sağol canımeceboce hakkinizda hayirlisi olsun inşallah duzelir yine de
Guzel eksi tebrik ederim canim
Erkekler hep aynı. Onları takmamak en iyisi. Eşim dün pazardı arkadaşının yanına gitti. Akşam dokuzda gelecekti 11 de aradım neredesin dedim arkadaşımlayım dedi iyi dedim aramadım say sen beni hadi bay bay dedim kapadım. Gerçekten eşimle tartışmak için bile bu hayat çok kısa. Onun için mutsuz olmaya değmez Ben çok değerliyim.Merhabalar hanımlar
cumartesi ve pazar menülerini detaylı yazmayayım diyorumzira hiç hoş geri dönüşler alamayabilirim.
gerçekten psikolojim pek iyi değildi. hala da düzelmiş değil zaten.
cumartesi ve pazar pasta börek poğaça vs. tüm menülerimde mevcuttu. hatta gece bile kalkıp yedim.
bu hafta sonu sınavlarım da vardı ve hiç iyi geçmediler .
yaşama sevincini kaybetmek şöyle dursun -zaten pek yoktu- artık yaşama sevincinin konusundan ve kendisinden bile nefret ediyorum. çünkü öyle bir şey yok. bekar insanlara gıpta eder oldum.
geçen cuma : 66.5
pazartesi : 67.7
fark : +1200
Zipzip- @Sonsuz umut
pazar spor 10141 adım
Cordelia Eki Görüntüle 2985186
kesinlikle doğru . yanlış insan ömür törpüsüAllah yardımcın olsun canım''Yanlış insanla birlikte olmaktansa, yalnız olmak daha iyidir'' derler. sanırım doğru...
Tebrikler tatlım.
Resim atmadı diye hatırlıyorum.Saranin adimi yok canim da Fesang 7000 kadar var demisti
Geçmişten bakıp soyler
Yapayım abla var evde adaçayim toparlanamadik vallahiGeçmiş olsun canım. Sana mistik bir uygulama söyleyeceğim. Adaçayı alıyorsun bir dalını yak ve hemen söndür dumanını evin her tarafında gezdir. Tütsülüyorsun yani... Evdeki bütün kötü enerjileri yok ediyorsun bu şekilde. Başlarken niyet ediyorsun. Senin niyetin hastalıkla olduğu için ona yoğunlaş.
Atmadi canimResim atmadı diye hatırlıyorum.fesang
kaynana da tuzu biberi oldukaynana meselesinden mi
Yaa uzuldum canim
hakkında hayırlısı olsunkaynana da tuzu biberi oldu
öyle b.ktan hissediyorum ki
her yerim ağrıyor hiç iyi hissetmiyorum
konuştukYemek yiyeyim sonra artık mezdeke mi atarım ne atarım bilmem
Canım çok üzüldüm, sakinleşince tekrar konuşsanız olmaz mı?
Kontrolünü kaybetti derkenkonuştuk
binlerce özür diledi . tamam %100 o suçlu değil ben de kışkırttım. ama aşırı tepki verdi kontrolünü kaybetti.
ama 20 yıldır bu kaçıncı özür. bitirmeyelim son bir şans daha verelim evliliğimize dedi.
ben kiralık evlere bakmaya başlamıştım . çocuklar ağlayarak boşanın deyip durdular.
kaybolmuş hissediyorum çok yorgunum çokkkk
Çok teşekkür ederim canım ben görmemişim
Canım muhteşem bir eksi bu hafta kırmızı takım harikaCuma 63.8 kg
Pazartesi 62.7 kg
Fark -1.1 kg
Ecem kuzum ne oldu
Vavvv harika eksiler geliyor.Gunaydin kizlar mutlu haftalar herkese
Cuma 82.5
Bugun 82.1
Fark 400 gr
ben de yıllardır takmıyorum zaten ama takmazken özel bir şeyler paylaşmak istemiyorsun doğal olarak.Erkekler hep aynı. Onları takmamak en iyisi. Eşim dün pazardı arkadaşının yanına gitti. Akşam dokuzda gelecekti 11 de aradım neredesin dedim arkadaşımlayım dedi iyi dedim aramadım say sen beni hadi bay bay dedim kapadım. Gerçekten eşimle tartışmak için bile bu hayat çok kısa. Onun için mutsuz olmaya değmez Ben çok değerliyim.
Sen de üzme kendini.
Sen kilo bildirdin mi canım?Kesinlikle cok keyifli cekmek de izlemek de
hakkınızda hayırlısı olsun ama bence de boşanben de yıllardır takmıyorum zaten ama takmazken özel bir şeyler paylaşmak istemiyorsun doğal olarak.
ama olmuyor talepleri bitmiyor. ben de içimde kendisine karşı sadece hatır ve şefkat olan biriyle asla özel bir şeyler paylaşmak istemiyorum.
beni yeniden eskisi gibi sev diyor ama geçmişte hem fiziksel hem duygusal şiddet gördüğünüz birini nasıl sevebilir ve isteyebilirsiniz?
hem takmayayım hem de özel ihtiyaçlarını karşılayayım diyemiyorum ben yani.... bana en ağır hakareti etsin, sövsün, dövsün sonra da gelip tepe tepe kullansın , bu benim onuruma, gururuma ve bana yapılmış en büyük hakarettir.
bilmiyorum yanlış mı konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?