O kokuyla büyümek lazimdi işte canimYaaa kızlar ben hep diyorum Adanalı olmak bir ayracalıktır
Annemde bugün mutfakta paça pişiyor ben gidip gelip kokladım ne kadar sevdiğimi siz düşünün
Bende yiyememKokusundan yiyemem ki canim kokusu agir geliyor bana
Iskembe pistigi zaman ayni masaya bile oturamıyorum
iyidir inşallah bilmiyorumnasi gidiyor orticim
bence deHiç gerek yok.
Taze soğanın acısı da pek fena olur burundan gelirMenüşkoo
Sabah 10.00
Bitter çikolatalı yulaf var
Sabah 11-12.30
Çavdar ekmeğine sandviç
İçinde peynir hindi füme
Marul acı biber maydanoz vardı
3 teneffus boyunca yedim
Akşam 16.00
Fırında tavuk patates
Bulgur pilavı
İki kornişon turşu
İki dal taze soğan
O taze soganlarin acısı ağzımdan gitsin diye bir frambuazli Dido
Bence gayet güzel menü canım. Kaçamak az ve öğle saatlerinde yapılmış.. zamanla onu da bırakırsınGelelim bugunun menüsüne
Sabah 7.30 nescafe
10.45
Mantarli, kaşarlı,peynirli omlet(2 yumurtayla)
1 çk findik ezmesi
Salatalık
5 zeytin
Kiraz sapı çayı
14.00
Yarim kase şehriye çorbası
15.30
Çay, 3 küçük browni
19.00
1 servis kaşığı mantar tavuk sote
4 köfte
Yarim kase Yoğurt
Akşam kahve ya da bitki cayi icerim.
Su belirsiz
Canım çocuğun kaç yaşında boyu kilosu nasıl?Valla iki gundur bende agzini zorla aciyorum yarin arsstirmaya gidecegiz gelisim geriligi icin . Asmden aile oykusunu aldim 12 aya kadar hersey normal minyon ama ilerleme var 12den sonra ciddi dusus . Buyugu saldim artik illa ki acikinca istiyor napiyim
Ne yedin kiz sen hani yemek
Afiyet olsun canim
Iki dal sogana 1 dido mu kiz 1 isirik olsaydi bari
Geçenlerde ilk defa ölçü almaya çalıştım ama not etmemişim. Sadece bacağı hatırlıyorum en kalın yeri ölçmüştüm 54 tüoo ortim cosmussun ya
olcu alsana bir ara
Puding yaptim yiyorum
çantamda antep fıstıklı kare çikolata var. kışkırtmayın beniEvde yok Dido yiyeyim ben.
Cumayi beklesin o cikolataçantamda antep fıstıklı kare çikolata var. kışkırtmayın beni
Benim de 54Taze soğanın acısı da pek fena olur burundan gelir
Bence gayet güzel menü canım. Kaçamak az ve öğle saatlerinde yapılmış.. zamanla onu da bırakırsın
Canım çocuğun kaç yaşında boyu kilosu nasıl?
Geçenlerde ilk defa ölçü almaya çalıştım ama not etmemişim. Sadece bacağı hatırlıyorum en kalın yeri ölçmüştüm 54 tü
Cantana nasıl girdi o?çantamda antep fıstıklı kare çikolata var. kışkırtmayın beni
Memnun musun?Benim de 54
Benim boyuma 54 gayet ince duruyor. Ben de göbekten memnun değilim.Memnun musun?
Ben göbek ve simitler hariç memnunum
bilmem biri düşürdü herhalde. haberim yokCantana nasıl girdi o?
Memnun musun?
Ben göbek ve simitler hariç memnunum
50 li kilolarda göbek, simit mi olur yaaBenim boyuma 54 gayet ince duruyor. Ben de göbekten memnun değilim.
Boyun kaç?Benim boyuma 54 gayet ince duruyor. Ben de göbekten memnun değilim.
Bende resmen adanalı ruhu varYaaa kızlar ben hep diyorum Adanalı olmak bir ayracalıktır
Annemde bugün mutfakta paça pişiyor ben gidip gelip kokladım ne kadar sevdiğimi siz düşünün
mis missssAfiyet olsun. Ohh misss gibi.Eki Görüntüle 2986234
Taze soğanın acısı da pek fena olur burundan gelir
Bence gayet güzel menü canım. Kaçamak az ve öğle saatlerinde yapılmış.. zamanla onu da bırakırsın
Canım çocuğun kaç yaşında boyu kilosu nasıl?
Geçenlerde ilk defa ölçü almaya çalıştım ama not etmemişim. Sadece bacağı hatırlıyorum en kalın yeri ölçmüştüm 54 tü
gayet ince kızlar benimde öyle.Benim de 54
Oluyor canım ya. Kilo verdikçe kol sırt gitti ama göbek ve simit zor gidiyor ben de50 li kilolarda göbek, simit mi olur yaa
Bel ve göbeği açken mi ölçmek gerek.. şu an benim baya şişBende resmen adanalı ruhu var
kelle paça sirdan bayilirim
Sabah ciğer yediğim oluyor
mis missss
gayet ince kızlar benimde öyle.
Bel Göbek ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?