Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin kizlar herkese mutlu saglikli gunler
Gunaydin canim
Turk kahvesi sekersiz iciliyor canim ama Hindistan cevizi yağı eklenince ne olur bilmiyorum acikcasi

Bugün son mu capon aç kalma seruveniniz
Grip gibi bir şeyim canım. Bugün son ama sanırım iyileşmem için çorba içmem lazim. Yazılı yapmadığım raporlu öğrenciler var onlar için ayakta kalmak zorundayım. Tabi bir de önümde 8000 adım var. kara kara düşünüyorum şu an ..

geçmiş olsun abla dikkat et kendine. aslında böyle salgınların olduğu zamanlarda özel diyetler detokslar yapmak çok sağlıklı olmuyor evet aç kalmıyorsun ama vücudun sıcacık bir çorbaya 1 dilim ekmeğe de ihtiyacı var

Haklısın bitanem. Çok teşekkür ederim iyi dileğin ićin. Senin yazdıklarını ben de başkasına söylerdim. Sağlıklı değil bu şekilde. Bu kadar dayanabildim.

abla bisver detoksu iç bir kase sıcak çorba yanına 1 dilim ekmek . geçmiş olsun

Bişey olmaz bence yağdan sadece 1 çay kaşığı katııyor kahveye,amaç yağın yakılması zaten.
Gunaydin canim

Turk kahvesi sekersiz iciliyor canim ama Hindistan cevizi yağı eklenince ne olur bilmiyorum acikcasi
Bişey olmaz bencede yağ yakımı var onda.
Bence de icilmez gibi geldi en iyisi tarcinli iceyim h cevizi kalsin garanti olsun.
Cok yavas kilo veriyorum belki aralikli orucla hizlanir
Burada amaç h.cevizi yağının yağ yakması zaten.

Ablacım bunu bende biliyorum
Arkadaşım da yaşadı
9 sene evli kaldı
2. Ye Hamileyken dayak yedi annesinin evine gitti stresten erken dogum yaptı sonra cpcuklar babasiz yaşamasın diye geri döndü sonra kayınpederi vefat etti kaynanasını evine aldı asıl ordan başladı kavga dayak şiddet hepsi vardi sonra dayanamadı terk etti evi adam geri döndürmeye çalıştı kaç defa öldürürüm dedi korumaya aldı savcılıga çok şikayet etti tel konuşmaları delil topladı bi sürü
Ben daha 2. Hamileyken dönme dedim yine yaşarsin dedim dinlemedi bide en yakım dostum affetme dedim yaşadıklarına sahidim abla agladıgına da benim kocam böle yaşatsa bana dönmezdim annemler arkamda sağolsun
Bi kere dayak yedi mi hep yersin aynı yaşarsin karar senin eceboce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…