Öyle mi neyse kahvaltı ettim, sabah deniyim bir dahaAslinda abla eksisindir
Tarti hafizaya aliyor kilonu
Baska biri tartildiktwn sonra tartıl
Ya da uzerine agirlikla cikip oyle tartil sonra yeniden tartil
Benim bu hafta cok işim var kuzum
İlk defa aldım canısı haftada 2 diyorda 1 kere yapsam yeter yani,fazlasıda alışkanlık yapar bağırsak florasınıda bozabiliyor.Abla yaa onlari surekli icmemek lazim aslinda diye biliyorum
Wc sorunu yasamaya devam ediyor musun
Yok anneeem, ben Japon yapamam.Tatlım bu direnci psikolojin kıracak ...diyetisyenin olmasaydı gel japon yapalım diyeceğim ama yanaşmazsin ki...
Üzdü beni senin diyetisyen listenGünaydıntartıldım mı Japon Elhan
Hocam ne gzel 900 gr gitmiş bileCuma 67.7
Pazartesi 66.8
Fark -900 gram
Zipzip- K KarlarKralicesi
Pastelfitimin sabitligi yüzünden sevinemedim ki
Bu ne gııı haftasonu 900 gr . Tebrik ederim büyük başarıCuma 67.7
Pazartesi 66.8
Fark -900 gram
Sen elinden geleni yapıyorsun daha fazla ne yapılır ki...biraz daha mı fazla yapıştırsam acabaYok anneeem, ben Japon yapamam.
Dur bakalım listem değişti. Gayet de dikkatliyim. Cuma bi gelsin de görelim nolacak. Bi de o kadar spor yapıyorum yaaAAAAA
Türk diyeti niye yok abla ya biz türküz japon ne gözlerim çekik degil kiTatlım bu direnci psikolojin kıracak ...diyetisyenin olmasaydı gel japon yapalım diyeceğim ama yanaşmazsin ki...
Gitti canım çok şükür cumaya iki kilo gider diye ümit ediyorum.Hocam ne gzel 900 gr gitmiş bile
Sen elinden geleni yapıyorsun daha fazla ne yapılır ki...biraz daha mı fazla yapıştırsam acaba
Günaydın ablacimGunaydinnn can masterfitler
Bende iki tane twrti var abla birinde wc ye girmeden tartiliyorum çıkıyorum ayni sonucu gosteriyor sonra su sisesi aliyorum inip cikinca düzeliyorCddenmi dediğin gibi yapmak lazım,hala aynılrdayım bende .
Merak ettim abla sabah deneyince yazarsinÖyle mi neyse kahvaltı ettim, sabah deniyim bir daha
Haftada 1 yeter o zaman ablaİlk defa aldım canısı haftada 2 diyorda 1 kere yapsam yeter yani,fazlasıda alışkanlık yapar bağırsak florasınıda bozabiliyor.
Geçen gün iyiydi,hafta sonu dışardaydık yemeğe gittik yok hala .
Guzel eksi tebrik ederim ablacimCuma 67.7
Pazartesi 66.8
Fark -900 gram
Diyet evrensel tatlım nerde bulursan kapacaksin. Onların totoşlari da yuvarlak değil ama yapicaz mecbur...Türk diyeti niye yok abla ya biz türküz japon ne gözlerim çekik degil ki
2 miiiiGitti canım çok şükür cumaya iki kilo gider diye ümit ediyorum.bes günlük bir detoksa başladım. Memnunum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?