Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Of of belirtileri fenaymis ...çok üzüldüm. Değişik bir virüsmüş . Allah yardımcıları olsun çocukların.

Kaç can burada birbirimize destek oluyoruz. Tek başına korumak zor. Benim hedefim de atmış. 70 küsurlardan sonra teşvikle indim sahaya. Sıkıya gelemiyoruz tek başına olacak gibi değil. Doğru karar verdin.
Aynen ablacım tek başına olmuyo bu isler sıkı lazım bize yarın dan itibaren herseyimle burdayım

neler içiyorsun var mı boyle aromatik çay tavsiyen
evet
değişik olarak rooibos çayı var canım bende. ama içinde başka şeylerde var. mesela karanfil, kakao nibs, mate gibi.
ya da el yapımı siyah çay içinde yine başka eklentiler olan var. mesela lavanta. o çayı da çok seviyorum. tam dinlenmelik.

Sakin bisi yedim demee

Yap yap kaslarin dinlenmesi lazim

Zorlanmazsan yap canim

Bitti mi adimlar ne yedin sen bugun
yok bugün anormallik yok. normal sayılır da iki gündür herhalde daha ayarlı yemem gerekti. bilmiyorum belki şişlikte olabilir. hafta içi düzenlicem. açıkçası evde misafir de var, o nedenle de istediğim gibi ayarlayamıyorum. bir de evdeydim. yarın işe gideceğim. toparlarım.
itirafım şuydu: cuma sabah 84.1 bildirim yaptım. cuma akşamüzeri 83.7 gördüm. bu sabah 84.3 tüm. ona canım sıkıldı biraz ama moralimi bozmayacağım. cumaya toparlarım ben. bakalım yarın kaç çıkacağım.

Mantıklı. Bir dahaki sefere öyle yaparım.
Ben de yeşil bir elma yedim canım. Bu sefer aciktigimdan değil. Diyetimizde c vitamini çok yok. Eksik kalmasın diye. Bu süre zarfında virüslerle savaşması için silahlanmamiz da lazım. Portakal tercih etmedim şeker oranı ne kadar da olsa elmaya göre fazla.

Moralini bozma canim odemdir birde erken tartilmak zorunda kalıyorsun çalıştıgin icin
Bende bile 300-400 gram fark ediyor sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…