cumaya kadar menülerine ve spora dikkat edersen rahatlıkla verirsinUmarım bu hafta hedefime ulaşırım1 kilo vermek hedefimdi bakalım ne olacak
Spor yok kuzum sadece adımları tamamlıyorum bu hafta temizlik yapıyorum bol bolcumaya kadar menülerine ve spora dikkat edersen rahatlıkla verirsin
Hoşgeldin canım zamanla daha da düzene girer menülerin. İlk bebeğin mi ?Bugünkü Menüm
12.30 : 1karisik tost
1 bardak soğuk çay
18.00: 1 patatesli çörek
2 bardak ayran
Aslında utandım şu an bu menüyü buraya yazmayaAma bugün aşı günümüzdü, ondan ne varsa atıştırdım. Yarın daha iyi olacaktır
Ortim sakın kışkırmayemicem ama beni kışkırtıyorlar
Baklava mi? Ben açım kim baklava yedi?Afiyet olsun canim
Baklava mi gördüm menüde birde cikolata yicem diyorsun
Önceki doğumlarda bnm hiç yoktu ama 3. Doğumda bnm de öyle olduBoyun kaç?
Benim sezaryen göbegimle başım dertte. Dikiş altı ve üstü iki ayrı katman olarak kaldı
1 70 canım. Ben doğum yapmadım.Boyun kaç?
Benim sezaryen göbegimle başım dertte. Dikiş altı ve üstü iki ayrı katman olarak kaldı
inicez tatlım merak etmeOrtim sakın kışkırmatut kendini 85in altına bir insem ne iyi olur
Yememi Allah bile istemiyor. İşte bu avucumun ucunda, nefes kadar yakın ama yemiyorum diye çikonun fotosunu çekip atacaktım. Çektim zannettim bir baktım yeri çekmişim
Yok, ama eskisi gibi açlığa tahammül edemiyorum, eller ayaklar titremeye başlıyor, midem yapışıyor. Gizli şeker vardır belki (annemde yeni çıktı).Seker hastaligin mi var canim
O ilk günler oluyor çünkü elimiz ağzımıza yakın sürekli araştırdığınız için birden öğün araları ve akşamları boş kalınca şeker düşüyor 10 güne hiç bisey olmaz oluyor şeker dengeleniyorYok, ama eskisi gibi açlığa tahammül edemiyorum, eller ayaklar titremeye başlıyor, midem yapışıyor. Gizli şeker vardır belki (annemde yeni çıktı).
Ramazan'in ilk günleri ile ortasindaki halimiz gibi deseneO ilk günler oluyor çünkü elimiz ağzımıza yakın sürekli araştırdığınız için birden öğün araları ve akşamları boş kalınca şeker düşüyor 10 güne hiç bisey olmaz oluyor şeker dengeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?