Gecmis olsun sifa dilerim.Kizlar giremedim uzun zamandir
Cocuklarim cok hasta
El ayak hastaligi oldula
krese De goturmeyecegim
Ben simdiclara yla mi rakibim anlamafim?
Offff afiyetler olsun canımEki Görüntüle 2984634 Türkiye'nin en yakışıklı dağından selamlar
Hem birbirimizle, hem iki kisi olarak diğerleriyle yarisiyoruz anladigim kadariyla :)
Hosbuldum 65 e kadar düştüm şuan 74.5hosgeldin. kaçtan kaça çıktın?
Of of belirtileri fenaymis ...çok üzüldüm. Değişik bir virüsmüş . Allah yardımcıları olsun çocukların.Suriye'den gelen bir hastalık canım. benim kuzenlerin çocuklarında da oldu geçen yıl.
El, ayak, ağız hastalığı 10 yaş altı çocuklarda sık görülen bulaşıcı bir hastalıktır ve yüksek ateş, bademcikte kızarıklık, ağız içinde aft ve ciltte döküntü şeklinde kendini belli eder. Çocukların el, ayak ve bileklerinin neredeyse tamamını kırmızıya boyar. Sonraki günlerde döküntüler suçiçeğine benzer içi sıvı dolu kabarcıklara dönüşür ve bir hafta içinde kaybolur.
Ara ara çıktım Yuruyuse ama artık kesintisiz cikicam ve yolu dahada uzaticam. Kafaya koydum kalan kiloyu vericemVerirsin yürüyüş yapıyor musun canım?
Gec olmadan kontrol altına alalım canım. Bu bildirim sınır olsun. Hiç endişelenme .Hosbuldum 65 e kadar düştüm şuan 74.5
Aynen ablacım tek başına olmuyo bu isler sıkı lazım bize yarın dan itibaren herseyimle burdayımKaç can burada birbirimize destek oluyoruz. Tek başına korumak zor. Benim hedefim de atmış. 70 küsurlardan sonra teşvikle indim sahaya. Sıkıya gelemiyoruz tek başına olacak gibi değil. Doğru karar verdin.
değişik olarak rooibos çayı var canım bende. ama içinde başka şeylerde var. mesela karanfil, kakao nibs, mate gibi.neler içiyorsun var mı boyle aromatik çay tavsiyen
evet
Sakin bisi yedim demee
Yap yap kaslarin dinlenmesi lazim
Zorlanmazsan yap canim
yok bugün anormallik yok. normal sayılır da iki gündür herhalde daha ayarlı yemem gerekti. bilmiyorum belki şişlikte olabilir. hafta içi düzenlicem. açıkçası evde misafir de var, o nedenle de istediğim gibi ayarlayamıyorum. bir de evdeydim. yarın işe gideceğim. toparlarım.Bitti mi adimlar ne yedin sen bugun
Ben de yeşil bir elma yedim canım. Bu sefer aciktigimdan değil. Diyetimizde c vitamini çok yok. Eksik kalmasın diye. Bu süre zarfında virüslerle savaşması için silahlanmamiz da lazım. Portakal tercih etmedim şeker oranı ne kadar da olsa elmaya göre fazla.Mantıklı. Bir dahaki sefere öyle yaparım.
Bazen bu yağları çok seviyorumAynen ablacım tek başına olmuyo bu isler sıkı lazım bize yarın dan itibaren herseyimle burdayım
Moralini bozma canim odemdir birde erken tartilmak zorunda kalıyorsun çalıştıgin icindeğişik olarak rooibos çayı var canım bende. ama içinde başka şeylerde var. mesela karanfil, kakao nibs, mate gibi.
ya da el yapımı siyah çay içinde yine başka eklentiler olan var. mesela lavanta. o çayı da çok seviyorum. tam dinlenmelik.
yok bugün anormallik yok. normal sayılır da iki gündür herhalde daha ayarlı yemem gerekti. bilmiyorum belki şişlikte olabilir. hafta içi düzenlicem. açıkçası evde misafir de var, o nedenle de istediğim gibi ayarlayamıyorum. bir de evdeydim. yarın işe gideceğim. toparlarım.
itirafım şuydu: cuma sabah 84.1 bildirim yaptım. cuma akşamüzeri 83.7 gördüm. bu sabah 84.3 tüm. ona canım sıkıldı biraz ama moralimi bozmayacağım. cumaya toparlarım ben. bakalım yarın kaç çıkacağım.
Teşekkür ederim canım benimOffff afiyetler olsun canım
Nasip olur gelirseniz başım üstüne yeriniz varDugune geldik canim konyaya ama Aksaray uzerinden gittik
Teşekkür ederiz canımNasip olur gelirseniz başım üstüne yeriniz var
evet sabah farklı çıkıyor tartı. aslında bu cuma 83 görmek istiyordum. bakalım...Moralini bozma canim odemdir birde erken tartilmak zorunda kalıyorsun çalıştıgin icin
Bende bile 300-400 gram fark ediyor sabah
Hafta sonu kaçakları onlar@HanimKelesimiGetir @Bal0ncuk nerelerdesiniz?
Aynı canım pazartesi ve cumaKızlar tartı günü yine pazartesi sabhatan degilmi ?Zipzip- kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?