Sagol hosbulduk canim
Geldim hocammaalesef süre anca doluyor
Sen yatmaya gidiyorum demiştin tutmuyayim seni hadi yatalım
Gidin yatın garı bende yatacağım baba yorgunSen yatmaya gidiyorum demiştin tutmuyayim seni hadi yatalımkoyun sayarız.
Gece kuşları yoklama alıyorum.
Zeynep_Nihal
aypare ackerman
Kahve __Kokusu
@Mefkurem
@askrhpozitif
@Aomine Daiki gizli gece kuşu.
burdayımmmGece kuşları yoklama alıyorum.
Zeynep_Nihal
aypare ackerman
Kahve __Kokusu
@Mefkurem
@askrhpozitif
@Aomine Daiki gizli gece kuşu.
Hadi iyi gecelerDeeee haydin kepenkleri son çıkan indirsin.yarin sabah görüşürüz inşallah
aa taktılar sucuğuma 2 haftadır anacığımi gormedim yemicektim yarın tarti diye ama tabağına koymuş kiyamadimSucuk yemediği kesin.
Seni kaybetmemek içinSevgili kaptanlarım aç kaldı.Afiyet olsun. Kraliçem.
Geçmiş olsun canım. Sana mistik bir uygulama söyleyeceğim. Adaçayı alıyorsun bir dalını yak ve hemen söndür dumanını evin her tarafında gezdir. Tütsülüyorsun yani... Evdeki bütün kötü enerjileri yok ediyorsun bu şekilde. Başlarken niyet ediyorsun. Senin niyetin hastalıkla olduğu için ona yoğunlaş.Sağol canım nasıl bir hastaliksa toparlanamadik gitti tam diyoruz iyilestik hopp ertesi gün pert bir şekilde dolasiyoruz
Cok geçmiş olsun canım.Ah kızlar başıma neler geldi
İkinci sınavdan sonra eve geldim oğlum biraz keyifsizdi bir yarım saat içinde ishal başladı sonra kusma, apar topar hastaneye götürdük. Ateşi yok ama nedeni bulunamadı henüz.
Ben daha eve geçmedim telefonum da evde sarjdaydi. Bir saat önce eşim gitti telefonum ve yarın okulda giymek için kıyafet getirdi bu akşam hastanede kalacağız. Şimdi çocuk uyudu da öyle aldım elime telefonu.
Canımmm çok geçmiş olsunAh kızlar başıma neler geldi
İkinci sınavdan sonra eve geldim oğlum biraz keyifsizdi bir yarım saat içinde ishal başladı sonra kusma, apar topar hastaneye götürdük. Ateşi yok ama nedeni bulunamadı henüz.
Ben daha eve geçmedim telefonum da evde sarjdaydi. Bir saat önce eşim gitti telefonum ve yarın okulda giymek için kıyafet getirdi bu akşam hastanede kalacağız. Şimdi çocuk uyudu da öyle aldım elime telefonu.
Amin inşallah. Sırayla herkesi yokluyor bu virüs.iyi geceler iyi uykular. Hayırli haberlerle uyanalım.
Çok geçmiş olsun canım çocuklarda salgın var rota ve adeno virus bakıldı mi verdiniz mi tahlil. Benim en büyükten küçüğe 3 çocuk da oldular ilaç da vermedi doktor probiyotik le atlattılar üzülme sen de kac yaşında çocukAh kızlar başıma neler geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?