yumurtaya dayanıyorlar sonra adı japon diyeti oluyorJapon diyeti nedir yaaa
Merhaba hosgeldin canimMerhabalar. Sınavlarım olduğundan aktif değildim. Sınavlar bitti gitti.. Hayat devam ediyor. Kendime yeni hedefler koydum. Yürüyüş, minimalleşme, birikim, bakım, kişisel gelişim, temizlik, çocuklarla aktivite vb.. Hayat bunları yapmazsak çok karışık ve sıkıcı.
ay bide 5 gun sonra yumurtadan iğrendim diye ağlayacaklar burdayumurtaya dayanıyorlar sonra adı japon diyeti oluyor
Yarin ağzın açık kalacak balım.Japon diyeti nedir yaaa
Vışşş ben sana mı geçmiş olsun demişimBeth18 in çocukları olmuş canım.
Yumurtanin içindekilerle bir canlı dünyaya geliyor. Allah ne ihtiyacımız varsa hepsini koymuş içine .yumurtaya dayanıyorlar sonra adı japon diyeti oluyor
Yumurtadan tiksinti gelecek valla. Kaç yumurtaydı gündeYumurtanin içindekilerle bir canlı dünyaya geliyor. Allah ne ihtiyacımız varsa hepsini koymuş içine .dayaniciz tabi.
niye abla cok mu eksi gordun sabahYarin ağzın açık kalacak balım.
Bunca yıllık şişkoyum ben böyle harika bir diyet ne yaptım ne gördüm ..
Allah'ın kelebekieski mesajları karıştıracaksin yarın bak diyim yani
5 yumurt aYumurtadan tiksinti gelecek valla. Kaç yumurtaydı günde
Hic de gelmiyor. Kayısı pişiriyorum. Üzerine pulbiber, nane, karabiber , çörek otu dönüşümlü atıyorum öyle lezzetli oluyor ki ...Günde beş tane.Yumurtadan tiksinti gelecek valla. Kaç yumurtaydı günde
Bana diyetisyen sabah 1 yımırta veriyo , bazı hafta haftada 3-4 diyo. Ama tabi5 yumurt a
Her şeyin de ölçüsü var beya her seyin fazlası zarar demişler
Bir bildikleri var demek ki..5 yumurt a
Her şeyin de ölçüsü var beya her seyin fazlası zarar demişler
Ben yumurta çok severim ama mecburi 5’er 5’er beni sıkar. Sıkıntılıyım benHic de gelmiyor. Kayısı pişiriyorum. Üzerine pulbiber, nane, karabiber , çörek otu dönüşümlü atıyorum öyle lezzetli oluyor ki ...Günde beş tane.
elin Japonu ne bilecek onlar da kahvaltı akşam yemeği kulturu bile yok anca pirinç haslasinlarBir bildikleri var demek ki..
kesinlikle ben hayatta yiyemem zaten yumurta olmuş kaç TL evde pamuklara sariyoruz artık kırılmasın diye dermişimBen yumurta çok severim ama mecburi 5’er 5’er beni sıkar. Sıkıntılıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?