Yazmani engelleyim mi ablaHadi bana kalk deyin , git deyin çok mayıştım. İşler var yapılacak.
Onlarda hayvancılık sıkıntılı olduğu için, yumurta balık pirinç o kadar. Ama nasıl zayıflar işte orda bi hinlik varelin Japonu ne bilecek onlar da kahvaltı akşam yemeği kulturu bile yok anca pirinç haslasinlar
Hadi kolay gelsin abla
Bravo canım. Umarım tüm hedeflerine ulaşırsın.Merhabalar. Sınavlarım olduğundan aktif değildim. Sınavlar bitti gitti.. Hayat devam ediyor. Kendime yeni hedefler koydum. Yürüyüş, minimalleşme, birikim, bakım, kişisel gelişim, temizlik, çocuklarla aktivite vb.. Hayat bunları yapmazsak çok karışık ve sıkıcı.
Hoşgeldin kelebeğimMerhabalar. Sınavlarım olduğundan aktif değildim. Sınavlar bitti gitti.. Hayat devam ediyor. Kendime yeni hedefler koydum. Yürüyüş, minimalleşme, birikim, bakım, kişisel gelişim, temizlik, çocuklarla aktivite vb.. Hayat bunları yapmazsak çok karışık ve sıkıcı.
az yiyorlarOnlarda hayvancılık sıkıntılı olduğu için, yumurta balık pirinç o kadar. Ama nasıl zayıflar işte orda bi hinlik var
5 bin adımKırmızı Takımın tomurcukları nasılsınız kaçamak yapmıyoruz dimiyeşil çaylar içilip adımlarımız atıldı mı
60kiloyum
sara_28
ugurbocuuu
menekse_kokusu
aypare ackerman
sardunya1038
aytozuvegece
Wilma11
Hiç göbeğim atmiyordu baktim ki bana yazmışsın gaza getir diye seslendim canimGeldim ne oldu tatlı prensesim?
Ben hastalıkla çebelleşiyorum canım tüp bebek negatif sonrası ilk adetim olunca ölüm gibi bişey oldu anca toparlıyorum kendimi
gecmis olsunBen hastalıkla çebelleşiyorum canım tüp bebek negatif sonrası ilk adetim olunca ölüm gibi bişey oldu anca toparlıyorum kendimiağrı kesici sıcak su duş yanına ek sıcak su torbası derken son durum hala yatış
11 bin adimdayimKırmızı Takımın tomurcukları nasılsınız kaçamak yapmıyoruz dimiyeşil çaylar içilip adımlarımız atıldı mı
60kiloyum
sara_28
ugurbocuuu
menekse_kokusu
aypare ackerman
sardunya1038
aytozuvegece
Wilma11
Tabi onda durumlar ne bilmiyorum ama bence maviyle devam edersin aa ben bide birini vereceğim değil mi
Sağol canım sizlerinde normal de olsa çok sancılarınız oluyor mu adet olacağınız zaman ne yapıyorsunuz ağrılarınız oluncagecmis olsun
benim oluyor ilk gün hap içiyorum mecburen yoksa geçmiyor bana sıcak su torbası vs etki etmiyor malesefSağol canım sizlerinde normal de olsa çok sancılarınız oluyor mu adet olacağınız zaman ne yapıyorsunuz ağrılarınız olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?