Kalça büyük olunca güzel de bacak kalın olduğu için sevmiyorum ben deBenim çok şükür kalca bacak sıkıntım yok. Kiloyu üst bedene alırım hep
Ben de belim ince olduğu için seviniyorumBenim çok şükür kalca bacak sıkıntım yok. Kiloyu üst bedene alırım hep
Bnm dikkat çekecek fark olmuyor yarim beden ancak oynuyor üst taraf im geniş olsun istemezdim zaten karin sırt kilolu olması daha zor bnm bacaklar kalın değil popo kısmında biraz varKalça büyük olunca güzel de bacak kalın olduğu için sevmiyorum ben de
Taze soğanın acısı da pek fena olur burundan gelir
Bence gayet güzel menü canım. Kaçamak az ve öğle saatlerinde yapılmış.. zamanla onu da bırakırsın
Canım çocuğun kaç yaşında boyu kilosu nasıl?
Geçenlerde ilk defa ölçü almaya çalıştım ama not etmemişim. Sadece bacağı hatırlıyorum en kalın yeri ölçmüştüm 54 tü
18.5 aylik canim 9.150 g 75 cmTaze soğanın acısı da pek fena olur burundan gelir
Bence gayet güzel menü canım. Kaçamak az ve öğle saatlerinde yapılmış.. zamanla onu da bırakırsın
Canım çocuğun kaç yaşında boyu kilosu nasıl?
Geçenlerde ilk defa ölçü almaya çalıştım ama not etmemişim. Sadece bacağı hatırlıyorum en kalın yeri ölçmüştüm 54 tü
Benim de alt karin ve popo, basen torpuledik mi gerisinde sorun yokBenim meme ve kalça büyük, bel incedir. Basenim var bacaklarım bir beden daha ince olsa iyi olacak. Geri kalan yerlerimle sıkıntı yok
Üst tarafin kilolu olması ile alt tarafın kilolu olması çok fark ediyor. Üst taraf kilolu olunca daha iri gözüküyorsun ister istemez offff inşallah hepimiz istediğimiz vücuda kavuşuruzBnm dikkat çekecek fark olmuyor yarim beden ancak oynuyor üst taraf im geniş olsun istemezdim zaten karin sırt kilolu olması daha zor bnm bacaklar kalın değil popo kısmında biraz var
Kalça büyük olunca güzel de bacak kalın olduğu için sevmiyorum ben de
Ben de belim ince olduğu için seviniyorum
Benim göğüslerde hep büyüktü. Bi de emzirme kilo verme derken sarkma çok oldu..Benim meme ve kalça büyük, bel incedir. Basenim var bacaklarım bir beden daha ince olsa iyi olacak. Geri kalan yerlerimle sıkıntı yok
Benim memeler de küçüktü sonra hoooop taktırdım silikonu :))Benim de alt karin ve popo, basen torpuledik mi gerisinde sorun yokmemelerde kucuk
Benim kızımda 31 aylık 11 kilo.. aylardir nerdeyse hiç kilo almıyor. Anne karnında zaten hep haftasi geriydi gelişme geriliği var diye 37 haftada doğum yaptım 2600 doğdu. Sonrasında da kilo hep dert oldu. İştahı da gitgide azaldı18.5 aylik canim 9.150 g 75 cm
1 sefer karaciğer temizliği yaptim, sonra bıraktımHayırlı olsun canımkonuyu bilmediğimden neden taşınıyorsun diye sorabilir miyim?
Ayy bu şey değil ben
İksir mi içiyorsun canım. Bende apayı 1 ay kadar yapmıştım. Faydasınıda gördüm gerçekten fakat o vakit bebeğim 1 yaşındaydı ve emziriyordum sütüm azaldığı için bırakmıştım. 58-57 kilolara düşünce tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse .
Nasıl şimdi yumuşak oluyor mu içinde bisey olduğu hissi zamanla geçiyor mu yoksa hep implant olmasının tedirginliği kalıyor muBenim memeler de küçüktü sonra hoooop taktırdım silikonu :))
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinesağolun kızlar merak etmişsiniz doktora gittim midemi üşütmüşüm ilaç başladık bugün daha iyi gibiyim
Benimki 1800 gram doğdu kızBenim kızımda 31 aylık 11 kilo.. aylardir nerdeyse hiç kilo almıyor. Anne karnında zaten hep haftasi geriydi gelişme geriliği var diye 37 haftada doğum yaptım 2600 doğdu. Sonrasında da kilo hep dert oldu. İştahı da gitgide azaldı
Boyu kaç canimBenim kızımda 31 aylık 11 kilo.. aylardir nerdeyse hiç kilo almıyor. Anne karnında zaten hep haftasi geriydi gelişme geriliği var diye 37 haftada doğum yaptım 2600 doğdu. Sonrasında da kilo hep dert oldu. İştahı da gitgide azaldı
Yani doktor bana demişti ki ne çok sert olacak ne de cıvık olacak. Dediği gibi de oldu. Bende tedirginlik yok canım sanki hep böyleymiş gibiNasıl şimdi yumuşak oluyor mu içinde bisey olduğu hissi zamanla geçiyor mu yoksa hep implant olmasının tedirginliği kalıyor mu
Aa senin ki daha da minnacık doğmuş. İştahı nasıl herhangi bir rahatsızlığı var miBenimki 1800 gram doğdu kızşimdi 8 yaşında 20 kilo vallahi takma hiç
Hiç bilmiyorum canim 90in üstüdür herhalde. Şimdi colyak olduğu anlaşıldı. Glütensiz diyet yapıyor inşallah gelişme olurBoyu kaç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?