Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Erkekler hep aynı. Onları takmamak en iyisi. Eşim dün pazardı arkadaşının yanına gitti. Akşam dokuzda gelecekti 11 de aradım neredesin dedim arkadaşımlayım dedi iyi dedim aramadım say sen beni hadi bay bay dedim kapadım. Gerçekten eşimle tartışmak için bile bu hayat çok kısa. Onun için mutsuz olmaya değmez Ben çok değerliyim.

Sen de üzme kendini.

Yapayım abla var evde adaçayim toparlanamadik vallahi

Yemek yiyeyim sonra artık mezdeke mi atarım ne atarım bilmem

Canım çok üzüldüm, sakinleşince tekrar konuşsanız olmaz mı?
konuştuk
binlerce özür diledi . tamam %100 o suçlu değil ben de kışkırttım. ama aşırı tepki verdi kontrolünü kaybetti.
ama 20 yıldır bu kaçıncı özür. bitirmeyelim son bir şans daha verelim evliliğimize dedi.
ben kiralık evlere bakmaya başlamıştım . çocuklar ağlayarak boşanın deyip durdular.
kaybolmuş hissediyorum çok yorgunum çokkkk

Kontrolünü kaybetti derken

Herseferinde ayni seneryo tekrarlaninca insan bıkıyor, gelecek için umudun kalmiyor, haklisin cnm

Ama ciddi bi karar vermeden önce sakinleyip, sonra verin kararinizi
Şu anda saglikli karar veremezsin
Kimse dört dörtlük degil
Eşinin Pozitif, negatif taraflarini tartiya koy
Hangi taraf ağır geliyorsa ona göre davran

Ecem kuzum ne oldu
eşimle çok kötü kavga ettik cumartesi günü
daha gençken nasıl çekiyordum bu kavgaları bilmiyorum
bu sonuncu acayip üzdü beni
her kavga bir şey götürmüş benden şimdi daha net görüyorum. her kavgada bir kapı kapanmış gönlümde .
tahammül edemez olmuşum en küçük şeye . öyle dolmuşum ki en ufak şeyde ben de sesimi yükseltir olmuşum. bu kez söylenmekten ben de çekinmedim. e tabi kv nin de bizde kalıyor olması durumu daha da zorlaştırdı . kv her geldiğinde eşime bir şeyler oluyor. mutlaka bir kavga yaşıyoruz bu bir gelenek halini almış sanki. kendi aile bireyleriyle bir araya gelince bir tuhaf davranıyor. zaten sevemiyorum artık kendisini en ufak hareketi batıyor. göresi gözüm kalmadı sözün özü.....

ben de yıllardır takmıyorum zaten ama takmazken özel bir şeyler paylaşmak istemiyorsun doğal olarak.
ama olmuyor talepleri bitmiyor. ben de içimde kendisine karşı sadece hatır ve şefkat olan biriyle asla özel bir şeyler paylaşmak istemiyorum.
beni yeniden eskisi gibi sev diyor ama geçmişte hem fiziksel hem duygusal şiddet gördüğünüz birini nasıl sevebilir ve isteyebilirsiniz?
hem takmayayım hem de özel ihtiyaçlarını karşılayayım diyemiyorum ben yani.... bana en ağır hakareti etsin, sövsün, dövsün sonra da gelip tepe tepe kullansın , bu benim onuruma, gururuma ve bana yapılmış en büyük hakarettir.
bilmiyorum yanlış mı konuşuyorum

hakkınızda hayırlısı olsun ama bence de boşan
tabi bekara koca bosamak kolay derler de çocuklar da rahatsız demek ki bosanin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…