AynenRamazan'in ilk günleri ile ortasindaki halimiz gibi desene
bende de başlangıç çıktı. tahlil yaptır canım. HBA1C değerim normalin üstünde çıktı. haftaya kontrole gideceğim.Yok, ama eskisi gibi açlığa tahammül edemiyorum, eller ayaklar titremeye başlıyor, midem yapışıyor. Gizli şeker vardır belki (annemde yeni çıktı).
var canım. perşembe ve cuma yok.Cordelia
Zipzip-
K KarlarKralicesi
Yeni kaptanı doğru etiketledim mi
Yarın yürüyüş var mı kaptanlarım
Evet kilo alınca dikiş yerin içerde göbek katmanları dışarıda kalıyorÖnceki doğumlarda bnm hiç yoktu ama 3. Doğumda bnm de öyle oldu
Zayifken daha iyi duruyor yine de kilo alınca fena görünüyor
Boyun maşallah çok iyi. Benim 1631 70 canım. Ben doğum yapmadım.
Güldüm kız evet ilk kez oldu bende de hiç öyle dikişim içeri doğru çekmezdi şimdi üst karnım hiç yok ama alt göbek var böyle büyük değil göbek deliğinin aşağısında biraz göbek varEvet kilo alınca dikiş yerin içerde göbek katmanları dışarıda kalıyor
Boyun maşallah çok iyi. Benim 163
Tahlil hep yaptiriyorum da normal çıkıyor her sey. Hba1c'ye de baktirdim. Doktorlar gülecek artık halime, nasıl seker hastası olmam der gibi bakiyorum hepbende de başlangıç çıktı. tahlil yaptır canım. HBA1C değerim normalin üstünde çıktı. haftaya kontrole gideceğim.
Yürümezsek (-) mi alıyoruzvar canım. perşembe ve cuma yok.
Etiketleri doğru. Evet yarın son gün. Yürüyüş için.Cordelia
Zipzip-
K KarlarKralicesi
Hayir eksi almıyorsun. Mavi takım spor yarışını kaybedebiliyorYürümezsek (-) mi alıyoruz
Son kez yürüyüm bariHayir eksi almıyorsun. Mavi takım spor yarışını kaybedebiliyor
Eğer imkanın varsa.Son kez yürüyüm bari
takım spor puanını düşürüyor.Yürümezsek (-) mi alıyoruz
Var canm.Cordelia
Zipzip-
K KarlarKralicesi
Benim çok şükür kalca bacak sıkıntım yok. Kiloyu üst bedene alırım hepGüldüm kız evet ilk kez oldu bende de hiç öyle dikişim içeri doğru çekmezdi şimdi üst karnım hiç yok ama alt göbek var böyle büyük değil göbek deliğinin aşağısında biraz göbek var
Mekik falan istiyor
Aslında bnm kilo belde karında birikmiyor popoda daha cok
ekmekleri neden dilim olarak yazmıyorsun11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18
Aaa ben seni de 1.65 saniyodum. Sen dal gibisin ya biz niye eşleştik bacım??1 70 canım. Ben doğum yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?