- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Teşekkür ederim umarım bir kralice olarak mutlu olurumHayirli olsun yeni nikin
hayırlı olsunevt yeni adımla ben geldim
Maşallah canım. Bende şimdi yedim akşam yemeğimi ara öğün meyvem kaldı birde yeşilçay içeceğim. Detoxu güzel geçirdimKaçamak yok yürüyüşten geldim akşam yemeğini de erkenden yedik birazdan yeşilçay zamanı
Evde de çok hareketliydim bugün sabah epey ev işi yaptım birazdan menü ve adımları atacağım
Teşekkür ederimhayırlı olsun
Yeşilçayıj varsa içebilirsin canım sucuk ödem tutabilir vücutta11 bin adimdayim
akşam yemeğimi yedim ama dün turşu ve bulgur bugünde sucuk yedim biraz sis hissediyorum
Korkuluanne sen misin ?evt yeni adımla ben geldim
Evt canm benmKorkuluanne sen misin ?
6338Devam devam
Elin Japonundaki fizik , cilt güzelliği bizde yokelin Japonu ne bilecek onlar da kahvaltı akşam yemeği kulturu bile yok anca pirinç haslasinlar
prensesi beğenmedin miDeğişiklik yaptım onaya gitti
Tatlım ne yediğini gördüğün için kendiliğinden vazgeçeceksin dengesiz beslenmekten. Metin ol bu yüzleşmenin olması gerekliydi.Kız kahve, menü yazmak zorunlu degil didin geldim, sectigim grupta zorunluymus, ne kadar dengesiz beslendigimi herkes görecekKahve __Kokusu
Ben gelene kadar bitmiştir inşallah.Hadi bana kalk deyin , git deyin çok mayıştım. İşler var yapılacak.
Afiyet olsun canim❤08.30 1 kase muhallebibolca çay, su.
11.00 birkaç yesil zeytin.
14.20 birkac cubuk kraker, nescafe 3ü bir arada.
16.30 nane limon çayı.
17.25 1 tabak patates kavurma, az yogurt.
Baska bir sey yemeden günü bitirmeyi düşünüyorum.
Sacma bi menü oldu bugün
Yumurta fobin yoksa bazıları gibi
geçmiş olsun canım. fazla sıcak iyi gelmez bilgin olsun.Ben hastalıkla çebelleşiyorum canım tüp bebek negatif sonrası ilk adetim olunca ölüm gibi bişey oldu anca toparlıyorum kendimiağrı kesici sıcak su duş yanına ek sıcak su torbası derken son durum hala yatış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?