Merak ettim bu kitabı. Büyükleri sınava mi hazirliyorlar napiyorlar.Noktalama kitabı almıştım büyükler için abooow boynuma kramp girdi.1200 e geldim bıraktım.kafa rahatlıyor
Günaydın bebeğim. İyiyim canım
Allah'ım büyük dert vermesin hepimizi yavrularımızı sevdiklerimizi esirgesin canımmmGünaydın bebeğim. İyiyim canımaplan kurban olsun garibin yüzü gülür mü sabah hastalık haberleriyle uyandım takıma ve ailelerine hastalık mikropları bulaşmış. üzüp duruyor mütemadiyen.
Yok kuzum kaptanlar fotoluKilo bildirimi fotoğraflı mi
Sevincin daim olsun tatlım gel bi öpem
Ört üstünü canım benim. Açıkta bir yerin kalmasınSize birşey anlatacağımgece saat 1 de bir bardak dolusu eritilmiş çikolata içi fındıklı yiyorum kaşık kaşık ama misss gibi sonra aklıma yarıni tartı günü olduğu geliyor içimde bir pişmanlık derken yanıma birisi geliyor Zipzip- kaptanım profil fotosu ve niki geliyor gözümün önüne bir anda gözlerimi bir açıyorum ki uykuda yemişim midem sırtıma yapışmış bir his ve açlık
Böcük harika bir sonuçCuma 63.8 kg
Pazartesi 62.7 kg
Fark -1.1 kg
Günaaaaaydddiiiinnnn caaaniiiimmmmm takiiiimmmm
Muhteşem. Tebrikler canım.
Günaydın canım.Size birşey anlatacağımgece saat 1 de bir bardak dolusu eritilmiş çikolata içi fındıklı yiyorum kaşık kaşık ama misss gibi sonra aklıma yarıni tartı günü olduğu geliyor içimde bir pişmanlık derken yanıma birisi geliyor Zipzip- kaptanım profil fotosu ve niki geliyor gözümün önüne bir anda gözlerimi bir açıyorum ki uykuda yemişim midem sırtıma yapışmış bir his ve açlık
Muhteşem Tebrikler canım.Cuma 63.8 kg
Pazartesi 62.7 kg
Fark -1.1 kg
Hadi sen de paylaşBöcük harika bir sonuç
Ahhh ah yanımda bebe üstüm açık herşey ortalıktaÖrt üstünü canım benim. Açıkta bir yerin kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?