- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
40+3 de dogdu 2650 2600 le ciktik. Anne karninda da cok zor aldi. Gebelikte ben 1kg dogdugum icin , oglum 2850 dogdugu icin genetik dediler ama dogunca her testi yapildi sorun cikmadi (kalpte damar kalinligi vardi takip.edildi oda normale dondu) . 8 aya kadar cok istahliydi Allahim diyordum ne guzelmis yemek yiyen kasiga hayir demeyen cocuk. Ama uzun surmedi . Sizde takip nasil ilerljyor canim . Bize b12, demir, multivitamin 2 ay kullandik sadece 150g aldi ve 1 cm uzadiBenim kızımda 31 aylık 11 kilo.. aylardir nerdeyse hiç kilo almıyor. Anne karnında zaten hep haftasi geriydi gelişme geriliği var diye 37 haftada doğum yaptım 2600 doğdu. Sonrasında da kilo hep dert oldu. İştahı da gitgide azaldı
İştahsız canım ya doğduğundan beri. Bu yüzden ikinci çocuğu yapmadım beni öyle bezdirdi. Şimdi diyorum ki keşke o kadar kafaya takmasaydim.Aa senin ki daha da minnacık doğmuş. İştahı nasıl herhangi bir rahatsızlığı var mi
Hiç bilmiyorum canim 90in üstüdür herhalde. Şimdi colyak olduğu anlaşıldı. Glütensiz diyet yapıyor inşallah gelişme olur
Bende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diyeBenim memeler de küçüktü sonra hoooop taktırdım silikonu :))
Aslında bu yaşta diyet onerilmiyordu yanlış mi biliyorum çocuk büyütmek çok zor hergünü ayrı bir uğraşAa senin ki daha da minnacık doğmuş. İştahı nasıl herhangi bir rahatsızlığı var mi
Hiç bilmiyorum canim 90in üstüdür herhalde. Şimdi colyak olduğu anlaşıldı. Glütensiz diyet yapıyor inşallah gelişme olur
Bişey olmaaaaaaaz eger aklında varsa hiç erteleme emzirmeden sonra yaptır.Bende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diyeama ben cesaret edemem ya sezeryan korkusuna ikinciyi yapmaya hic niyetim yoktu mesela cok zordu benim icin
Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlikBenimki 1800 gram doğdu kızşimdi 8 yaşında 20 kilo vallahi takma hiç
Evet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlik
Egzamasi var mi canim . Karin siskinligi vs . Bizde yeni bir egzama peydah oldu elinin ustunde ama karin siskjnligi vs yokAa senin ki daha da minnacık doğmuş. İştahı nasıl herhangi bir rahatsızlığı var mi
Insanlar niye dalga geciyor ya oda ayri manyaklik baska isleri mi yok hayret birsey. Ben oglumu kucuk kaldi saniyordum okul basladi meger daha zayif ve kisalar varmisEvet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.
Canım Allah dermansız dert vermesin hep huzurlu sağlıklı olsunlar inşallah
Neyle dalga geçiyorlar kız dönsün de kendileriyle dalga geçsinler Allah sağlık versin herkes nelerle uğraşıyor herkese de iyilik versinEvet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.
Canım Allah dermansız dert vermesin hep huzurlu sağlıklı olsunlar inşallah
Dezenfektandan oluyor kontak dermatit mevsimsel de olabiliyorEgzamasi var mi canim . Karin siskinligi vs . Bizde yeni bir egzama peydah oldu elinin ustunde ama karin siskjnligi vs yok
Insanlar niye dalga geciyor ya oda ayri manyaklik baska isleri mi yok hayret birsey. Ben oglumu kucuk kaldi saniyordum okul basladi meger daha zayif ve kisalar varmis
İnsanlar sanıyor ki kilolu olana kilolusun demek ayıp ama zayıf olana istediğin kadar saydirabilirsin. O da ayıp, oğlum üzülüp duruyor hakikaten çok zayıf ama çok şükür bugününe ne yapalımNeyle dalga geçiyorlar kız dönsün de kendileriyle dalga geçsinler Allah sağlık versin herkes nelerle uğraşıyor herkese de iyilik versin
Ben seni seçtim.Aaa ben seni de 1.65 saniyodum. Sen dal gibisin ya biz niye eşleştik bacım??
aynen öyleÜst tarafin kilolu olması ile alt tarafın kilolu olması çok fark ediyor. Üst taraf kilolu olunca daha iri gözüküyorsun ister istemez offff inşallah hepimiz istediğimiz vücuda kavuşuruz
ciddi miBenim memeler de küçüktü sonra hoooop taktırdım silikonu :))
bence ikinciyi yap. kardeşi olur. yaşın genç daha.İştahsız canım ya doğduğundan beri. Bu yüzden ikinci çocuğu yapmadım beni öyle bezdirdi. Şimdi diyorum ki keşke o kadar kafaya takmasaydim.
Bir rahatsızlığı yok canım çok şükür ama aşırı zayıf ve her önüne gelen laf ediyor
Dezenfektan kullanmiyorum canim 18 aylik daha kimyasalla temasi cok az . Ellerini bile cok yagli.olmadigi.surece sadece ilik suyla yikarim aksi halde de bebek sampuaniyla. Boya kalemleri yenilebilir olanlardan . Aklima acaba colyak mi diye gelmedi degil bakalim ne cikacakDezenfektandan oluyor kontak dermatit mevsimsel de olabiliyor
Soyle.sende ayip birsey kocaman insanlar cocugu uzuyorİnsanlar sanıyor ki kilolu olana kilolusun demek ayıp ama zayıf olana istediğin kadar saydirabilirsin. O da ayıp, oğlum üzülüp duruyor hakikaten çok zayıf ama çok şükür bugününe ne yapalım
Bende severim mersinliyim neticedeYaaa kızlar ben hep diyorum Adanalı olmak bir ayracalıktır
Annemde bugün mutfakta paça pişiyor ben gidip gelip kokladım ne kadar sevdiğimi siz düşünün
Hahahaha kendin için iyi bişey yaptın ama belli de olmaz ben de vercem kilo bananeBen seni seçtim.
bence ikinciyi yap. kardeşi olur. yaşın genç daha.
Ya millet işte zayifa zayıf diyince kiracagini düşünmüyor. Çocuğum artık cevabı veriyor ama zayıf görünebilirim ama çok güçlüyüm diyorDezenfektan kullanmiyorum canim 18 aylik daha kimyasalla temasi cok az . Ellerini bile cok yagli.olmadigi.surece sadece ilik suyla yikarim aksi halde de bebek sampuaniyla. Boya kalemleri yenilebilir olanlardan . Aklima acaba colyak mi diye gelmedi degil bakalim ne cikacak
Soyle.sende ayip birsey kocaman insanlar cocugu uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?