Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kalça büyük olunca güzel de bacak kalın olduğu için sevmiyorum ben de
Bnm dikkat çekecek fark olmuyor yarim beden ancak oynuyor üst taraf im geniş olsun istemezdim zaten karin sırt kilolu olması daha zor bnm bacaklar kalın değil popo kısmında biraz var

18.5 aylik canim 9.150 g 75 cm

Bnm dikkat çekecek fark olmuyor yarim beden ancak oynuyor üst taraf im geniş olsun istemezdim zaten karin sırt kilolu olması daha zor bnm bacaklar kalın değil popo kısmında biraz var
Üst tarafin kilolu olması ile alt tarafın kilolu olması çok fark ediyor. Üst taraf kilolu olunca daha iri gözüküyorsun ister istemez offff inşallah hepimiz istediğimiz vücuda kavuşuruz

18.5 aylik canim 9.150 g 75 cm
Benim kızımda 31 aylık 11 kilo.. aylardir nerdeyse hiç kilo almıyor. Anne karnında zaten hep haftasi geriydi gelişme geriliği var diye 37 haftada doğum yaptım 2600 doğdu. Sonrasında da kilo hep dert oldu. İştahı da gitgide azaldı

1 sefer karaciğer temizliği yaptim, sonra bıraktım
2 sefer tekrar niyetlendim, elimde olmadan bıraktım.
2 şişe iksir aldım ama daha kullanmaya başlamadım.
Şimdiki içtiğim değişik toz bir karışım.
Kullanıp fayda görenler olmuş, oğlumda denemek için aldı, içtiği zamanlar iştah kesti.
Devamlı ve düzenli içermediği için kilosunda fazla değişiklik olmadı.
Tekrar yeni paket alınca ondan bende deneyim dedim, gerçekten iştah mı kesiyor yoksa beynime tam yerleştirdim diye mi yemek istemedim bilmiyorum. Deneyip göreceğiz

Benimki 1800 gram doğdu kız şimdi 8 yaşında 20 kilo vallahi takma hiç

Nasıl şimdi yumuşak oluyor mu içinde bisey olduğu hissi zamanla geçiyor mu yoksa hep implant olmasının tedirginliği kalıyor mu
Yani doktor bana demişti ki ne çok sert olacak ne de cıvık olacak. Dediği gibi de oldu. Bende tedirginlik yok canım sanki hep böyleymiş gibi

Benimki 1800 gram doğdu kız şimdi 8 yaşında 20 kilo vallahi takma hiç
Aa senin ki daha da minnacık doğmuş. İştahı nasıl herhangi bir rahatsızlığı var mi
Hiç bilmiyorum canim 90in üstüdür herhalde. Şimdi colyak olduğu anlaşıldı. Glütensiz diyet yapıyor inşallah gelişme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…