Gunaydin canimGunaydin kizlar herkese mutlu saglikli gunler
Turk kahvesi sekersiz iciliyor canim ama Hindistan cevizi yağı eklenince ne olur bilmiyorum acikcasiKizlar bir sey soracagim. Ben bugun aralikli oruca basladim.
Ama merak ettigim bir sey var.
HanimKelesimiGetir
Ablanin tavsiye ettigi hindistan cevizi yagli tarcinli turk kahvesi icebilir miyim sabah. Ilk ogunum 12 de olacak ama simdi icsem leptin bozulur mu
Grip gibi bir şeyim canım. Bugün son ama sanırım iyileşmem için çorba içmem lazim. Yazılı yapmadığım raporlu öğrenciler var onlar için ayakta kalmak zorundayım. Tabi bir de önümde 8000 adım var.Bugün son mu capon aç kalma seruveniniz
Tokluk süresini uzatıyor elifim.Gunaydin canim
Turk kahvesi sekersiz iciliyor canim ama Hindistan cevizi yağı eklenince ne olur bilmiyorum acikcasi
geçmiş olsun abla dikkat et kendine. aslında böyle salgınların olduğu zamanlarda özel diyetler detokslar yapmak çok sağlıklı olmuyor evet aç kalmıyorsun ama vücudun sıcacık bir çorbaya 1 dilim ekmeğe de ihtiyacı varGrip gibi bir şeyim canım. Bugün son ama sanırım iyileşmem için çorba içmem lazim. Yazılı yapmadığım raporlu öğrenciler var onlar için ayakta kalmak zorundayım. Tabi bir de önümde 8000 adım var.kara kara düşünüyorum şu an ..
Bence de icilmez gibi geldi en iyisi tarcinli iceyim h cevizi kalsin garanti olsun.Gunaydin canim
Turk kahvesi sekersiz iciliyor canim ama Hindistan cevizi yağı eklenince ne olur bilmiyorum acikcasi
Haklısın bitanem. Çok teşekkür ederim iyi dileğin ićin.geçmiş olsun abla dikkat et kendine. aslında böyle salgınların olduğu zamanlarda özel diyetler detokslar yapmak çok sağlıklı olmuyor evet aç kalmıyorsun ama vücudun sıcacık bir çorbaya 1 dilim ekmeğe de ihtiyacı var
Güzel baloncuğum
götürecektim dışarıya gittim geldim yahi ondan gotiremedim
abla bisver detoksu iç bir kase sıcak çorba yanına 1 dilim ekmek . geçmiş olsunGrip gibi bir şeyim canım. Bugün son ama sanırım iyileşmem için çorba içmem lazim. Yazılı yapmadığım raporlu öğrenciler var onlar için ayakta kalmak zorundayım. Tabi bir de önümde 8000 adım var.kara kara düşünüyorum şu an ..
Bişey olmaz bence yağdan sadece 1 çay kaşığı katııyor kahveye,amaç yağın yakılması zaten.Kizlar bir sey soracagim. Ben bugun aralikli oruca basladim.
Ama merak ettigim bir sey var.
HanimKelesimiGetir
Ablanin tavsiye ettigi hindistan cevizi yagli tarcinli turk kahvesi icebilir miyim sabah. Ilk ogunum 12 de olacak ama simdi icsem leptin bozulur mu
Bişey olmaz bencede yağ yakımı var onda.Gunaydin canim
Burada amaç h.cevizi yağının yağ yakması zaten.Bence de icilmez gibi geldi en iyisi tarcinli iceyim h cevizi kalsin garanti olsun.
Cok yavas kilo veriyorum belki aralikli orucla hizlanir
8000 adim atarsin evde tamamlarsin zorlama canimBurda kar yagiyır ve nasıl yürücem bilmiyom buz gibi
Ablacım bunu bende biliyorumBuyüzden ailenin devreye girmesi lazım,önemli olan senin bu evliliği isteyip istemediğin.
İstemiyorsan kaç tane çocuk olursa olsun bitirebilirsin,yok ben yapamam çocuklarım var dersende aynı sıkıntılar mutlaka yaşanır.
Burada bdv konularında bile çocuğum için katlanıyorum durumları var.
Çok üzüldüm bunalrı yaşadığına hiç bir kadın bunu hak etmiyor,bizler evlatlarımızı eşlerinden şiddet görsün diye evlendirmiyoruz.
Ben olsam senin yerinde aileme anlatırım durumu.
Benim kızımda evli allah saklasın o yaşasa böyle birşeyi o adamın ağzını burnunu kırardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?