• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın bebeğim. İyiyim canım 💙 aplan kurban olsun garibin yüzü gülür mü sabah hastalık haberleriyle uyandım takıma ve ailelerine hastalık mikropları bulaşmış. :KK14::KK14: üzüp duruyor mütemadiyen. :işsiz:
Allah'ım büyük dert vermesin hepimizi yavrularımızı sevdiklerimizi esirgesin canımmm❤️❤️❤️ hastalık zor insanı her açıdan yıpratıyor

Size birşey anlatacağım 🤭 gece saat 1 de bir bardak dolusu eritilmiş çikolata içi fındıklı yiyorum kaşık kaşık ama misss gibi 😀 sonra aklıma yarıni tartı günü olduğu geliyor içimde bir pişmanlık derken yanıma birisi geliyor Zipzip- Zipzip- kaptanım 🥰❤️ profil fotosu ve niki geliyor gözümün önüne 🤗 bir anda gözlerimi bir açıyorum ki uykuda yemişim 😀😀😀 midem sırtıma yapışmış bir his ve açlık 🙃🙃🙃

Size birşey anlatacağım 🤭 gece saat 1 de bir bardak dolusu eritilmiş çikolata içi fındıklı yiyorum kaşık kaşık ama misss gibi 😀 sonra aklıma yarıni tartı günü olduğu geliyor içimde bir pişmanlık derken yanıma birisi geliyor Zipzip- Zipzip- kaptanım 🥰❤️ profil fotosu ve niki geliyor gözümün önüne 🤗 bir anda gözlerimi bir açıyorum ki uykuda yemişim 😀😀😀 midem sırtıma yapışmış bir his ve açlık 🙃🙃🙃
Ört üstünü canım benim. Açıkta bir yerin kalmasın :eek:

Günaaaaaydddiiiinnnn caaaniiiimmmmm takiiiimmmm😄🤗❤️💙❤️💙

Muhteşem. Tebrikler canım. 🧿🧿🧿♥️♥️♥️
Günaydın canım. 🤩 Ac kalmak güzeldir.😘
Cuma 63.8 kg
Pazartesi 62.7 kg
Fark -1.1 kg
😎😎😎😎😎
Muhteşem Tebrikler canım. 🧿🧿🧿🧿🧿

Bugün Cuma mi yoksa? Çok güzel başladık güzel devam edelim inşallah. 🙏

Back
X