Teşekkür ederim bitanemabla bisver detoksu iç bir kase sıcak çorba yanına 1 dilim ekmek . geçmiş olsun
Kötüyüm demek yakışmıyormuş.Cordelia Nasil oldun canım iyilesebildin mi
Ağrın var mıKötüyüm demek yakışmıyormuş.İyiyim diyeyim iyi olayım. Şimdi ilaç içtim. İnşallah biraz iyi gelir. Sağol canım.
Çok geçmiş olsun canım. Çorba iç. Normal diyet yap. Sebze yemeği ye. Portakal ye.canim kendine bak. 1 kilo eksisin en fazla sabit kalır.Grip gibi bir şeyim canım. Bugün son ama sanırım iyileşmem için çorba içmem lazim. Yazılı yapmadığım raporlu öğrenciler var onlar için ayakta kalmak zorundayım. Tabi bir de önümde 8000 adım var.kara kara düşünüyorum şu an ..
Evet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.Ağrın var mı
Sağol migim.
Allah korusun. Ihlamur çorba ve battaniye üçlüsüne emanet ediyorum seni. Bir de dizi aç ohhh mis. Çok geçmiş olsun bitanem ortim rakibemEvet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
Sağol bebeğim. Kahvaltı yaptım ilaç içtim. Kedilere yemek verip dediklerini yapacağım.Allah korusun. Ihlamur çorba ve battaniye üçlüsüne emanet ediyorum seni. Bir de dizi aç ohhh mis. Çok geçmiş olsun bitanem ortim rakibem
Gecmis olsun dikkat et canimKötüyüm demek yakışmıyormuş.İyiyim diyeyim iyi olayım. Şimdi ilaç içtim. İnşallah biraz iyi gelir. Sağol canım.
Gunaydin canim gozun aydinHerkese Günaydın
Bugun çok mutluyum 2 aydan fazla regli olmuyorum dün gece oldum şükür onun verdiği agırlıktan kurtuldum
Süper canim.Herkese Günaydın
Bugun çok mutluyum 2 aydan fazla regli olmuyorum dün gece oldum şükür onun verdiği agırlıktan kurtuldum
İnşallah tamamlarım. Yavaş tavas yürüyeceğim.Gecmis olsun dikkat et canim
Adım icinde zorlama kendini sakın
Çok geçmiş olsun cnm inş o değildirEvet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
Şifa olsun canım benim, umarım akşama kadar iyilesirsin love youuuSağol bebeğim. Kahvaltı yaptım ilaç içtim. Kedilere yemek verip dediklerini yapacağım.
Selam canimSlm herkese burası yağışlı hava ev sanki akşam gibi böyle havalar ruhumu daraltıyor
Burası da öyle. Yağmur fırtına çok soğukSelam canim
Burasida oyle yagmur yagiyor
Kis kendini hissettiriyor artikBurası da öyle. Yağmur fırtına çok soğuk
Ben çok seviyorum ama evde olursam seviyorum, okulda güzel olmuyorSlm herkese burası yağışlı hava ev sanki akşam gibi böyle havalar ruhumu daraltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?