende pek umudum yokBenim boy kisa basvuramiyorum oralara
1.58 :))Boyun kaç ki Zaten her şey olsa bile çoğunlukla eleniyor insan bir hayaldi öyle başvurdum bende pek umudum yok
Bana çevremde herkes başvur fiziğin çok müsait diyor ama parkurdan gozum korkuyorBoyun kaç ki Zaten her şey olsa bile çoğunlukla eleniyor insan bir hayaldi öyle başvurdum bende pek umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?