Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

40+3 de dogdu 2650 2600 le ciktik. Anne karninda da cok zor aldi. Gebelikte ben 1kg dogdugum icin , oglum 2850 dogdugu icin genetik dediler ama dogunca her testi yapildi sorun cikmadi (kalpte damar kalinligi vardi takip.edildi oda normale dondu) . 8 aya kadar cok istahliydi Allahim diyordum ne guzelmis yemek yiyen kasiga hayir demeyen cocuk. Ama uzun surmedi . Sizde takip nasil ilerljyor canim . Bize b12, demir, multivitamin 2 ay kullandik sadece 150g aldi ve 1 cm uzadi

İştahsız canım ya doğduğundan beri. Bu yüzden ikinci çocuğu yapmadım beni öyle bezdirdi. Şimdi diyorum ki keşke o kadar kafaya takmasaydim.

Bir rahatsızlığı yok canım çok şükür ama aşırı zayıf ve her önüne gelen laf ediyor

Benim memeler de küçüktü sonra hoooop taktırdım silikonu :))
Bende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diye ama ben cesaret edemem ya sezeryan korkusuna ikinciyi yapmaya hic niyetim yoktu mesela cok zordu benim icin

Aslında bu yaşta diyet onerilmiyordu yanlış mi biliyorum çocuk büyütmek çok zor hergünü ayrı bir uğraş

Bende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diye ama ben cesaret edemem ya sezeryan korkusuna ikinciyi yapmaya hic niyetim yoktu mesela cok zordu benim icin
Bişey olmaaaaaaaz eger aklında varsa hiç erteleme emzirmeden sonra yaptır.

Benimki 1800 gram doğdu kız şimdi 8 yaşında 20 kilo vallahi takma hiç
Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlik

Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlik
Evet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.

Canım Allah dermansız dert vermesin hep huzurlu sağlıklı olsunlar inşallah

Egzamasi var mi canim . Karin siskinligi vs . Bizde yeni bir egzama peydah oldu elinin ustunde ama karin siskjnligi vs yok

Evet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.

Insanlar niye dalga geciyor ya oda ayri manyaklik baska isleri mi yok hayret birsey. Ben oglumu kucuk kaldi saniyordum okul basladi meger daha zayif ve kisalar varmis

Neyle dalga geçiyorlar kız dönsün de kendileriyle dalga geçsinler Allah sağlık versin herkes nelerle uğraşıyor herkese de iyilik versin

İyi geceler
9 bucuk da peynir zeytin yumurta haşlama 2 kupa çay 2 dilim ekmek
Ara muz havuç
Akşam 17 de bir küçük tabak makarna bol yeşil salata
Akşam 19 da bir kupa yeşil çay
2 litre su
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi

Eklentiler

• Screenshot_20220111-225637~2.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 27
Insanlar niye dalga geciyor ya oda ayri manyaklik baska isleri mi yok hayret birsey. Ben oglumu kucuk kaldi saniyordum okul basladi meger daha zayif ve kisalar varmis

Neyle dalga geçiyorlar kız dönsün de kendileriyle dalga geçsinler Allah sağlık versin herkes nelerle uğraşıyor herkese de iyilik versin
İnsanlar sanıyor ki kilolu olana kilolusun demek ayıp ama zayıf olana istediğin kadar saydirabilirsin. O da ayıp, oğlum üzülüp duruyor hakikaten çok zayıf ama çok şükür bugününe ne yapalım

bence ikinciyi yap. kardeşi olur. yaşın genç daha.

Dezenfektandan oluyor kontak dermatit mevsimsel de olabiliyor
Dezenfektan kullanmiyorum canim 18 aylik daha kimyasalla temasi cok az . Ellerini bile cok yagli.olmadigi.surece sadece ilik suyla yikarim aksi halde de bebek sampuaniyla. Boya kalemleri yenilebilir olanlardan . Aklima acaba colyak mi diye gelmedi degil bakalim ne cikacak
İnsanlar sanıyor ki kilolu olana kilolusun demek ayıp ama zayıf olana istediğin kadar saydirabilirsin. O da ayıp, oğlum üzülüp duruyor hakikaten çok zayıf ama çok şükür bugününe ne yapalım
Soyle.sende ayip birsey kocaman insanlar cocugu uzuyor

Ben seni seçtim.
Hahahaha kendin için iyi bişey yaptın ama belli de olmaz ben de vercem kilo banane
bence ikinciyi yap. kardeşi olur. yaşın genç daha.
Allah bilir tabi büyük konuşmuyorum ama kesinlikle niyetim yok şimdilik canımcım
Ya millet işte zayifa zayıf diyince kiracagini düşünmüyor. Çocuğum artık cevabı veriyor ama zayıf görünebilirim ama çok güçlüyüm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…