HoşbuldumMerhaba hosgeldin canim
UmarımBravo canım. Umarım tüm hedeflerine ulaşırsın.
Seni deHoşgeldin kelebeğimseni burda görmek ne güzel
Yes.Tabi onda durumlar ne bilmiyorum ama bence maviyle devam edersin aa ben bide birini vereceğim değil mikazanırsam
Gecmis olsun canimBen hastalıkla çebelleşiyorum canım tüp bebek negatif sonrası ilk adetim olunca ölüm gibi bişey oldu anca toparlıyorum kendimiağrı kesici sıcak su duş yanına ek sıcak su torbası derken son durum hala yatış
Ben daha 5500 deyim adim atamadim11 bin adimdayim
akşam yemeğimi yedim ama dün turşu ve bulgur bugünde sucuk yedim biraz sis hissediyorum
Agri kesici iciyor musun canimSağol canım sizlerinde normal de olsa çok sancılarınız oluyor mu adet olacağınız zaman ne yapıyorsunuz ağrılarınız olunca
Canım sıcak yumurtalıklara iyi gelmiyor galiba. Ayaklarına koy. Çok geçmiş olsun. Geçecek hepsin inşallah.Ben hastalıkla çebelleşiyorum canım tüp bebek negatif sonrası ilk adetim olunca ölüm gibi bişey oldu anca toparlıyorum kendimiağrı kesici sıcak su duş yanına ek sıcak su torbası derken son durum hala yatış
11.500 adım oldu. Şimdi annemere gideceğim.Hiç göbeğim atmiyordu baktim ki bana yazmışsın gaza getir diye seslendim canim
Ben karnımı yumruklamamak için deliriyorum resmen ancak sıcak suyu basınca yanma hissi geliyor yaaa ağla ağla uyuyup kalıyorum sonrasın dabenim oluyor ilk gün hap içiyorum mecburen yoksa geçmiyor bana sıcak su torbası vs etki etmiyor malesef
Sağol canımGecmis olsun canim
Ben daha 5500 deyim adim atamadim
Normal de içmem ama dayanamadım bunda içtim banamısın demedi gece 1 de hastanede ağrı kesici iğne vurundumAgri kesici iciyor musun canim
Kasıklarım bacak aram ayaklarım 3ü arasında git gel yaptım kar etmedi sonradan üzerine yatınca uyuyup kalmışımCanım sıcak yumurtalıklara iyi gelmiyor galiba. Ayaklarına koy. Çok geçmiş olsun. Geçecek hepsin inşallah.
Ben sıcak ortamda kalmaya çalışıyorum. İlaç çok deli ağrı olmadikca kullanmıyorum.Sağol canım sizlerinde normal de olsa çok sancılarınız oluyor mu adet olacağınız zaman ne yapıyorsunuz ağrılarınız olunca
Kasik bölgendectutma canım.Ben karnımı yumruklamamak için deliriyorum resmen ancak sıcak suyu basınca yanma hissi geliyor yaaa ağla ağla uyuyup kalıyorum sonrasın daÇarşamba gününden beri böyleyim
Sağol canım
Normal de içmem ama dayanamadım bunda içtim banamısın demedi gece 1 de hastanede ağrı kesici iğne vurundum
Kasıklarım bacak aram ayaklarım 3ü arasında git gel yaptım kar etmedi sonradan üzerine yatınca uyuyup kalmışım
Ben sıcak ortamda kalmaya çalışıyorum. İlaç çok deli ağrı olmadikca kullanmıyorum.
O zaman düşünemiyorum ağrım gitsin tek diye bide sıcaklığı bastırıyorum koyduğum yereKasik bölgendectutma canım.
Kaçamak yok yürüyüşten geldim akşam yemeğini de erkenden yedik birazdan yeşilçay zamanıKırmızı Takımın tomurcukları nasılsınız kaçamak yapmıyoruz dimiyeşil çaylar içilip adımlarımız atıldı mı
@60kiloyum
@sara_28
ugurbocuuu
@masal_19
aypare ackerman
@sardunya1038
@aytozuvegece
@Migim
daha zipzip varGecmis olsun canim
Ben daha 5500 deyim adim atamadim
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol üzme kendini Allah hayirlisiyla versin inşallahBen hastalıkla çebelleşiyorum canım tüp bebek negatif sonrası ilk adetim olunca ölüm gibi bişey oldu anca toparlıyorum kendimiağrı kesici sıcak su duş yanına ek sıcak su torbası derken son durum hala yatış
Daha erken tamamlariz canimdaha zipzip var
11 bin adimdayim
akşam yemeğimi yedim ama dün turşu ve bulgur bugünde sucuk yedim biraz sis hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?