Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

teşekkür ederim dileklerin için.
dün akşam enine boyuna konuştuk. ne olursa olsun yaptığı şeyin haklı bir gerekçesi olmayacağını kabul etti.

boşanmak istersem bunda haklı olduğumu fakat bunun ikimiz için de ciddi yıpratıcı bir süreç olacağını, buna kalkışmadan önce iyice değerlendirip yapılacak hiçbir şey kalmadığında bunu düşünmemizi önerdi.

eğer kendimize hakim olamayacaksak ve birbirimizi anlamaya çalışmak yerine şiddete başvuracaksak ayrılmanın daha iyi olacağını , bu durumda bensizliğe katlanmakta çok zorlanacağını bu yüzden şimdi elimizden geliyorsa ilişkimizi iyileştirmeye hatalarımızı düzeltmek için değişmeye çalışmanın 20 yıllık bir evliliği bitirmeden önce yapılması gerekenleri yapıp öyle ayrılmaya kalkışmanın daha doğru olacağını konuştuk.

defalarca bana "ayrılmak istiyorsan anlarım, çok üzülürüm, yıkılırım, buna alışabilir miyim bilmiyorum lakin ben tekrar denemek isterim, seni kaybetmek istemiyorum, sana bağlıyım hatta bağımlıyım ,bir evliliği bitirmek eşler için her şeyi bir anda güllük gülistanlık hale getirmiyor ama insan her şeye alışır burası bir gerçek tabi ki, bir daha denemek ister misin?" dedi...
çoğu zaman yaptığından farklı olarak beni sonuna kadar dinledi. haklı olduğumu söyledi. kendisinin asla yapmaması gereken bir şeyi yaptığını ve bunun için çok üzgün olduğunu söyledi.

özürler dilendi , bolca gözyaşı döküldü...
evlilik danışmanına gitme konusu gündeme geldi fakat bazı nedenlerle gündemden çıkarıldı.
ikimizin de öfke kontrolü konusunda eğitime ihtiyacımız olduğu sonucuna vardık.
birbirimizle güven ve sevgi konusunda sorun yaşadığımız sonucuna vardık ve bunun zaman içinde meydana gelmiş birçok olayla ilgili olduğunu kabul ettik.

sonuç olarak:
son 2 yıldır kendisinde gördüğüm iyi yöndeki değişme çabalarını da dikkate alarak -bu son olay olmasaydı 2 yıldır gayet iyi gidiyordu- ve kendisinin yoğun ısrarları sonunda bir kere daha ve ciddi çaba göstererek denemeye, bu evliliğe son bir şans daha vermeye karar verdik.

bunları yaşadığımız için, kv ye , çocuklarıma, komşulara rezil olduğumuz için, evliliğimizi bitirme kararını tartışacak noktaya geldiğimiz için bir de bu süreçte diyetimi bozduğum için çokkkk çokkk çok üzgünüm

yanımda olduğunuz ve güzel fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok çok çok teşekkür ederim... iyi ki varsınız canım arkadaşlarım. keşke sizlerle fiziksel ortamda da görüşebilsem ve sizleri güzel ikramlar, çaylar, kahveler ile ağırlayabilsem, bunu gerçekten çok isterim inşallah bir gün o da olur

şimdilik bununla yetinmek zorundayım. sizlere kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum sağ olun var olun

Canım benim..

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bir daha hiçbir sorun yaşamazsınız.

Sorunlarin çözülmesine sevindim hakkinizda hayırlısı olsun canim

Ankaradayim ben belki bir gun görüşürüz

Hakkınızda hangisi hayırısı olacaksa o olsun,şu verilen son şansıda eşin iyi değerlendirsin derim..
Ne zaman konuşmak stersen bizler her zaman buradayız..
Hadi git gel abla oturdukca hic gidesin gelmez
Git diyon demi gidieyim bencede kalacam yoksa hadi kaçtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…